Webcam models

Cam-Hot, Furnizarea 180J ?!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cam-Hot, Furnizarea 180J ?!

Mesajde Serban » Sâm Noi 26, 2011 3:30 pm

Buna ziua, este vorba de site-ul Cam-Hot, si nu prea stiu ce este cu "Furnizarea 180J"

Imi spune asa:

EX: Castigurile Furnizare180J Recup J Total
E100 E10 E0 E90

Plata:
-Suma de plata urmatoare: E90
-Cumulate: E100

Acum intrebarea este, ce se intampla cu acesti 10%, eu cand retrag banii o fac din "TOTAL" (adica -10$).. sau din "CUMULAT"? Si ce semnifica cei 10% daca imi puteti spune, va rog.

Astept un raspuns. Va multumesc frumos.
Serban
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Cam-Hot, Furnizarea 180J ?!

Mesajde ready_for_you29 » Dum Noi 27, 2011 1:27 pm

180j= 180 jours= 180 zile.
Presupun ca esti nou pe site si nici cu franceza nu stai prea bine. In fiecare perioada ,din banii care ii faci ti se va opri o garantie de 10% pentru a acoperi eventualele chargeback-uri. Daca nu ai probleme de acest gen vei primi peste 180 de zile acei bani.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Re: Cam-Hot, Furnizarea 180J ?!

Mesajde Serban » Dum Noi 27, 2011 1:54 pm

ready_for_you29 scrie:180j= 180 jours= 180 zile.
Presupun ca esti nou pe site si nici cu franceza nu stai prea bine. In fiecare perioada ,din banii care ii faci ti se va opri o garantie de 10% pentru a acoperi eventualele chargeback-uri. Daca nu ai probleme de acest gen vei primi peste 180 de zile acei bani.

Da, sunt nou. :)
Iti multumesc mult.
Serban
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale