Webcam models

camspliter/manycams Help

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

camspliter/manycams Help

Mesajde margo » Lun Sep 21, 2009 10:52 am

Va rog ajutor cine vrea si doreste , am folosit manycam pt videochat , dar acum nu imi mai functioneaza ,ca sa nu mai zic de splitcam care nu a mers never la mine:( nu pot intra pe ifriends si livejasmine simultan :((( daca aveti un soft mai bun gen manycam sau split va rog sa ma ajutati manycam 2.4 asta il am ...sau poate nu marg ifriends si livejasmin simultan..?
Va multumesc anticipat.
margo
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: camspliter/manycams Help

Mesajde Under10 » Lun Sep 21, 2009 11:28 pm

margo scrie:Va rog ajutor cine vrea si doreste , am folosit manycam pt videochat , dar acum nu imi mai functioneaza ,ca sa nu mai zic de splitcam care nu a mers never la mine:( nu pot intra pe ifriends si livejasmine simultan :((( daca aveti un soft mai bun gen manycam sau split va rog sa ma ajutati manycam 2.4 asta il am ...sau poate nu marg ifriends si livejasmin simultan..?
Va multumesc anticipat.

Salut , a mers manycam dar nu mai merge ?? .. cum vine asta ?.... ai cumva windows vista pe PC ?
Daca ai win Vista recomanda schimbare cu XP ..
Nu lucram cu ifriends asa ca nu pot da mai multe detalii ....
Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

buna

Mesajde margo » Mar Sep 22, 2009 6:09 pm

Am XP , mda e dubios ca dupa ce am dat update la manycam nu a mai functionat,nici cu webcamspliter nu merg simultan ifriends si livejasmin...oricum ifriends nu mai merge grozav...:((( dar am state vechii acolo si parca ma doare inima sa renunt :D ...despre livejasmin nu stiu prea multe abia am nceput dar vad ca se misca ceva si la mine :D
Merci pt respuns apreciez :)
margo
Incepator
Incepator

Mesajde wid0wm4ker » Dum Oct 04, 2009 7:44 pm

Salut. Eu folosesc SuperWebcam si sunt foarte multumit de el. Merge pe XP, Vista, Se7en perfect.. il poti cauta pe net sau da-mi un pm si iti zic eu de unde sa il iei :D
wid0wm4ker
Incepator
Incepator

Mesajde margo » Mie Oct 07, 2009 4:10 pm

merci mult .am luat super webcam , chestia e ca eu vreau sa stau simultan pe ifriends si jasmin ,si nici un soft pt cam nu imi permite lucrul asta :(((
margo
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii adult - generale -