Webcam models

buna

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

buna

Mesajde clau » Sâm Iul 25, 2009 12:20 pm

am si o o mica intrebare: :???: as vrea sa ma apuc de video chat dar am o mica retinere deoarece nu am mai facut asta pana acum si as vrea sa stiu in mare cam cum e;din cate stiu eu si am citit sunt si aici niste chestii care te pot ajuta sa reusesti ca incepator;niste ponturi :P multumesc
clau
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde studiocontrast » Sâm Iul 25, 2009 5:39 pm

Pa-i e destul de simplu ..... daca vrei sa te apuci de acasa ....da-i un search pe forum ....si inveti cum sa iti faci un cont , cum incasezi banii , cum sa te comporti in free,privat , cum sa te machiezi, ce atitudine sa adopti in functie de ce ti se potriveste ....tinute ,etc .....

Daca vrei sa te apuci de aks ai nevoie de calculator , internet de calitate ,lumini ....webcam foarte bun sau camera video .... imprimanta si scaner ptr creare conturi ....

Daca nu ai chef sa citesti atat si nici posibilitati sa te apuci de aks , te poti adresa unui studio , unde vei primi toate informatiile necesare !

Regards ,
Radu
studiocontrast
AWStudent
AWStudent

Mesajde cris » Sâm Iul 25, 2009 11:14 pm

La subiect.Salutari.
cris
AWStudent
AWStudent

Re: buna

Mesajde Love » Dum Iul 26, 2009 9:19 am

clau scrie:am si o o mica intrebare: :???: as vrea sa ma apuc de video chat dar am o mica retinere deoarece nu am mai facut asta pana acum si as vrea sa stiu in mare cam cum e;din cate stiu eu si am citit sunt si aici niste chestii care te pot ajuta sa reusesti ca incepator;niste ponturi :P multumesc

Poate parea foarte usor la inceput dar cu timpul...Imagine
Love
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Dum Aug 02, 2009 5:05 am

Incearca mai intai la un studio pana te obisnuiesti si mai prinzi informatie, pt a nu investi din start. Daca te hotarasti sa continui, poti face de acasa.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Prostudio » Vin Mai 07, 2010 12:43 pm

clau scrie:am si o o mica intrebare: :???: as vrea sa ma apuc de video chat dar am o mica retinere deoarece nu am mai facut asta pana acum si as vrea sa stiu in mare cam cum e;din cate stiu eu si am citit sunt si aici niste chestii care te pot ajuta sa reusesti ca incepator;niste ponturi :P multumesc

De ce nu incerci din studio? Va fi mai usor pentru tine, vei avea parte de training gratuit, suport tehnic, etc.
Prostudio
Incepator
Incepator

Mesajde leonna » Sâm Iul 10, 2010 4:53 pm

ehh ....Reepede din studio...Nu ati vrea cumva sa lucreze si pentru voi? :lol:
Direct sau indirect...Spunemi-o in fata....
leonna
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 10, 2010 8:09 pm

De ce nu incerci din studio? Va fi mai usor pentru tine, vei avea parte de training gratuit, suport tehnic, etc.[/quote]

Training-ul nu e gratuit.....se include n comisionul studioului corect?

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Dum Iul 11, 2010 5:58 pm

Lol. Ba bine vezi ca e gratuit (cel putin la mine). E obligatia mea ca owner sa o invat, altfel nu are nici ea de castigat si, implicit, nici eu.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Dum Iul 11, 2010 9:33 pm

Em m-am referit la faptul ca:deodata ce tu ai opresti modelului un comision de 50% din castiguri,banuiesc ca nu consuma numai current si apa nu?Intr-un fel sau altul tot se plateste :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii adult - generale -