Sper sa nu spun o prostie ...dar totusi hai ca imi fac curaj si te intreb : Ai intrat in Tv cu HDMI ( semnal digital ) iar in dongle ai inserat o mufa??? ( de care ? ) Nu conteaza foarte mult tipul de mufa inserat si iti spun si dece : 1)- acel cablu dongle nu tine loc de conversie in cazul televizorului
2)- Nu poti face conversie analogic - digital
3) HDMI-urile televizoarelor sunt instalate si au un anumit cod pe care tu l-ai alterat in momentul in care ai vrut sa obtii un semnal digital din unul analogic. Teoretic ar trebui sa functioneze ( cel putin la o rezolutie < HD ) insa practic televizorul nu vede niciun device deoarece el nu primeste semnalul de care are nevoie ( digital )
Referitor la atasarea cablului dongle la placa de captura ...ai mare grija la care dintre sloturi o atasezi ( placa are doua sloturi HDMI ) Nu este necesar ca placa de captura sa iti vada device-ul deoarece aia este treaba ta sa ii faci setarile corespunzatoare si sa-i alegi sursa . Eu am o placa de captura Avermedia DarkCrystal HD Capture SDK si presupun ca softul este oarecum asemanator. Eu cu a mea am avut de tras vreo 3 zile pana i am dat de cap...iar in cele din urma sa constat ca totul era atat de usor :))
In concluzie...nu stiu sa iti spun pas cu pas ce ai de facut ...decat sa fii atent unde conectezi acel cablu dongle si mai ales sa fii atent la setarile placii de captura. Cu siguranta nu este nimic defect pe acolo.
La final...o intrebare cu iz de critica pt ca asa sunt eu obisnuit

De ce ai dat banii pe o placa de captura 3D / HD daca tu folosesti S-video ?