Webcam models

cardul payoneer !

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cardul payoneer !

Mesajde playboy88 » Lun Aug 22, 2011 8:56 pm

Buna tuturor !
Am nevoie de un pic de ajutor !
Acu' ceva timp am schimbat modalitatea de plata de pe MFC din <transfer bancar> in <payoneer> ! Astazi, in posta am gasit doua plicuri de la payoneer...si mare mi-a fost mirarea cand le-am desfacut si...aveam doua carduri !
Ciudat tare....insa ma gandesc ca am aplicat de doua ori pentru card de pe MFC...alta varianta plauzibila nu vad in cazul asta !
In fine...am intrat pe site la payoneer si am activat cardul care la accounts avea ultimile 4 cifre aceleasi ultimile 4 de pe cardul respectiv !
Celalalt card nici nu l-am dezlipit...e aruncat intre "hartzogaraie" ! Chiar nu-mi dau seama daca m-as putea folosi de el in vreun fel...eventual mai tarziu !
Asa...sa revenim ! Ar trebui sa primesc niste bani de pe lunile iunie/iulie de pe MFC , insa nu mi-a intrat nici un ban...!
Care-i procedura?? Cand si cum intra banii?
Sincer va spun ca nu mi-as fi facut griji atat de mari daca nu as fi primit doua carduri....dar asa.. :smt011 !
Orice mic ajutor este binevenit !
Multumesc !
playboy88
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: cardul payoneer !

Mesajde playboy88 » Mar Aug 23, 2011 3:48 pm

nici pe site-urile de specialitate nu mai e trafic.... :smt009
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde playboy88 » Mie Aug 24, 2011 9:45 pm

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?? :smt009
Am tot cautat pe forum...dar nu am gasit nicaieri ceva similar...care m-ar ajuta in vreun fel :| !
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde SFG2707 » Joi Aug 25, 2011 11:40 am

In mod normal ar trebui sa primesti un e-mail in momentul in care ti-au fost trimisi banii. Poti verifica sa vezi mai bine in contul de Payoneer. Cand intri in cont ai sa vezi :

My Account / Load History

Display account activity:
Note: The table below lists the loads that were made to your card. List updates every 6 hours. Clicking on a row in the table will display detailed information about the load.

Load List

Aici ar trebui sa iti apara o lista cu sumele care ti-au fost trimise ( daca ti-au fost trimise) la care tu trebuie sa dai Load. In functie de cum alegi sa iti incarce banii ( imediat sau 1 business day ) vei avea banii disponibili pe card.

Dupa ce ti-au intrat banii pe card poti sa vezi cati bani ai disponibili sus in pagina la Card Balance
SFG2707
AWStudent
AWStudent

Mesajde playboy88 » Joi Aug 25, 2011 1:24 pm

Multumesc SFG2707
Am reusit sa rezolv in cele din urma !
Aplicasem de doua ori pentru card...de aceea mi-au venit doua carduri (pe adrese email diferite) !
Banii mi-au intrat pe adresa cu care aplicasem prima oara ! Am reusit si am activat ambele carduri...iar acum este OK !
Multumesc inca o data !
Bafta tuturor la $ !

Topic closed!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Mar Sep 20, 2011 5:03 pm

buna all am si eu o intrebare sora mea vrea si ia sa inceapa vdc problema este in felu urmator vrea sa lucreze pe cal.... meu si bun alege payonner ca metoda de plata chiestia este daca ai vine card payoner si intra pe cal.... meu sai de load la bani are aceias IP adress nu vreau sa ma trezesc cu contul inchis sa creada ca am doua carduri este posibil sa patesesc asta are vro problema ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde melisa_alexa » Joi Sep 22, 2011 5:49 pm

chiar nu stie nimeni ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde 0sk0 » Joi Sep 22, 2011 9:53 pm

Nu, nu este nici-o problema daca dai load pe aceeasi adresa IP la 2 cardui diferite, sau daca le pui pe amandoua sa vina la aceeasi adresa postala.
Nu spun acest lucru din auzite, ci din experinta personala.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Joi Sep 22, 2011 9:54 pm

Nu este nici o problema daca folositi amandoua acelasi IP,trimiteti datele corecte si cardurile vor putea fi folosite cu succes.Intrebarea care ma macina de cand ai postat si am tot evitat sa raspund crezand ca va raspunde altcineva....cine mama naibii te-a invatat limba romana? Cine este idioata care te-a promovat pe tine an de an la limba romana?Stiu ca sunt off topic dar ma omoara gandul ca stiti toate alea despre sex dar nu stiti sa vorbiti in limba voastra...anyway...good luck !
mirely
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Joi Sep 22, 2011 10:53 pm

mersi mult baieti am vrut sa intreb sa nu fie o problema
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde mirely » Vin Sep 23, 2011 10:12 pm

Faptul ca stai fff prost cu limba romana nu inseamna ca poti sa definesti sexul persoanelor dupa buna ta stiinta.Care baieti ti-au raspuns tie la intrebare?Sau....totul in lumea ta se limiteaza la baieti? Esti o draguta pe post de clown...Verifica inainte sa scrii ceva si nu o mai lua pe aratura.
mirely
User activ
User activ

Mesajde 0sk0 » Sâm Sep 24, 2011 12:22 am

Nu toate persoanele de pe forum sunt fete....
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Sâm Sep 24, 2011 12:51 am

mirely scrie:Faptul ca stai fff prost cu limba romana nu inseamna ca poti sa definesti sexul persoanelor dupa buna ta stiinta.Care baieti ti-au raspuns tie la intrebare?Sau....totul in lumea ta se limiteaza la baieti? Esti o draguta pe post de clown...Verifica inainte sa scrii ceva si nu o mai lua pe aratura.

Nu inteleg care este durerea ta ce am gresit eu aici aaaaa pai eu nu am fost la scoala ca voi pt ca sunteti prea destepti si daia eu am 2 clase :)))))) asa ca.... esti multumit ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde mirely » Sâm Sep 24, 2011 10:30 am

Sunt multumita ori de cate ori am dreptate...in cazul tau ,imi pare atat de rau rau...doar 2 clase si te lupti cu vdc-ul? Asta denota ca ai muuuuuulte clase in ale sexului .Bravo! SUBIECT INCHIS !!!
mirely
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Sâm Sep 24, 2011 6:00 pm

cred ca esti opsedata de sex tu lol acum stiu ca suferim de noi te crezi alfa si omega ar trebuie sa te cred ca na..... invatama si pe mine cu ce se mananca vdc ca eu nu stiu :))))))
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Discutii generale