Webcam models

Cam spliter care sa mearga cu JasminHD ???

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cam spliter care sa mearga cu JasminHD ???

Mesajde slim » Mar Dec 07, 2010 10:58 pm

Am incercat si manycam si superwebcam si nici unul nu functioneaza cu JasmineHD. :|
Need help :prayer:
slim
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Cam spliter care sa mearga cu JasminHD ???

Mesajde ionut_ro » Mar Dec 07, 2010 11:03 pm

webcamsplitter de la verysoft - pe asta il recomand
dvdriver
e2esoft

costa undeva intre 20 si 40$
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Moscraciun » Mie Dec 08, 2010 1:25 am

Maestre Ionut,eu am cumparat verysoftul webcamsplitter si fix pix,sunt dezamagit de crap. Nu imi merge sa stau in 800x600 in softu de la jasmin,adica nu ma lasa sa stau in HD .Nu am probat pe alte situri dar sincer,eu cum stau numai pe jasmin pentru moment m-a dezamagit extrem de mult softu asta pe care am mai dat si bani.In celelalte rezolutii adik 640x480 si 320x240 sta fara nici o problema dar degeaba daca nu pot sa folosesc webul la potentialul sau maxim(logitech 9000 pro).Asa ca daca sti cum sa procedam si noi sa putem sta in HD 800ori600 te rog nu ezita.Daca nu,nu da sperante de pomana.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde slim » Mie Dec 08, 2010 3:06 am

Ms pt ultimul post, eram cat pe ce sa dau banii pe soft... Si eu folosesc tot un PRO 9000, datimi va rog o idee ce soft folositi.. neaparat sa mearga si jasminHD in rez max ... need help :(
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andyit » Mie Dec 08, 2010 3:57 am

Foloseste splitcam-ul clasic,setezi in softul de la jasmin 640-480 si e ok,merge la sigur,cel putin eu asta folosec cat va merge,cand nu arunc si eu cu banii pe splituri in cazul in care nu gasesc vreunul crackuit pe torenti! :smt003
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Mie Dec 08, 2010 4:15 am

Dap ... eu folosesc superwebcam ... merge de mers, dar vreau sa mearaga la rezolutie max :)
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andyit » Mie Dec 08, 2010 4:26 am

Nu cred ca merge cineva pe rezolutie maxima.....
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Mie Dec 08, 2010 4:54 am

OFFTOPIC: Cu ce site-uri lucrati ? Eu prefer doar Cams / MFC / LiveJasmin
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 11:11 am

nu stiu de ce voua nu va merge webcamsplitter sa redati hd... eu am teste si cu trial si cu full. pe pro900, sony handycam-uri si sony evi d30. mi-a mers cu toate.
de curand wxdj a facut tette si pe c910, i-a mers si lui....
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Moscraciun » Mie Dec 08, 2010 11:21 am

spune-mi te rog daca atunci cand dai sa scimbi rezolutia in menil ala care se extinde in sus,iti apare 640x480 in capat sus bold-ita?(ingrosata cu negru) si ce data ai la divere,adik ce versiune.Sau daca mai ai vreo modificare de la camera in afara de configuratia default.Folosesti softul de la jasmin sau intri de pe firefox? Ai softul ala nu cu extra settings langa alea generale?
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 12:15 pm

Cazul 1:

webcam - Logitech pro9000
splitter - VerySoft Webcamsplitter

webcam - instalezi drivere (fara software - custom install)
splitter:
1. click dreapta pe tray icon - selectezi Source - alegi Logitech Pro9000
2. click dreapta pe tray icon - selectezi Source Resolution - din lista alegi 800x600
3. click dreapta pe tray icon - selectezi Source Settings - Advanced - bifezi 50 hz (European) - debifezi RightLight Enabled

acum redai in 800x600

Cazul 2:

webcam - logitech pro9000
splitter - SuperWebcam

webcam - instalezi drivere (fara software - custom install)
splitter:
1.Video Source - alegi Logitech Pro9000
2.Options - Video Options - Video Capture Pin - OutPut Size - alegi 800x600
3.Options - Video Options - Video Capture Filter - Advanced - bifezi 50 hz (European) - debifezi RightLight Enabled

acum redai in 800x600

daca e nevoie vin cu setarile facute pentru toate splitterele... dar cred ca in mare ati inteles ce aveti de facut la fiecare splitter sa redea 800x600 folosind Logitech Pro9000

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 12:27 pm

referitor la softul celor de la jasmin... l-am testat. eu unul nu il folosesc.
de ce??? imi mananca resurese multe. nu e un "self-build" soft. foloseste un browser (cei care mai cunosc putin stiu la ce ma refer).

redau linistit hd&hq cu mozilla. cum? net foarte bun, pc pe masura, camere bune, splitt - superwebcam.
setarile facute in principiu ca mai sus, diferenta e ca nu folosesc webcam.

anyway in hd, pe bune, nu o redea nimeni - inca. e doar de fatada. sa redai hd pe bune ai nevoie de un webcam foarte bun, c910 e unul care duce, port usb 3.0. sau un camcorder la fel, sony si canon au cateva modele undeva la 4000 - 5000 ron bucata, un pc pe masura minim 4 gb ram, procesor i5 sau i7 (o configuratie de genul te ajunge in jur de 1000$ - 1200$). banda de minim 5 mb upload garantat pe extern.

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Moscraciun » Mie Dec 08, 2010 4:59 pm

Draga Ionut,am incercat EXACT cum ai spus tu si pe verysoft si pe superwebcam si nu a mers nici unu,iar la verysoft am incercat sa intru si de pe firefox direct(vers 3.10 sau 3.15)si la fel nu imi mergea decat maxim in 640x480.La firefox la selectare webcam nici nu imi aparea verysoft...ci "logitech pro 9000 emulated".Iar in softul de la jasmin aceeasi faza ca in postul anterior am patit.
CONCLUZIA MEA.......Verysoft webcam splitter nu merge sa stea in 800x600(HD pe jasmin)

In legatura cu ce ai spus tu,eu zic sa verifici o data daca ce mi-ai spus chiar a mers la tine. Despre tehnicul care pretinzi tu ca ar trebuie sa-l avem ptr HD...vezi k exagerezi tare,iar in legatura cu wxdj ca ar fi probat o camera de la logitech care sa mearga in verysoft in HD,m-am uitat nitel pe forum si uite ce am gasit.Nu baga vorbe in gura oamenilor.
Re: Probleme broadcast HD la IMLIVE

Mesajde wxdj » Mar Noi 16, 2010 4:52 pm

multa lume vrea HD dar ca sa ai imagine hd transmisa tre sa ai asha :
camera HD adika 720p, sunt vreo doua modele la microsoft shi vreo 3 la logytech
deja daca foloseshti split s-a terminat cu HD-ul tau :) , ar trebui sa transimit direct din camera in soft-ul lor (iml, livejasmin etc), split-ul face compresie pe 320 sau 640 , recomand webcamspliter, dar e cu bani.
dupa asta itzi trebe super procesor , ca sa poate duce streaming-ul(procesarea video), shi in final itzi trebe super internet.
deci in final care vrea INTRADEVAR HD, tre sa aibe toate astea.Succese

si uite si unu mai vechi tot de la el

Re: Camera video

Mesajde wxdj » Joi Iun 10, 2010 1:19 am

cauta o camera sa merga cu lumina putzina ,sa fie pe 640/480 asta varianta low cost, ideala e camera cu telecomanda shi cu tv tuner extern (tv-tuner intern o sa ai blokaje pe win),oricum pe net se transmite maxim in 640/480 depinde de ce split foloseshti ,daca ai pc bun fortzezi pe 640daca nu mergi in 320 din softul de tip split
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 5:54 pm

1. testele le-am facut personal pe diverse site-uri in hd si regular cu 3 modele diferite de camere si cu 5 splittere. referitor la jasmin - cu toate camerele si splitterele am reusit sa redau hd cu softul lor.
2. testul facut de wxdj nu e postat pe forumul asta, e pe alt forum
in postul pe care il zici, cel al lui wxdj, scrie ceva 720p si 1080p - cand ai o camera de genul abia atunci poti reda hd
3. configuratia facuta si estimata de mine e una cat se poate de adevarata daca vrei hd pe bune, si sa mergi hd pe 4-5 site-uri

teste si configuratii de genul au fost facute de titani ai vdc-ului pe la noi - theselby, wxdj si inca vreo 2.
teste de genul am facut si eu si fac constant... de vreo 3 ani tot fac teste si configuratii etc. poate nu ma crezi dar am destula experienta in spate si cand vin si dau un raspuns aici nu il dau ca am auzit si eu de o chestie... 99% din raspunsurile mele sunt bazate pe fapte reale si in urma unor teste facute - daca ne referim la posturi pe partea tehnica.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 6:15 pm

dupa o discutie avuta cu unul din adminii de la LiveJasmin am aflat ce recomanda si prefera ei ca splitter folosit cu un pro9000.
ei recomanda Webcamplitter Pro de la VerySoft. de ce pro si nu simplu? l-am intrebat si eu...
in afara faptului ca poate sa redea 800x600 are o caracteristica tehnica diferita de cel Webcamsplitter : Possibility to control WebCamSplitter instance from other application

asta e ceea ce mi-au spus cei de la Jasmin. bineinteles ca ar prefera sa nu folosim splitter si sa redam direct cu webcamul... calitatea ar fi mult mai buna asa. dar noi lucram si alte site-uri ceea ce ne obliga sa folosim un split.

Bafta!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Următorul

Înapoi la Discutii generale