Webcam models

Camera video - conexiune HDMI

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Camera video - conexiune HDMI

Mesajde gabi28 » Vin Oct 07, 2011 3:32 am

Stie cineva ce camere sunt compatibilie prin conexiunea HDMI la o placa de captura? Toate camerele care au conector HDMI pot face asta, sau sunt doar anumite modele? Daca imi puteti da si 2-3 modele ... buget maxim 2000 RON. Multumesc !!!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Camera video - conexiune HDMI

Mesajde Briliant$ » Vin Oct 07, 2011 9:00 am

Orice model de camera video care are port HDMI si bineinteles tv-tunerul va trebui sa aiba si el HDMI. Pentru videochat iti va trebui un Tv Tuner pe masura...eventual capabil sa faca captura in timp real. Eu am un avermedia dark cristal .
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Vin Oct 07, 2011 1:36 pm

Multumesc frumos pentru raspuns. Am conectat aparatul foto prin portul HDMI si nu am reusit sa fac captura live, imi reda doar pozele. Cat timp tin aparatul conectat la placa, display-ul se inchide si nu imi da voie sa schimb functiile. Din motivul asta imi faceam griji, sa nu patesc la fel si cu o camera video. Multumesc frumos inca odata !!!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Sâm Oct 08, 2011 4:04 am

Eu am conectat si aparatul la placa de captura si functioneaza perfect insa nu este recomandat ca aparatele foto sa fie folosite ca si webcam deoarece se incing pe modul video si se arde ceva pe acolo...am citit asta pe undeva nu mai stiu exact . Alt dezavantaj ar fi faptul ca in permanenta iti vor aparea simbolurile de pe display. La camere video insa ...nu ai de ce sa iti faci griji atata timp cat ai o placa de captura buna.

Cu placere !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Sâm Oct 08, 2011 7:47 pm

Imi poti spune ce aparat foto ai? Eu am un Nikon L120 iar placa de captura este un Blackmagic Intensity Pro. Ma gandesc sa nu fie ceva in neregula cu placa de captura. Multumesc frumos !
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Lun Oct 10, 2011 2:17 am

Eu am conectat un Nikon D 5000 , chiar si o compacta samsung , consola xbox, chiar si telefonul ...etc.
Ca si placa ...nu prea cred ca aiba vreo problema , probabil nu ai reusit sa faci setarile necesare din aparat. Si la mine se inchide display-ul insa setarile le vad pe monitor in placa de captura. Ca si idee eu folosesc Avermedia DarkCrystal HD Capture SDK.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Lun Oct 10, 2011 11:09 pm

Multumesc frumos!!!!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde dan2000 » Sâm Oct 15, 2011 9:28 am

Buna.As dori sa stiu daca o camera video in sistem NTCS va putea fi folosita pentru videochat.Pana acum am avut doar in sistem PAL.Multumesc pentru eventuale lamuriri.
dan2000
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Sâm Oct 15, 2011 6:14 pm

Nu cunosc prea bine acest aspect, cred ca o sa mearga si pe NTSC, nu vad de ce nu ar merge. Daca e cineva mai priceput si binevoitor poate ne da o explicatie mai amanuntita! :rolleyes:
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Mar Oct 18, 2011 7:30 pm

Bineinteles ca merge !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Joi Oct 20, 2011 3:22 pm

Stie cineva care ar putea fi diferenta de la o camera video de 3.3 megapixeli la una de 7.1 megapixeli? Poate ajuta mai mult la captura video cea de 7.1 mp? Difera doar la rezolutia fotografiilor? Interesant este ca cea de 3.3 mp are un zoom optic de 30X, zoom digital 350X, zoom extins 42X fata de cea de 7.1 mp care are un zoom optic de 12X, zoom digital 160X, zoom extins 17X, ceea ce mi se pare exact invers. :roll: In specificatiile tehnice aceasta diferenta de rezolutie, 3.3 respectiv 7.1 apre si la senzorul care poate filma in conditii de lumina slaba. Cea de 3.3 mp e mai ieftina cu 550 ron avand ceva plusuri fata de cea de 7.1 mp : - proiector, care nu il gasesc util - functie camera web, ma tenteaza cu toate ca am o placa de captura pentru HDMI. Singurul avantaj care il are cea de 7.1 mp este memoria de 32 GB, dubla fata de prima, care nu imi va fi de folos. Multumesc frumos!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Software & Tools