angajari video chat

Buna Seara

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Buna Seara

Mesajde Angi888 » Sâm Mar 06, 2010 12:00 am

Incerc de vreo 2 saptamani sa-mi fac un cont(master) pe jasmin si cand ajung la pagina in care trebuie sa-mi fac poza cu buletinul in camrea web nu merge..nu inteleg de ce..eu am totul in regula...am o cameara Micosoft Live Cam VX-2000,Windows 7,Macromedia Flash Player dar imi da mesajul ala cu ecran rosu si in ecranul unde ar trebui sa fie webcamul meu imi arata inca odata pagina deschisa.Aveti idee din ce cauza?
Angi888
User Normal
User Normal

Re: Buna Seara

Mesajde jackob » Dum Mar 07, 2010 11:10 am

Aceeasi problema o am si eu..
jackob
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Mie Mar 10, 2010 10:43 pm

Angi888 scrie:Incerc de vreo 2 saptamani sa-mi fac un cont(master) pe jasmin si cand ajung la pagina in care trebuie sa-mi fac poza cu buletinul in camrea web nu merge..nu inteleg de ce..eu am totul in regula...am o cameara Micosoft Live Cam VX-2000,Windows 7,Macromedia Flash Player dar imi da mesajul ala cu ecran rosu si in ecranul unde ar trebui sa fie webcamul meu imi arata inca odata pagina deschisa.Aveti idee din ce cauza?

baga id si te ajut cu placere! ID: scstylinggroupsrl
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde alinu » Mie Apr 14, 2010 10:29 pm

merge pe internet explorer foarte bine
alinu
User Normal
User Normal

Mesajde prettyA » Joi Apr 15, 2010 10:45 am

incearca sa dai click dreapta unde este video-ul( respectiv rosu, negru in cazul tau) in site, alege settings si selecteaza camera pe care o folosesti sau fati poza si apoi upload-eazo
prettyA
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Sâm Apr 17, 2010 11:22 am

prettyA scrie:incearca sa dai click dreapta unde este video-ul( respectiv rosu, negru in cazul tau) in site, alege settings si selecteaza camera pe care o folosesti sau fati poza si apoi upload-eazo

Ai facut vreun cont de master pe LJ ?
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde aditza » Sâm Apr 17, 2010 11:30 am

Angi888 scrie:Incerc de vreo 2 saptamani sa-mi fac un cont(master) pe jasmin si cand ajung la pagina in care trebuie sa-mi fac poza cu buletinul in camrea web nu merge..nu inteleg de ce..eu am totul in regula...am o cameara Micosoft Live Cam VX-2000,Windows 7,Macromedia Flash Player dar imi da mesajul ala cu ecran rosu si in ecranul unde ar trebui sa fie webcamul meu imi arata inca odata pagina deschisa.Aveti idee din ce cauza?

Explica mai bine!Daca folosesti vreun split,daca ai toate plugin-urile instalate(fara ele nu iti va aparea imaginea deloc :yawinkle: )....daca folosesti split si iti ruleaza imaginea in split iar pe master nu,verifica plugin-urile!si incearca sa scapi de w7! recomandare! xp sp2 sau sp3.de preferat sp3!

Succes si daca mai intampini probleme contacteaza-ma pe YM!
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde prettyA » Lun Apr 26, 2010 9:36 am

nu am facut cont master da problema e de setare a camerei nu are nici o lagatura pentru ce o foloseste :P:P
prettyA
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Lun Apr 26, 2010 7:02 pm

Cred ca s-a speriat,ca nici macar nu mai raspunde la replay-uri! :lol:

Succes!
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cristinaxxx » Lun Apr 26, 2010 7:36 pm

ce lingusitori doamneeeeeeeeeee.. :supz: :supz: :supz:
cristinaxxx
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Lun Apr 26, 2010 9:29 pm

cristinaxxx scrie:ce lingusitori doamneeeeeeeeeee.. :supz: :supz: :supz:

Auzi cocosica mica?daca incercam sa ajutam pe cineva nu inseamna ca suntem lingusitori.si daca ai nevoie de posturi pentru ranking,dute acasa si veziti de treaba ca deocamdata nu ai dat nici o mana de ajutor aici pe forum.Toate posturile tale sunt ca acesta,fara rost.Ori privesti,ori ajuti,ori taci si iti vezi de treaba ta! :smt026

Succes!
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Înapoi la Discutii generale