Webcam models

camera web un sfat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

camera web un sfat

Mesajde andreea11 » Joi Sep 15, 2011 3:21 pm

as vrea sa cer si eu un sfat..as vrea sa achizitionez si eu o camera web pt site-urile de video- chat...din cate m-am interesat am auzit de logitech C910 ca ar fi ok.. foloseste cineva de aici acest model?este buna?daca puteti sa imi recomandati si altceva..ca sa fac o alegere buna...sunt cam incepatoare...doar de o luna mi-am facut si eu cont pe site-uri de video-chat si aveam o camera web simpla..ma descurcam si cu aia...dar cred ca e momentul sa imi iau una mai ok...multumesc :)
andreea11
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: camera web un sfat

Mesajde blooangel » Joi Sep 15, 2011 3:32 pm

Logitech c910 am auzit ca e buna, eu am Pro9000 si e super, nu s-a plans nimeni de culori, autofocus sau orice altceva, si cred ca isi merita banii.

Bafta la $$$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde andreea11 » Joi Sep 15, 2011 4:17 pm

blooangel scrie:Logitech c910 am auzit ca e buna, eu am Pro9000 si e super, nu s-a plans nimeni de culori, autofocus sau orice altceva, si cred ca isi merita banii.

Bafta la $$$$

si logitech pro9000 cum are piciorul sa stea singura sau se prinde de monitor?eram intre pro9000 si C910 am vazut ca asta c910 are si rezolutie si pixeli mai mari...si deaia m-am gandit la c910...poate pana la urma imi voi lua si eu pro 9000...ms de raspuns
andreea11
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Vin Sep 16, 2011 2:25 am

Si eu te sfatuiesc sa iei tot Pro9000...chiar nu a dat gres pana acum !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Vin Sep 16, 2011 5:55 am

pro 9000 are un picior, o poti tine si pe birou dar si prinsa de monitor, eu o tin pe monitor, sta mai bine.
pentru logitech pro 9000 pot garanta :)) insa c910, chiar nu stiu, are mai multe chestii, sincer si eu ma gandeam sa-mi schimb camera :P

Bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Vin Sep 16, 2011 11:08 pm

Are un amic un c910 la 300ron noua in cutie daca exista interes contacteaza-ma. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde isabella » Sâm Sep 17, 2011 7:27 pm

PRO 9000 de la Logitech ..... pe asta o folosesc si pot garanta pentru ea.........
isabella
AWStudent
AWStudent

Mesajde seby_markos » Dum Sep 18, 2011 5:22 am

salut, eu am un logitech c905, si pot spune ca nu am o imagine buna mai ales cand dau zoom, in conditiile in care am : win xp, 2002, service pack 3, pentium dual core 2.70GHz, 2.00 G ram, viteza netului download: 13.05 si upload: 59.04, eu m-am gandit ca e din cauza camerei web...si as vrea sa o schimb, poate sa imi dea cineva un sfat va rog??? multumesc frumos
seby_markos
Incepator
Incepator

Mesajde andreea11 » Lun Sep 19, 2011 2:52 am

va multumesc celora care mi-au raspuns...pana la urma mi-am luat un C910...ma gandeam ca daca logitech9000 merge bine...de ce nu ar merge bine si C910 daca are mai multe chesti...va multumesc mi-au fost de ajutor sfaturile...acuma am testat-o si in comparatie cu camera care o aveam e destul de mare diferenta...e o imagine foarte buna...acuma sper sa nu ma dezamageasca in alte chestii aceasta camera...la prima impresie pare buna...numai ca atunci cand sting becul se vede foarte intunecat numai fata mi se vede numai asta banuiesc ca la orice camera daca nu este lumina nu poate sa o fie luminata imagine....
andreea11
User activ
User activ

Mesajde adelina007 » Mie Sep 21, 2011 4:31 am

buna,
am nevoie de putin ajutor din partea voastra.sunt noua in domeniu.am acasa un webcam philips,mai exact( http://www.emag.ro/camere_web/philips_p ... PCPCVC840K).as dori sa stiu daca exista vreun dispozitiv cu telecomanda pe care sa pot monta camera mea si sa mi ofere functiile de pan,tilt si zoom.sau imi puteti recomanda un webcam cu telecomanda?gasisesm un genius i-look 325t pe net dar se pare ca nu mai e de vanzare pe nici un site.
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Mie Sep 21, 2011 5:35 pm

studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Sep 21, 2011 5:50 pm

Camera web de mai sus nu are telecomanda,dar este cu mult superioara fata de ceea ce ai acum si de aceea am recomandat-o.
Pan Tilt-ul este cam singurul produs accesibil,mai gasesti si pe okazii la preturi mai mici.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bigass » Lun Sep 26, 2011 5:52 am

Recomand cu inceredere webcam-ul Logitech c910 ... este foarte foarte bun... :supz:
bigass
Incepator
Incepator

Mesajde adelina007 » Joi Sep 29, 2011 4:54 am

studiovideochatvid scrie:Camera web de mai sus nu are telecomanda,dar este cu mult superioara fata de ceea ce ai acum si de aceea am recomandat-o.
Pan Tilt-ul este cam singurul produs accesibil,mai gasesti si pe okazii la preturi mai mici.

iti multumesc mult pentru raspuns.am cautat pan tilt pe okazii mai ieftin de 500 de ron cat e pe site ul pe care mi l ai trimis tu dar n am gasit nimic.esti sigur ca poate fi folosit si pentru webcam uri?din descriere vad ca e doar pt camere foto sau video.deocamdata o sa incerc cu webcam ul meu philips.daca vad ca nu merge imi cumpar logitech ul ala.unde ai vazut tu pan tilt din asta mai ieftin?
adelina007
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Joi Sep 29, 2011 7:41 am

adelina007 scrie:
studiovideochatvid scrie:.unde ai vazut tu pan tilt din asta mai ieftin?

http://www.okazii.ro/catalog/56777737/p ... ninja.html
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale