Webcam models

cams.com

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cams.com

Mesajde ppelle21 » Dum Feb 21, 2010 2:15 am

incerc sa imi fac cont pe cams.com si imi cere sa printez sa semnez un document sa il scanez si sa il tr innapoi.documentu este pdf si ei imi zic ca tre sa il tr innapoi jpg.stie cineva vreo varianta cum sa fac ca nu am imprimanta si scanner.ma poate ajuta cineva dp aici plss.mc
ppelle21
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: cams.com

Mesajde cam2chat » Dum Feb 21, 2010 3:30 am

Documentul despre care vorbesti este CERTIFICATION OF GOVERNMENT ISSUED IDENTIFICATION DOCUMENT.

Mod Completare:
1) Tip act (ID,PASSPORTE etc)
2) Serie act
3)Nume complet
4)Semnatura
5) Data

Dupa ce il completezi , il scanezi si dau UPLOAD.

Din pacate alta metoda nu exista , trebuie sa fie semnatura ta pe acest act.
Poti incerca sa un Internet Caffe , cu siguranta au un scanner si o imprimanta

Bafta!

Cosmin
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0746.130.762
Studio Videochat-Bucuresti
cam2chat
AWStudent
AWStudent

Mesajde abudhabi » Dum Feb 21, 2010 12:27 pm

salut,
poti incerca foarte simplu sa faci poza cu aparatul digital apoi sa uploadezi conventia
succes
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde andubeje » Lun Feb 22, 2010 2:42 am

Pai oricum trebuie sa printeze documentul... Suntem in 2010... imi vine greu sa cred ca nu gasesti undeva un scaner si imprimanta. Succes!
andubeje
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Lun Feb 22, 2010 2:45 pm

E ffff scump un multifunctional. Sunt mai ieftini blugii Levis.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Under10 » Lun Feb 22, 2010 10:13 pm

sunflower scrie:E ffff scump un multifunctional. Sunt mai ieftini blugii Levis.

Ok cum spui Tu .. este eftin unul .. dar cum se foloseste ? :D

@sunflower .. eu dupa 2 ani de videochat (putini) simt de multe ori ca nu stiu nimic dar altii ....
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde sunflower » Mar Feb 23, 2010 5:05 am

Pai...pt clatite? E multifunctional...cred ca-l poti folosi si la aspirat. Eu il folosesc ca trusa de make up :lol:
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde andubeje » Mie Feb 24, 2010 7:20 pm

Initial am plecat cu ideea ca merita si acesti oameni sa fie invatati pentru a nu mai luat tzepe .... dar incet incet ajung la concluzia ca unii nu merita.
andubeje
User activ
User activ

Mesajde ramyra » Vin Feb 26, 2010 12:01 am

Salut !!!
Si io am o problema la completarea formularului pt cams.com, am ajuns la o rubrica unde trebuia printat,completat si atasat un document (CERTIFICATION OF GOVERNMENT ISSUED IDENTIFICATION DOCUMENT).
Ideea e ca io am incercat sa deschid acel document sa vad cum arata si nu reusesc sa'l vad sau sa'l printez.Este posibil sa fie din cauza Office'ului?? Sau cva din Windows ??? Am dezinstalat Office'ul si am instalat altul si tot nu pot deschide acel document pentru a fi printat. Cum pot rezolva rubrica aceasta, pt ca io cred ca ma mai asteapta altele si mai si... Vreau sa incep si io cu dreptul daca se poate !!!
Va multumesc !!!
ramyra
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Vin Feb 26, 2010 12:12 am

Vezi daca nu cumva acele documente sunt in format pdf , caz in care ai nevoie de adobe reader

http://get.adobe.com/reader/
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde ramyra » Vin Feb 26, 2010 2:15 pm

Salut !!!
Intradevar este format (pdf) dar sincer nu stiam ce program imi trebuie pt a fi deschis documentul. Am reusit sa'l deschid (print,complete, upload)...Multumesc frumos si daca mai am probleme va rog sa ma ajutati din nou. ;) ;) ;)
Va multumesc !!!
ramyra
AWStudent
AWStudent

Mesajde adysmq » Lun Mar 01, 2010 1:42 am

eu am reusit sa fac fara imprimanta si fara scaner doar cu telefonul mobil....am semnat pe o foaie A4 si am facut o poza cu telefonul mobil dupa care in photoshop am editat si am selectat doar semnatura ...dupa aceea am deschis pdf in photoshop si am pus semnatura acolo :) foarte simplu...
adysmq
AWStudent
AWStudent

Mesajde carmelita » Lun Noi 15, 2010 12:42 am

Salut!!! Va multumesc mult pentru acest forum de cite ori am intrebari caut aici si gasesc raspuns, sunteti un mare ajutor!!! Dar de aceasta data nu gasesc raspuns la intrebarea mea va rog sa ma ajutati. Lucrez cu prietenul meu in cuplu pe jasmin, dar as dori sa imi fac inscriere si pe Cams.com la fel sa lucram in cuplu. Pentru cuplu cum pot face inscrierea? Eu intru la Models Wanted dar aici nu se face inscrierea ca model independet? eu vreau in cuplu. Va rog sa ma ajutti cum corect se face inscrierea pe Cams.com pentru cuplu. Multumesc anticipat!!!!
carmelita
Incepator
Incepator

Mesajde fitnessclub » Mie Feb 16, 2011 3:28 pm

1. Salut!Sunt nou pe aici.Am o mare rugaminte la cei care se pricep.
Am facut cont de studiou pe cams.com,am pus un model,le-au acceptat...dar imi zice ca n-am stream.ce este streamul exact?si ce trebuie sa fac ca sa intru pe chat cu modelul care e aprobat?ce nume trebuie pus la stream?litere?cifre?
2.Streamate:am facut cont si am primit acest mesaj:hank you for uploading your documents for StudioAdmin fitness@yahoo.com. Upon review of your submitted documents we found the following errors in these documents:
Studio Agreement:
Studio documents will not be approved until performers upload their profile pictures.
Photo ID:
Studio documents will not be approved until performers upload their profile pictures.
In order to complete approval we ask that you correct these errors and upload the documents
again.
Thank you!
Streamate Limited Performer Support
Am completat STEP ONE - Studio Agreement dupa cum urmeaza:corporation,and numele meu,apoi resident/corporation of Romania.Jos pe prima pagina studioname:numele studioului,apoi data.
signature:semnatura;owner name:numele meu;adress of studio:adresa mea;e-mail:mailul meu;phone:te meu;id:CNP
Apoi step2:photo id:am trimis poza cu buletinul scanat,cu buletinul si fata...si am trimis.
ca model am completat asa:performer:numele de model,data.semnatura,numele meu,la title nu stiu ce trebuie,am pus tot numele de model,adresa,mailul,telefonul si id :CNP....va rog mult sa ma ajutati.m-am uitat pe site,sunt la un prieten,daca e deja scris imi cer scuze,dar n-am gasit intr-un timp scurt,daca imi puteti da un link cu formularere.
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
fitnessclub
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Joi Noi 03, 2011 8:50 pm

Buna
am o intrebare, in special pt cei ce au studiouri...
cu ce camscore pleci acum ca si model nou pe cams?
pt ca mie mi-a scazut exagerat si ma gandesc sa inchid contul si sa l redeschid, ca sa mai urc un pic...mi-am schimbat ora de lucru si am pierdut toti membrii :|
in fine...aveti idee?
stiu sigur ca daca inchid contul si il redeschid imi va da comscore de model nou
am intrebat pe cei de la support si d-soara de acolo m-a intrebat "what is a camscore?"
asa ca...va intreb pe voi
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale