Webcam models

CAMS-UL NE TRIMITE BANII BLOCATI IN EPASS

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

CAMS-UL NE TRIMITE BANII BLOCATI IN EPASS

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 10:07 pm

AM PRIMIT ACEST MAIL ACUM 15 MIN DE LA CAMS:

We understand that you are unable to access your funds at ePassporte due to the recent issues with Visa. We are going to prepay you an amount equal to the money held by ePassporte for your previous payment period. If the money at ePassporte becomes available in the future, this prepayment will be credited towards your future payouts. Please change your preferred method of payment to either wire, PayPal or check so we can pay you as soon as possible. We believe that what has happened to ePassporte is not an isolated incident and other similar payment systems may be effected. Please make sure you chose a payment method wisely.

If you have any questions, please call us at 610-757-1926 or email us at accounting@cams.com.

Thank you,

Soonja M.
Streamray Team Support

SUPER TARE........
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: CAMS-UL NE TRIMITE BANII BLOCATI IN EPASS

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 09, 2010 10:10 pm

si daca mie nu a apaucat sa imi trimita presupun ca o sa mi dea abia la sfarsitul acestei perioade?
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ardientestd » Joi Sep 09, 2010 10:11 pm

Cei de la cams au sarit in ajutorul nostu din momentul in care a aparut problema cu epass. la sectiunea Latest Studio News & Policies este un document in care spun sa fie contactati in cazul in care banii nu pot fi scosi din contul de epass, si ne vor ajuta.

Respect lor.
PS: De ar fi toate site-urile asa :rolleyes:
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 10:20 pm

eu nu am facut decat sa le trimit celor de la cams un mail in care le spuneam ca nu pot sa-mi acceses banii din epass trimisi exact in ziua cand a aprut problema.....acum o ora si ceva am schimbat metoda in wire...si apoi am primit acest mail pe care l-am postat mai sus...!!!!am 1200 blocati in epass in virtual toti fiind de la cams pe ultima perioada......deci II RECUPERM.....super tare!!!super tare cams-ul! respect total lor.!!!
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde caracatita85 » Joi Sep 09, 2010 10:33 pm

si cum o sa primim banii de la cams daca ni ia trimis pe epassporte?
caracatita85
AWStudent
AWStudent

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 10:39 pm

citeste mesajul de mai sus!!!!
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde caracatita85 » Joi Sep 09, 2010 10:41 pm

eu cred ca este vrajeala,treaba cu camsul,eu nu am nici un maiil de la ei
bine ar fi sa ne dee camsul banii,findca este greseala lor ca ne-au trimis bani pe epassporte.ar trebui ca ei sa ne despagubeasca acuma.
care stiti orice informatie tinetine la curent.
va multumim.
caracatita85
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Joi Sep 09, 2010 10:43 pm

nici eu din nefericire nu am primit nici un email de la ei le am trimis acum email sa ii intreb ; o sa incerc sa ii si sun dac mai stiti vesti scrieti va rog
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 10:47 pm

nu ai mail pt ca nici nu le-ai trimis mail in care sa le spui ca nu poti accesa banii pe care i-ai primit pe ultima perioada!!!
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde caracatita85 » Joi Sep 09, 2010 10:53 pm

acuma le-am trimis maiil daca o sa ne despagubeasca cu banii trimisi de ei pe data de 2 sep pe epassporte.le-am zis ca este vina lor.si sa ne spuna ce trebuie sa facem ca sa ne primim banii , in caz ca nu o se remedieze problema cu epass-ul.
trimiteti raspunsuri recente cu privire la tema asta.va multumesc
caracatita85
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Joi Sep 09, 2010 10:54 pm

ba da le am trimis e mail de fapt vreo 2 pana acum iar in seara asta le am trimis inca unul
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 11:38 pm

nu stiu ce sa zic....eu doar ma-am bucurat fosrte tare cand am primit aces mail pe care l-am si postat mai sus in speranta ca aduc ceva bucurie aici pt cei care au bani de pe cams in epass...cu siguranta veti primi si voi mail......cams-ul este unul din cele mai serioase site-uri,daca nu cel mai serios....nu cred in ruptul capului ca e si asta alta vrajeala.....
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Vin Sep 10, 2010 12:10 am

caracatita85 scrie:eu cred ca este vrajeala,treaba cu camsul,eu nu am nici un maiil de la ei
bine ar fi sa ne dee camsul banii,findca este greseala lor ca ne-au trimis bani pe epassporte.ar trebui ca ei sa ne despagubeasca acuma.
care stiti orice informatie tinetine la curent.
va multumim.

Cand te loghezi in cont, la sectiunea latest news (EXACT CE ITI APARE PE MIJLOCUL PAGINII CAND TE LOGHEZI) ai un articol intitulat : Withdrawing your current funds, and selecting a new payment option care zice asa:
For those affected and cannot withdraw your funds for the period ended August 31, you have the following options:

1) First contact ePassporte and use the options they provide to wire the money to you.
2) If you cannot reach ePassporte, or the options they provide will not work for you, contact us and we will work with you to access your funds. You can contact us at the bottom of the page.

Going forward, please login to your account and select a new payment method by Friday, September 10 to ensure your future payments will be disbursed on time. You may elect to receive payment by check, ACH (for studios/models operating in the US), wire transfer (if over $120) or Paypal.

Should you have any additional questions, please ask us for help

LUAND IN CALCUL ACEST
Luand in calcul acest mesaj si emailul primit de la crashboombang este adevarat ce spun ei acolo.
Nu cred k ar posta articolul asta pe site-ul lor dak nu ar face ce ar spune. Dak articolul era de pe alt site era sub semnul intrebarii aces lucru..
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde ardientestd » Vin Sep 10, 2010 12:13 am

fetish scrie:ba da le am trimis e mail de fapt vreo 2 pana acum iar in seara asta le am trimis inca unul

Eu primesc mailuri de la ei in vreo 4-5 zile.
PS: Completez postul anterior: Ar fi bine sa citim cam tot ce au de spus toate site-urile mai ales la sectiunea news
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde fetish » Vin Sep 10, 2010 12:47 am

eu am primit reply uri la toate problemele pe care le am intamopinat pana acum si crede ma ca citesc stiriled e 50 de ori nu o data plus ca i am sunat si contactat in n feluri

eu nu afirm ca sunt minciuni eu am zis ce si cum e la mine da e mai usor de aruncat toat lumea intr o galeata ca deh ......
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale