Webcam models

camera video chat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: camera video chat

Mesajde ionut_ro » Mie Noi 24, 2010 5:48 pm

buna. poti sa o cumperi online. camera e foarte buna, si pe laptop si pe desktop, depinde de configuratie.
uite un link de unde ai putea sa o cumperi
http://domo.ro/IT_&_C/Componente_&_Peri ... m_Pro_9000

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Mesajde vivien88 » Mie Noi 24, 2010 6:53 pm

ms de raspuns.am verificat linkul si am vazut despre ce este vorba...din cate observ este un quiq cam,iar din cate am inteles tot de pe aces forum nu este recomandat sa cumperi un quiq cam.eu sincer nu ma pricep la asa ceva .nu st care e diferenta dintre webcam pro 9000 si quioq cam pro 9000.tocmai de accea aste in continuare raspunsuri lanedumeririle mele.multumesc mult.o seara frumoasa
vivien88
AWStudent
AWStudent

Mesajde parisienne » Mie Dec 01, 2010 2:12 pm

adrianbest scrie:Salutare,

Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? De unde pot cumpara o camera video cu telecomanda, de preferinta pana in 2000 ron, marca sony?
Multumesc!

hey adrian :) sa sti ca si eu am avut pb cu camera dupa ce am hotarat sa devin independenta. Am vb cu adminul de pe Jasmine si mi-a recomandat 2 camere care sunt foarte accesibile la pret, dandu-mi 2 linkuri:

http://www.logitech.com/en-us/webcam_co ... vices/6333

http://www.microsoft.com/hardware/digit ... px?pid=008

Eu am cumparat-o pe cea de la Logitech ( de fapt mi-a luat-o un prieten din america, nou nouta de pe E bay cu 52 $ ) Dupa ce voi intra in posesia ei o sa va spun cum imi merge :) Dar oricum va puteti uita pe youtube unde gasiti persoane ce filmeaza cu ea... se vede super bine.
parisienne
Incepator
Incepator

Mesajde marry » Mar Dec 14, 2010 10:20 pm

Buna....mi-am luat o camera video panasonic , am conectat-o pe laptop ,am cumparat si placa de captura pt k a inteles k e necesar.Zoom-ul pe ecarnul camerei functioneaza corect dar pe site imi apare ca un webcam si pot decat sa dau zoom in iar dk vreau sa dau zoom out incat sa ma vad toata nu este suficient, nu pot sa fac teasing ,decat sa stau cu fata iar in pvt numai zic...probleme f mari. :sad:
marry
Incepator
Incepator

Mesajde Anca00 » Dum Dec 26, 2010 2:00 pm

Evita-le pe cele de pe okazii (Sony d30,100).Sunt super uzate
Anca00
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Dum Dec 26, 2010 2:13 pm

Defineste te rog superuzate! multumesc!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cameravideochat_com » Dum Dec 26, 2010 3:25 pm

hallo ANCA00 ,i.m one of the SONY cameras sellers on OKAZII.RO so i like to reply to you.

as i wrote in one my last post here, the SONY EVI D30 camera is one of the first PTZ camera SONY built around 18-20 yo

one of the big problem of this PTZ camera is UNDERSTAND the history of the item before to buy it . i mean that if the camera for example was used in video surveillance field or on VIDEOCHAT , belive me the camera is very very used , but if the camera is removed from a vconference system or vconference room the item will be ok for videochat because light used.

in okazii .ro i sell lots of SONY -- ELMO -- CANON cameras for videochat and all of them are hard tested with history controlled very well. i also give more warranty time

30 days warranty time minimum and i.m always available

to repair the camera if it will be brocken after the warranty time.

in okazii .ro is also available special model of ptz SONY camera like SONY EVI D30 PCS Model & SONY EVI D100 PCS Model very light used

for these cameras you have 45 -- 60 days warranty.

lots of people have bought from me PTZ cameras on okazii.ro
and i.m considered a reliable & honest seller.

thanks danilo
cameravideochat_com
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale