am si eu o intrebare, cu o camera web normala se poate face treaba sau se blocheaza cand ma voi logha pe situri. am un intex amarat...sunt costien ca cu o camera profesionala e mult mai bine, dar ma intrebam daca merge si cu una modesta ?
Nu se blocheaza cand vei intra pe site :)))) ... dar nu vei avea o imagine buna ... daca tot nu ai bani de ceva profi macar cumparati un webcam bun , ceva de genul asta : loghitech pro 9000
Salut, Sunt nou pe aici si as avea o intrebare : Am o camera Sony DCR SX30E si vreau sa o utilizez pentru videochat.Imi poate spune cineva ce model de placa de captura imi trebuie pentru a iesi streaming ?
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .