Webcam models

Camspot

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Camspot

Mesajde Michelle » Lun Apr 19, 2010 4:12 pm

Ce stiti de siteul asta? A avut cineva probleme cu deschiderea de conturi sau cu primirea banilor? Eu am incercat sa-mi deschid cont ieri iar cand am ajuns la ultima etapa de inscriere pe site pur si simplu nu imi facea upload la documente, zicea ca trebuie sa fie jpg desi chiar erau jpg, ca apoi sa gasesc un mail in spam prin care mi se explica care e de fapt metoda de inscriere:

Fax, email, or mail the completed MODEL RELEASE AND LICENSE AGREEMENT as well as the copy of your GOVERNMENT ISSUED identification to:

FAX:
+1-206-299-3850
attn: New Accounts

Si am trimis toate documentele prin email ieri dar nu mi-au raspuns...azi le-am trimis din nou si la celelate adrese de mail pe care le-am gasit la ei pe site. Mai are rost sa ma incerc?

P.S. Niciodata nu o sa inteleg siteurile de genu asta, carora le ia o vesnicie sa deschida cont de model...astia vor bani sau ce vor?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Camspot

Mesajde Utilizator sters » Lun Apr 19, 2010 5:03 pm

Eu nu am lucrat cu ei dar nici lucruri urate nu am auzit despre ei :yawinkle:
Mai asteapta pana maine si daca nu dau nici un semn renunta la ei :tonqe:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Under10 » Lun Apr 19, 2010 8:36 pm

Nu mai lucrez cu site-ul asta dar stiu ca acum vreo 6 luni nu am intampinat probleme la deschiderea unui cont .
Mai incearca dar nu este prea stralucit site-ul .

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Michelle » Mar Apr 20, 2010 5:54 am

Pai si cum ai procedat cand ti-ai deschis cont? Ca mie pe site nu-mi face upload la documente, la mailuri nu-mi raspund...
Practic am completat tot ce trebuie si m-am lovit de ultima etapa... :sad:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Mar Apr 20, 2010 6:28 am

A si inca o intrebare : Poti sa-ti setezi sa te afiseze pe site ca fiind in pvt cand tu de fapt nu esti? Ca eu am vazut cateva fete care stau aproape non stop numai in pvt si de asta m-am decis sa incerc si eu, dar daca asa si-au setat ele nu prea se mai merita
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Under10 » Mar Apr 20, 2010 7:20 am

Mai mult ca sigur sau dat ele pe privat , cat despre cont .. nu mai stiu cum am facut .... site-ul este fenomenal :))) .. chiar acum ma uitam la un cuplu care se jucau in free :D
Under10
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale