Webcam models

CAMERA + TUNER HD

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

CAMERA + TUNER HD

Mesajde einstein » Mie Noi 03, 2010 5:40 pm

Ok, k sa nu ma injurati din prima, va spun k am citit tot ce am gasit pe acest forum si pe altul despre HD si nu am resuit sa ajung la nici o concluzie. Doresc sa fac un post HD, calculatorul este performant zic eu un proc DUAL la 2.5 cu 2gb ram, iar teava de net este din belsug. Acum am nevoie de sfaturi din partea voastra , daca aveti deja camere HD si placa captura HD, care vi se pare ce-a mai buna. Doresc o camera care sa aiba culori calde pt un iluminat de interior, nu profesional. Astept cu interes raspunsurile voastre. Pana acum am reusit sa trag o concluzie asupra tunerului Tuner TV Avermedia Capture-HD, PCI-E , camera vreau sa fie HD, sa poata scaote HD s video, analog sau orice alt port si sa aiba telecomanda.
einstein
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: CAMERA + TUNER HD

Mesajde sorin_bv » Mie Noi 03, 2010 9:34 pm

einstein scrie:Ok, k sa nu ma injurati din prima, va spun k am citit tot ce am gasit pe acest forum si pe altul despre HD si nu am resuit sa ajung la nici o concluzie. Doresc sa fac un post HD, calculatorul este performant zic eu un proc DUAL la 2.5 cu 2gb ram, iar teava de net este din belsug. Acum am nevoie de sfaturi din partea voastra , daca aveti deja camere HD si placa captura HD, care vi se pare ce-a mai buna. Doresc o camera care sa aiba culori calde pt un iluminat de interior, nu profesional. Astept cu interes raspunsurile voastre. Pana acum am reusit sa trag o concluzie asupra tunerului Tuner TV Avermedia Capture-HD, PCI-E , camera vreau sa fie HD, sa poata scaote HD s video, analog sau orice alt port si sa aiba telecomanda.

Cupara o camera Sony din gama HC de la 60 in sus , si conecteaz-o pe portul dv , daca nu ai cupara o placa la calculator ,e cea mai ok varianta, foloseste VerySoft ca splitcam ,lucreaza nativ la 640x460 ,si o sa fi vazut pe site ca HD.
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde cornel222 » Mie Iun 01, 2011 11:02 pm

sall ...am si eu un tv tunner avermedia capture hd (727) si o camera sony hdr-pj10...am reusit sa le conectez prin component ...dar nu vrea sa ia direct imaginea pe site dupa tv tuner ..trebuie sa o deschid prn superwebcam ...o prob as avea si eu ...imaginea pe superwebcam si pe site se vede in dungi orizontale daca ma msic repede si culorile prea aprinse se vad cu purici putin ...rezolutia pe componet la camera o am la 1080i ..nu pot folosi 1080p ca nu suporta tv tuneru...de la camera se vad purici la culorile aprinse sau tv tuneru nu e prea bun ???...era cam cel mai scump care l-am putut cumpara si sa suporte hdmi si component ...300 ron ....si mai era avermedia dark crystal dar costa 800 ron si suporta tot la fel pana la 1080i ...
cornel222
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Mar Iun 07, 2011 12:29 am

Cum se descurca sony hdr-pj10 asta al tau ? Cum se vede pe o plasma sau LCD ? Astazi m-am dus si eu fix pe el la sony insa...specificatiile camerei + sfaturile vanzatorului ... nu au fost foarte friendly pentru ceea ce aveam eu nevoie. Faina treaba cu proiectorul :)
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde americanu » Vin Oct 07, 2011 2:12 am

Salut la toata lumea si bine v-am gasit pe acest forum.
Am cumparat si eu un tv tuner hd aver 3d capture hd pentru un pc sa il folosesc pe win 7 64 bit.Am ales acest produs ca stiu sigur ca merge pe 64 de bit.Vreau sa conectez la el o camera sony evi d100 prin s-video si o camera video panasonic nv gs 180 prin mufa aia galbena de video.Tv tunerul a venit cu un cablu dongle cu multe tipuri de intrari.Toate bune frumoase am instalat driverul tv tunerului dar surpriza cand conectez sony evi sau panasonicul la acel cablu dongle, softul tv tunerului la video device nu imi arata nimic la intrari.Nu vede nimic conectat.Am incercat cablul dongle si la televizor lcd prin mufa de hdmi dar la fel televizorul nu vede nimic conectat la el.Fara acel cablu dongle televizor vede prin mufa s-video camera sony evi iar prin cablul video(galben) vede si panasonicul gs.
Poate cineva sa ma ajute cu o sugestie?
Sa fie cablul stricat de nou?Intrerupt pe undeva?

Multumesc frumos
americanu
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Lun Oct 10, 2011 2:34 am

Sper sa nu spun o prostie ...dar totusi hai ca imi fac curaj si te intreb : Ai intrat in Tv cu HDMI ( semnal digital ) iar in dongle ai inserat o mufa??? ( de care ? ) Nu conteaza foarte mult tipul de mufa inserat si iti spun si dece : 1)- acel cablu dongle nu tine loc de conversie in cazul televizorului
2)- Nu poti face conversie analogic - digital
3) HDMI-urile televizoarelor sunt instalate si au un anumit cod pe care tu l-ai alterat in momentul in care ai vrut sa obtii un semnal digital din unul analogic. Teoretic ar trebui sa functioneze ( cel putin la o rezolutie < HD ) insa practic televizorul nu vede niciun device deoarece el nu primeste semnalul de care are nevoie ( digital )

Referitor la atasarea cablului dongle la placa de captura ...ai mare grija la care dintre sloturi o atasezi ( placa are doua sloturi HDMI ) Nu este necesar ca placa de captura sa iti vada device-ul deoarece aia este treaba ta sa ii faci setarile corespunzatoare si sa-i alegi sursa . Eu am o placa de captura Avermedia DarkCrystal HD Capture SDK si presupun ca softul este oarecum asemanator. Eu cu a mea am avut de tras vreo 3 zile pana i am dat de cap...iar in cele din urma sa constat ca totul era atat de usor :))

In concluzie...nu stiu sa iti spun pas cu pas ce ai de facut ...decat sa fii atent unde conectezi acel cablu dongle si mai ales sa fii atent la setarile placii de captura. Cu siguranta nu este nimic defect pe acolo.

La final...o intrebare cu iz de critica pt ca asa sunt eu obisnuit :smt003 De ce ai dat banii pe o placa de captura 3D / HD daca tu folosesti S-video ?
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde blondutza » Mie Dec 28, 2011 12:18 pm

buna!

as dori sa va cer si eu ajutorul in legatura cu o camera sony HDR-PJ 50e :smt003 a carei fericita posesoare sunt...
vreau sa aflu ce fel de placa de captura sau tunner tv ar trebui sa folosesc pentru videochat?

va multumesc forate mult pentru jutor!
blondutza
Incepator
Incepator

Înapoi la Software & Tools