de white90 » Vin Mar 18, 2011 9:11 am
La categoria Fetish trebuie sa alegi intre a fi dominanta, insemnand in primul rand ca trebuie sa vorbesti(!!!) o engleza foarte buna si nu, nu merge cu google translate, trebuie sa te documentezi cu privire la fiecare Fetish in parte si sa intelegi intr-o anumita masura ce vor ei de la tine. Acestea ar putea fi CBT (cock balls torture), SPH ( small penis humiliation), tease and denial , fetisims pentru piele, latex, pvc etc. Ideea este ca nu e nevoie doear de decor cu carpe rosii sau negre, tapet si o pereche de cizme pentru genuchi, trebuie sa te documentezi si sa intelegi ce vor, exista pe net si nu, nu trebuie copiat modelul dominatoarelor profesionale, "eu sunt Mistress, eu nu ma dezbrac" pentru si-au dat si ei seama despre ce este vorba, trebuie sa stii cand arati ceva de ce o faci.
Poti fi supusa si sa fi o "sub girl" dar trebuie avut in vedere ca se pune problema sa faci lucruri mai hard, fisting, big toys, deep throat, umilire verbala ( sa fi obisnuita sa ti se spuna "slut") etc.
Trebuie foarte bine inteles faptul ca daca nu esti in stare nu o face, foarte multe studio-uri cred ca asa se vor imbogati dar categorrile fetish sunt pline de ratacite care fac numai fake-uri si abia fac minimul de plata. La aceasta categorie se aplica "just performance, no bullshit" adica nu intereseaza pe nimeni ca mama are cancer si discutii penibile gen tie ce culoare iti place, este o CATEGORIE PE CARE SE FACE HARDCORE, unii pot, unii nu.
Cel mai important este ca trebuie inteles foarte bine ce vrea de la tine, acest lucru este cel mai important si realizat ce fel de categorie este.