Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de ShowxTime » Mie Mar 28, 2007 12:26 am
De ce nu mai primesc astia modele nu mi dau seama , stau cu asiaticele alea site in loc sa primeasca o fata frumoasa intradevar romanca sau ucrainianca sau ceha .
Eu daca as fi membru pe acest site as spune celor de la site sa le dea afara ca sunt urate
Mai stie cineva vreo cale de intrare pe acest site :(( sa fie in dosul dosului dar sa intru si eu 
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de teroristu199 » Mie Mar 28, 2007 1:47 am
ce ti-a venit sa pui intrebari despre situ asta si cum e cu romanii pe aici...
ma rog,se pare ca nu mai primesc romani totusi... 
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Mie Mar 28, 2007 10:40 am
ShowxTime scrie:De ce nu mai primesc astia modele nu mi dau seama , stau cu asiaticele alea site in loc sa primeasca o fata frumoasa intradevar romanca sau ucrainianca sau ceha .
Sunt curios de ce nu mai ai tu cont de camconomy . La un moment dat aveai . In aceasta directie nu vad sensul intrebarii tale , pentru ca daca ai gresit cu ceva fata de ei de ti-au inchis conturile , atunci e logic sa se intample asta si sa iti ignore aplicatiile . Eu daca as fi membru pe acest site as spune celor de la site sa le dea afara ca sunt urate 
Siteul asta imi aduce aminte de rapirea ziaristilor romani in Iraq , in sensul in care filipinezele alea sau ce natie or fi au astfel de paturi sau musamale ce draq or fi alea . Intelegeti sper asemanarea despre care vorbesc . Sunt si modele OK pe site , insa adevarat , fete frumoase mai rar (plus calitate , nu doar frumusete) . Probabil pierd deja multi din membrii lor care nu mai sunt dispusi sa cumpere credit pentru ca chatui cu astfel de modele , probabil altii noi nu sunt prea multi pentru ca pur si simplu nu sunt atrasi de aceste modele . SAU , poate ca totul merge bine . Asta nu poate sti decat departamentul lor de marketing , iar daca ei aplica o astfel de campanie inseamna ca sunt multumiti . Mai stie cineva vreo cale de intrare pe acest site :(( sa fie in dosul dosului dar sa intru si eu 
Cat despre intrarea pe site nu sunt 100% de acord cu tine . Se mai poate intra , dar cu perseverenta si profesionalism . Si cand spun perseverenta nu ma refer la a ii zapaci cu emailurile .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de teroristu199 » Mie Mar 28, 2007 1:05 pm
ne ascundem dupa deget.si tu alex,si eu,si altii de pe aici stim cum a fost treaba cu camconomy,si de ce pana si conturile alea care au ramas si se tranzactionau de stii tu cine au fost inchise si plata suspendata.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de ShowxTime » Mie Mar 28, 2007 3:50 pm
Alexiss scrie:ShowxTime scrie:De ce nu mai primesc astia modele nu mi dau seama , stau cu asiaticele alea site in loc sa primeasca o fata frumoasa intradevar romanca sau ucrainianca sau ceha .
Sunt curios de ce nu mai ai tu cont de camconomy . La un moment dat aveai . In aceasta directie nu vad sensul intrebarii tale , pentru ca daca ai gresit cu ceva fata de ei de ti-au inchis conturile , atunci e logic sa se intample asta si sa iti ignore aplicatiile . Eu daca as fi membru pe acest site as spune celor de la site sa le dea afara ca sunt urate 
Siteul asta imi aduce aminte de rapirea ziaristilor romani in Iraq , in sensul in care filipinezele alea sau ce natie or fi au astfel de paturi sau musamale ce draq or fi alea . Intelegeti sper asemanarea despre care vorbesc . Sunt si modele OK pe site , insa adevarat , fete frumoase mai rar (plus calitate , nu doar frumusete) . Probabil pierd deja multi din membrii lor care nu mai sunt dispusi sa cumpere credit pentru ca chatui cu astfel de modele , probabil altii noi nu sunt prea multi pentru ca pur si simplu nu sunt atrasi de aceste modele . SAU , poate ca totul merge bine . Asta nu poate sti decat departamentul lor de marketing , iar daca ei aplica o astfel de campanie inseamna ca sunt multumiti . Mai stie cineva vreo cale de intrare pe acest site :(( sa fie in dosul dosului dar sa intru si eu 
Cat despre intrarea pe site nu sunt 100% de acord cu tine . Se mai poate intra , dar cu perseverenta si profesionalism . Si cand spun perseverenta nu ma refer la a ii zapaci cu emailurile .
HMMMMM, nu stiu daca are rost sa adaog ca acele conturi pe care le aveam nu erau ale mele , si conturi ca acelea imprumutate pot face rost si maine , nu e despre asta vorba , ceea ce vroiam eu sa subliniez era sau este ca : de ce anumite situri cum este si acesta nu mai primesc romani si prefera sa primeasca alte popoare ca de exemplu filipinezii
Oare aici nu este vorba despre xenofobie sau nu cum sa i zic mai bine discriminare  .
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de teroristu199 » Mie Mar 28, 2007 4:01 pm
permite-mi sa dau cu parerea:pentru ca la noi se inchiriaza contra procent,lucreaza alte persoane decat cele inscrise la ei....pescurt,noi,romanii,generam un haos total,de care multe situri vor sa scape.
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Mie Mar 28, 2007 4:02 pm
teroristu199 scrie:ne ascundem dupa deget.si tu alex,si eu,si altii de pe aici stim cum a fost treaba cu camconomy,si de ce pana si conturile alea care au ramas si se tranzactionau de stii tu cine au fost inchise si plata suspendata.
In ciuda tuturor zvonurilor , sunt in foarte bune relatii cu cei de la camconomy . Ca exemplu , acel cineva la care faci referire imi spune o varianta a disparitiei / inchiderii conturilor sale , in timp ce varianta oficiala (spusa amical de cineva de acolo) este ca cel despre care vorbim a falsificat documentatia si a introdus pe site minori .
Sigur , varianta oficiala era de genul "A folosit 3 modele pe acelasi screenname - unul din ele era OK , pentru celelalte doua nu am primit documentatia si cred chiar ca unul din ele nu avea 18 ani (nr* nu arata de 18 ani) .
Cat despre tranzactionarea de conturi e o chestia obisnuita , cel putin in Romania . Asa se intampla cu / pe mai multe siteuri . Toleranta celor de la camconomy fata de acest lucru este mare , atat timp cat se respecta regulile jocului (modelele au 18 ani , se trimite documentatia , etc) .
Am spus si mai devreme . Fiecare site isi face propria lui idee de marketing . La fel spuneam mai sus , sau sugeram ca aparentele inseala , si sunt romance (mai vechi si mai noi) pe site la greu .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Alexiss » Mie Mar 28, 2007 4:06 pm
teroristu199 scrie:permite-mi sa dau cu parerea:pentru ca la noi se inchiriaza contra procent,lucreaza alte persoane decat cele inscrise la ei....pescurt,noi,romanii,generam un haos total,de care multe situri vor sa scape.
Absolut adevarat .
Nici vorba de discriminare , xenofobia e chiar cu totul altceva .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de hot_girl » Dum Mar 13, 2011 4:18 pm
ShowxTime scrie:De ce nu mai primesc astia modele nu mi dau seama , stau cu asiaticele alea site in loc sa primeasca o fata frumoasa intradevar romanca sau ucrainianca sau ceha . Eu daca as fi membru pe acest site as spune celor de la site sa le dea afara ca sunt urate  Mai stie cineva vreo cale de intrare pe acest site :(( sa fie in dosul dosului dar sa intru si eu 
Se pare ca primesc romance... dar nu le mai platesc !!!
Traim in ROMANIA iar asta ne mananca tot timpul......
-
hot_girl
- Incepator

-
-
de hot_girl » Joi Mar 24, 2011 9:16 pm
Tin sa va spun ca pana la urma mi'au trimis banii dupa 2 luni totusi.....xcum nu ma mai incurc sa lucrez pe el si sa stau cu incertitudinea ca trebuie sa ma rog de ei ca sa'mi trimita banii munciti de mine....  Bafta tuturor
Traim in ROMANIA iar asta ne mananca tot timpul......
-
hot_girl
- Incepator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat