1. Salut!Sunt nou pe aici.Am o mare rugaminte la cei care se pricep.
Am facut cont de studiou pe cams.com,am pus un model,le-au acceptat...dar imi zice ca n-am stream.ce este streamul exact?si ce trebuie sa fac ca sa intru pe chat cu modelul care e aprobat?ce nume trebuie pus la stream?litere?cifre?
2.Streamate:am facut cont si am primit acest mesaj:hank you for uploading your documents for StudioAdmin
fitness@yahoo.com. Upon review of your submitted documents we found the following errors in these documents:
Studio Agreement:
Studio documents will not be approved until performers upload their profile pictures.
Photo ID:
Studio documents will not be approved until performers upload their profile pictures.
In order to complete approval we ask that you correct these errors and upload the documents
again.
Thank you!
Streamate Limited Performer Support
Am completat STEP ONE - Studio Agreement dupa cum urmeaza:corporation,and numele meu,apoi resident/corporation of Romania.Jos pe prima pagina studioname:numele studioului,apoi data.
signature:semnatura;owner name:numele meu;adress of studio:adresa mea;e-mail:mailul meu;phone:te meu;id:CNP
Apoi step2:photo id:am trimis poza cu buletinul scanat,cu buletinul si fata...si am trimis.
ca model am completat asa:performer:numele de model,data.semnatura,numele meu,la title nu stiu ce trebuie,am pus tot numele de model,adresa,mailul,telefonul si id :CNP....va rog mult sa ma ajutati.m-am uitat pe site,sunt la un prieten,daca e deja scris imi cer scuze,dar n-am gasit intr-un timp scurt,daca imi puteti da un link cu formularere.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!