Webcam models

Cam cat faceti pe zi, si pe cate site-uri lucrati?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cam cat faceti pe zi, si pe cate site-uri lucrati?

Mesajde pisicutactz » Sâm Feb 11, 2012 12:56 am

Am si eu o curiozitate si vreau sa-mi fac o idee: Cam cat faceti pe zi (o medie), cate ore lucrati si pe cate site-uri?
Stiu ca depinde de la o zi la alta, dar aproximativ.
pisicutactz
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cam cat faceti pe zi, si pe cate site-uri lucrati?

Mesajde blooangel » Sâm Feb 11, 2012 1:01 am

fata draga..nu fi trista :lol:
dar ai pus niste intrebari cam necizelate..zau
urat urat urat
sti...curiozitatea omorat pisica :smt067
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Amazoana » Sâm Feb 11, 2012 1:16 am

Haideti totusi sa nu aruncam cu pietre, s-au mai zis aici sume aproximative...
Eu nu voi dezvalui inca sumele, dar pot sa spun ca in ultimele 15 zile am facut cam cat faceam inainte intr-o luna (deci dublu) si stand doar 3-4 ore pe zi si doar pe LJ, dar asta doar datorita unor membri fideli care cheltuie atat de mult cu mine ca si-au schimbat deja statutul (sunt VIP, TOP, etc).
Pe IM Live faceam cam 200 pe perioada, insa acum n-am ajuns nici la 25...lol, pe CC si MFC n-am mai stat.
Amazoana
User activ
User activ

Mesajde ruru » Sâm Feb 11, 2012 1:26 am

Nu se arunca cu pietre, dar intrebarile nu prea isi au rostul. Ar trebui sa raspundem si pe ce siteuri si intervalul orar ca sa fie statistica completa. Eu cred ca mai putin conteaza orele si numarul de siteuri. Importante vechimea pe site, munca depusa...Asa ca nu vad scopul acestui topic...
ruru
User activ
User activ

Mesajde mirely » Sâm Feb 11, 2012 5:31 am

Off mai pisicutzo...sunt intradevar ciudate intrebarile tale,eu iti spun fara rautate...vrei sa stii pe ce site-uri lucram si cati bani se fac?Pana mea,cand ma intreaba mama daca am bani ii spun ca nu stiu:P....pt ca linia se trage la sfarsitul perioadei nu in fiecare zi...dar cam ciudatele intrebarile tale...sunt pe bune?
mirely
User activ
User activ

Mesajde IModel1991 » Sâm Feb 11, 2012 9:25 am

Castigul/succesul in videochat este influentat de foarte multe aspecte,si cred ca cel mai important e sa nu renunti oricat de greu ti-ar merge(vor venii si zile mai bune) deci ai nevoie de multa ambitie.Sunt modele care fac si 20.000$ pe luna dar probabil in primele luni nu faceau nici 2.000.Gasesti aici pe forum mai multe despre ce si cum trebuie sa faci la inceput si daca te tii de treaba $$$$ vor creste.
Nu iti poate spune nimeni cat face intr-o zi.Uneori faci 20$ alteori poate ajungi la 200$.
La inceput cred ca e mai bine sa lucrezi pe un singur site,maxim doua pentru a putea da destula atentie fiecarui site.La inceput cel mai important e sa iti cresti popularitatea.Daca vei reusii vei vedea si rezultate.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Sâm Feb 11, 2012 12:51 pm

Cred ca voiai sa intrebi: '' cat cistigati la inceput si cat catigati acum (in medie) modelele CU VECHIME?'' pt k nu se compara castigurile unui model de 2 sapt cu cele ale unui model de 1-2 ani etc (decat daca a calcat in ceva moale) :lol: ..apoi mai depinde de RATING-UL si pozitia pe site..depinde de NUMARUL DE ORE petrecute p site-uri...depinde de INTERVALUL orar pe site (kestii oriukm generale si nevalabile pt toata lumea) unele stau pe 1 SITE si fac mai mult decat altele pe 5 site-uri etc..iar intrebarea cred ca trebuia sa fie PE PERIOADA CAT CASTIGATI, nu pe zi ! pt k poti face max 100$/zi pana pe 14 ale lunii, iar in ultima seara sa faci 400-500$ .Sau poti sa incepi F BINE si spre sf perioadei sa faci 50-80$ pe zi..deci DEPINDE de f multe aspecte si intrebarea ta e MUUULT PREA GENERALA pt a primi un raspuns scurt si la obiect.Bine a zis Mirely..banii se calculeaza la SF PERIOADEI, nu pe zi. :drinkers:.SI un aspect iarasi foarte important este NOROCUL ;) poti sa te agiti la camera intr-o seara si sa faci 50$, poti sa intri cu sila sau de pliktiseala, insomine etc si sa faci cu sutele in 2-3 ore :rolleyes: .Good luck!
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Sâm Feb 11, 2012 3:00 pm

@modelincepator...explicatie mai buna si mai detaliata nici eu nu gaseam.Ai dreptate:)
Si oricum,daca nici modelele cu vechime nu mai fac chiar banii aia de alta data,sau daca ii fac,ii fac cu un efort destul de mare,ce sa mai zic de fetele noi.Chiar ca trebuie sa calce in "ceva moale" ca sa aiba norocul ala.
Eu oricum ma oftic ca nu m-am nascut si eu prin '84 asa,ca prindeam si eu niste vremuri bune si acum aveam casa si masina mea si bunicii mei ar fi avut termopane si gaze :( (eu sunt mai strangatoare de fel ,nu prea arunc banii pe haine,cluburi,cosmetice pe care le cumpar si nu le folosesc sau alte chestii..de regula imi iau doar strictul necesar,deci nu mi-ar fi fost greu sa pun 2-3000 pe luna de-o parte).
Dar asa am 19 ani si abia fac vdc de un an..abia ma intretin pe mine,iar cand imi iese si mie ceva mai mult (adica,cand imi "iesea",o parte le dadeam bunicilor pentru medicamente si plata facturilor)..of,of.
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Sâm Feb 11, 2012 3:03 pm

Oricum,pisicutzactz,nu te descuraja..tu incearca :)
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde gogalina » Sâm Feb 11, 2012 5:27 pm

eu cred ca intrebarea asta doar romanii reusesc sa o puna, in afara daca intrebi un francez cat castiga pe luna e o adevarata ofensa. Avem un simt extrem de ascutit in a ne uita la capra vecinului care evident ni se pare intotdeauna mai aratoasa decat a noastra. E ca si cum faci cunostinta cu Gica, salut eu sunt X, salut eu sunt Gica, auzi X zi si mie cat faci pe luna :smt003 sau da si mie o tigara :smt003 Hai sa o lasam mai moale cu cat faci e zi pe ora, pe minut, de unde ai avut bani sa-ti iei casa pentru ca mi se par de prost gust. Si daca chiar ar fi vrut vreun raspuns, de ce nu a spus chiar ea cat face pe zi si cate ore lucreaza?
In al doilea rand asta nu e un salar fix ca al unui functionar sa stii exact cat faci pe luna, aici intra mai multi factori: orele lucrate, implicarea, experienta etc.
Inainte se intreba lumea cat faci pe luna, acuma curiozitatea creste, se vrea sa se stie cat faci pe zi si eventual pe ce siteuri de parca asta ar ajuta la ceva. Maine or sa vrea sa le spui si numele care il ai pe site ca sa se uite mai bien la c.... tau sa vada de unde si cum faci tu atatia bani.VRei sa stii cat face lumea pe luna/zi? Te duci pe livejamsin si veiz acolo la top cat fac fetele pe perioada , alea din primele trei locuri si apoi imparti la 15 si itit iese o medie. Sau vezi ca fetele vorbesc au un topic Cum v-a mers astazi sesiunea parca, acolo isi povestesc diferitele exxeriente monetare din ziua precedenta.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde blooangel » Sâm Feb 11, 2012 5:40 pm

[quote="Amazoana"]Haideti totusi sa nu aruncam cu pietre[quote]

off topic:n-am aruncat cu pietre, daca ar fi vreodata sa o fac, as arunca cu caramizi sau BCA, nu c-as putea sa ridic vreodata un BCA dar ma rog :lol: ( cata cacofonia am facut :P )
on topic: am aproximat in mai multe posturi cat fac pe zi, deasemenea daca te-ai uita mai bine, am scirs si pe ce site-uri lucrez
daca te doare asa tare, n-am facut niciodata avere, dar poate intro zi am sa fac :lol:
ideea e, cum au zis si ceilalti , e nevooie de munca sa ajungi la un stadiu

Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Sâm Feb 11, 2012 8:07 pm

intrebarea e intr adevar f ofensatoare , reply ul lasa loc de doar 2 reactii

1.ahhh , minti fata cum sa faci X suma , ce ai baut gaz !E PREA MULT!!!!!

2.ahhh ,minti fata cum safaci X suma ce ai baut gaz !E PREA PUTIN!!!

deci oricum o dai , orice vei spune , tot pici dde miincinos / a ;eu nu vad in scopul acestei intrebari decat barfa si atat , ah o stiu io pe x uleaasca ca a zis pe forum la ora 3 .07 ca face 5 dolari , a dracului nenorocita !

nasol e ca oamenii care vor sa faca bani inr adevar muncesc pe bune , nu se hranesc cu barfe , himere si invidii ;pisizutza dca imi poti spune care este explicatia constructiva a acestei replici eu iti promit sa-ti raspund

daca iti garantez eeu ca nu exista o explicatie , ah las- o pe aia ca vezi ca fac altele mai muult si vrei si u si te ambitionezi , nu mai munceste lumea ca acum 8 - 9 ani cu cate 25 - 30 de ore pe tura

acum nu e cool sa muncesti , mai bine stai cu zero bani in buzunar si barfesti pe forumuri , macar te descarci cumva

si ca sa te dezamagesc total , cunosc modele de top 4 - 5 mii de euro pe perioada care datorita lenei au ajuns la cateva sute de dolari maxim 1 sau 2 pe luna , asa ca indif cum o dai tot la munca ajungi
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Dum Feb 12, 2012 6:27 pm

fac doua mii de dolari pe zi si lucrez 2 ore
nah...acum n-ai decit sa :drinkers:
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde DreamHopeLove » Mar Feb 14, 2012 3:46 pm

Pisicuta draguta..nu inteleg cu ce te-ar incalzi pe tine sa afli cat face X sau Y. Daca te-ai apucat de jobul asta de acum 3 zile ( pur exemplu) si deja ai intrat in "depresii" si curiozitati..e bine sa iti indrepti atentia spre o alta ramura. Asa cum spuneam si mai sus: AVC-ul este un job si trenuie tratat ca atare, cu seriozitate, respect( in primul rind fata de propria persoana, apoi fata de clientii cu care interactionezi), perseverenta si munca cat incape. Si chiar daca ai afla raspunsul la intrebarea ta: cat, cum unde?..perceptia creierului te va adincii si mai mult in ceata..cum spunea si fetish: cum pana corbului face X atata si eu nu...sau " oo pe linga suma facuta de Y eu stau brici. :rolleyes: AVC este o continua "loterie" unde unele jackpot-eaza zilnic, iar la altele castigurile se "raporteaza".

Cu toate acestea, nu te descuraja..fiecare zi, aduce tristetile, bucuriile, esecurile si castigurile ei. Multa Bafta! :yawinkle:
DreamHopeLove
AWStudent
AWStudent

Mesajde IModel1991 » Mar Feb 14, 2012 4:00 pm

DreamHopeLove scrie:Pisicuta draguta..nu inteleg cu ce te-ar incalzi pe tine sa afli cat face X sau Y. Daca te-ai apucat de jobul asta de acum 3 zile ( pur exemplu) si deja ai intrat in "depresii" si curiozitati..e bine sa iti indrepti atentia spre o alta ramura. Asa cum spuneam si mai sus: AVC-ul este un job si trenuie tratat ca atare, cu seriozitate, respect( in primul rind fata de propria persoana, apoi fata de clientii cu care interactionezi), perseverenta si munca cat incape. Si chiar daca ai afla raspunsul la intrebarea ta: cat, cum unde?..perceptia creierului te va adincii si mai mult in ceata..cum spunea si fetish: cum pana corbului face X atata si eu nu...sau " oo pe linga suma facuta de Y eu stau brici. :rolleyes: AVC este o continua "loterie" unde unele jackpot-eaza zilnic, iar la altele castigurile se "raporteaza".

Cu toate acestea, nu te descuraja..fiecare zi, aduce tristetile, bucuriile, esecurile si castigurile ei. Multa Bafta! :yawinkle:

Vroia si ea sa stie o suma,cum cred ca toti vrem sa stim inainte sa ne apucam de un job,fie el videochat sau orice altceva.Cred ca e normal,doar pentru bani muncim.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale