Webcam models

CARD PAYONEER

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: CARD PAYONEER

Mesajde tobitza » Sâm Apr 09, 2011 11:49 am

salut! am si eu o problema...mi-au fost acceptate toate datele mai putin metoda plata scrie ( in asteptare de aprobare) si au trecut 6 zile am deschis 1 cont la cuplu sa acceptat dar nu stiu daca sa incep sau nu pt k habar nu am unde se duc $$ ma poate ajuta cineva.stie cineva cam cat dureaza? mentionez ink nu mi sa acceptat metodata de plata a cardului..cam cat dureaza?? multumesc
tobitza
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde dina » Sâm Apr 09, 2011 11:56 am

$$$ se duc in contul site-lui, pe care site esti inscris ca model? la sfarsitul perioadei banii sunt virati in contul payoneer si de aici pe cardul payoneer sau in contul tau bancar,depinde de metoda de plata agreata de site.
dina
AWStudent
AWStudent

Mesajde tobitza » Sâm Apr 09, 2011 4:29 pm

multzumesc mult dina dar m-ar interesa mai mult cat dureaza pana imi da aprobarea pentru metoda de plata pentru k scrie in curs de aprobare de 7 zile am ales metoda de plata payoneer ma gandesc sa nu fie ceva completat bine dar indiferent de asta trebuia sa primesc 1 rasp..multzumesc si scuze dak sunt stresant sunt si eu la inceput:D
tobitza
Incepator
Incepator

Mesajde videochat4money » Mar Apr 12, 2011 2:43 pm

Am aplicat pt un card payoneer si la aprox 20 minute am primit mailul acesta :

Dear xxxxxxxxxxxxx,

Congratulations!

Your Prepaid debit MasterCard® card order has been approved!

Please note that it can take up to 10 business days to receive the AWEmpire Prepaid debit MasterCard card within the U.S. and up to 25 business days for delivery outside of the U.S.

Your reference number in our system is xxxxxx. Please refer to this number when contacting us.

Below is your Cardholder User Name which you will need to access your account:
xxxxxxx's Cardholder User Name: xxxxxxxxxxxxx

Asta inseamna ca a fost totul in regula si ca trebuie sa primesc cardul in 25 zile ?
videochat4money
Incepator
Incepator

Mesajde liviu202 » Mie Apr 13, 2011 1:19 am

Da. In aproximativ 25 de zile. De obicei mai putin.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde xxxlive » Mie Apr 13, 2011 12:47 pm

Salut,

Am vrut sa aplic pentru un card payoneer si aveam un camp obligatoriu pentru comanie si websit-ul companiei....Intrebarea mea este: Acest cont ( deasemenea si card-ul) nu poate fi facut de o persoana fizica?

Multumesc
xxxlive
Incepator
Incepator

Mesajde daniel4u » Mie Apr 13, 2011 2:33 pm

Ba da.De unde ai incercat sa faci cardul?De pe ce site?
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde gabriel » Vin Apr 15, 2011 12:04 pm

Va rog o scurta intrebare : pe 25 martie mi-am deschis 1 sesiune pe jasmine ,modalitatea de plata card payoneer,prin jasmine am setat 100$, ieri mi-a sosit cardul l-am activat .totul este bine .Afacut in jur de 15 $ putin.cind intru pe payoneer la Card Balance:scrie 0. Mai clar trebuie sa fac 100$ pe jasmine ca sa i-i pot vedea in contul payoneer .CARE ESTE TREABA ? MAI AM CE VA DE FACUT ,DE SETAT ,ARE LEGATURA CU TOOLS ?LOAD MANEY TREBUIE SA INTRU ACOLO ?MULTUMESC FRUMOS SI SPER SA PRIMESC SI EU UN RASPUNS

SCUZE SUNT INCEPATOR .
gabriel
Incepator
Incepator

Mesajde gabriel » Vin Apr 15, 2011 7:57 pm

[quote="gabriel"]Va rog o scurta intrebare : pe 25 martie mi-am deschis 1 sesiune pe jasmin ,modalitatea de plata card payoneer,prin jasmin am setat 100$, ieri mi-a sosit cardul l-am activat .totul este bine .Afacut in jur de 15 $ putin.cind intru pe payoneer la Card Balance:scrie 0. Mai clar trebuie sa fac 100$ pe jasmine ca sa i-i pot vedea in contul payoneer .CARE ESTE TREABA ? MAI AM CE VA DE FACUT ,DE SETAT ,ARE LEGATURA CU TOOLS ?LOAD MANEY TREBUIE SA INTRU ACOLO ?MULTUMESC FRUMOS SI SPER SA PRIMESC SI EU UN RASPUNS

SCUZE SUNT INCEPATOR . POT VEDEA ACEI 15$ CIND INTRU IN CONTUL MEU PAYONEER ?
gabriel
Incepator
Incepator

Mesajde ready_for_you29 » Vin Apr 15, 2011 8:41 pm

Pai pe jasmin din cate stiu trebuie sa faci minim 100 $ pe o perioada si din cate vad tu ai decat 15$ asa ca nu stiu ce atata nerabdare din partea ta. Plus ca daca faci minimul de plata perioada asta , banii o sa ii iei abea pe 10 lunea viitoare.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde sweetcandyX » Vin Iul 01, 2011 10:08 pm

Buna seara, am facut videochat acum 2 ani dar m-am lasat din motive de sanatate, acum vreau sa ma intorc inapoi in acest domeniu doar ca nu stiu exact ce site-uri mai platesc prin card si ce site-uri nu . Nu prea mi-a placut transferul bancar si cecurile la momentul cand lucram .As vrea sa lucrez impreuna cu sotul meu si m-ar interesa daca cineva e dragut sa imi zica asa in mare site-urile pentru cupluri care fac plata prin card .
Multumesc frumos si o seara placuta.
sweetcandyX
Incepator
Incepator

Mesajde SFG2707 » Mar Iul 05, 2011 2:58 pm

Gasesti aici: http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php lista cu site-urile. In dreptul fiecarui site vei gasi informatii despre site sub forma de iconite. Cauti site-urile care au iconita ce iti arata ca accepta cupluri si pe cea care iti arata ca modalitate de plata cardul ( in majoritatea cazurilor payoneer ).
SFG2707
AWStudent
AWStudent

Mesajde SFG2707 » Mar Iul 05, 2011 2:59 pm

SFG2707 scrie:Gasesti aici: http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php lista cu site-urile. In dreptul fiecarui site vei gasi informatii despre site sub forma de iconite. Cauti site-urile care au iconita ce iti arata ca accepta cupluri si pe cea care iti arata ca are ca modalitate de plata cardul ( in majoritatea cazurilor payoneer ).
SFG2707
AWStudent
AWStudent

Mesajde sweetcandyX » Mar Iul 05, 2011 5:36 pm

Ok,mersi am sa ma uit acolo si am sa ma documentez.Stii cumva e actualizata cat de cat lista cu site-urile de acolo?Mersi
sweetcandyX
Incepator
Incepator

Mesajde bobyka111 » Vin Iul 22, 2011 12:37 pm

salut am shi eu un cont de master si mia reusit inregistrarea mia reusit tot dar cum procedez cu cardul si cu pionerul..?trebuie sa fac ceo 100 usd? sau nush :-?? cne ma poate ajuta la kd_fatal@yahoo.com multumesc anticipat.
bobyka111
Incepator
Incepator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale