Webcam models

Castga bani fara studio de videochat

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Castga bani fara studio de videochat

Mesajde alin4u80 » Mie Iun 24, 2009 5:51 am

Pentru cine vrea sa faca videochat de acasa fara sa se complice cu studiouri am urmatoarea adresa de e-mail:
alin4u80@yahoo.com....dati-mi add pe mess daca vreti sa vb pe tema asta.Eu lucrez de acasa fara sa platesc comision la vre-o firma sau studio de videochat.Este extrem de simplu,dati-mi add si vb .(nu mai imbogatiti pe altii)
alin4u80
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Mie Iun 24, 2009 11:40 am

Nu imbogateste nimeni pe altii.
Fiind model incepator e mai bine sa lucrezi la un studio la inceput si sa-ti formezi un stil. Un studio bine pus la punct ofera unui model contract, aparatura, suport etc...lucratul de acasa cu un webcam prost, la lumina unui bec chior din tavan si un internet de la rds la 45 ron pe luna nu inseamna ca faci videochat. Si, din pacate, tot mai multe fete stau asa...sunt pline siteurile de calitate video execrabila.
Un studio legal plateste taxe....la fel cum trebuie sa le plateasca si un model independent. Sunt studiouri care ajung la cheltuieli de sute de milioane pe luna doar pe intretinere. Probabil esti tot un parazit al sistemului care inchiriaza conturi.
Putin respect.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde cris » Joi Iun 25, 2009 11:25 pm

Credeti ca nu are interese.Cred ca vrea numai reclama.
cris
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Vin Iun 26, 2009 12:12 am

Pe 99% dintre site-uri exista doua metode de inregistrare : ca studio sau ca model . Putem trage astfel concluzia ca nu exista o reteta concreta prin care un model sa trebuiasca obligatoriu sa lucreze intr-un studio ca sa faca parte din aceasta industrie , sau de acasa .

Prin urmare , tendinta aceasta de a spune ca 'scapi de plata comisioanelor catre studiouri' si a pune studiourile serioase si legale intr-o astfel de lumina palida este eronata .

Modelele au libertatea de a alege daca doresc sa lucreze intr-un studio (ca permanenta sau doar temporar pentru acumularea de experienta) sau de acasa . In cazul in care aleg varianta a doua ar face bine sa se descurce pe cont propriu si sa nu apeleze la intermediari . Vor 100% ? sa se ocupe 100% de deschiderea de conturi , informare , etc. Exista tone de informatii in acest sens ! Iar in cazul in care nu reusesc pe cont propriu chiar si atunci nu e bine sa apeleze le intermediari , le recomand studiourile !
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde alin4u80 » Vin Iun 26, 2009 3:14 am

...ok ,cate studiouri exista si cate sunt serioase?cate au radmin sau alte programe instalate pe calculatoare si spioneaza modelele?De unde stii care este serios si care nu?Pentru cine vrea in Bucuresti exista cel mai vechi si cel mai serios studio de videocat...dati add si va spun care este.Poti lua legatura cu adminii de acolo 24 din 24, 7 zile pe saptamana...si conditiile sunt la nivel occidental...lux.Si inca ceva eu vreau doar sa discut pe tema asta nu sa fac publicitate.Intradevar e usor sa faci asta pe cont propriu daca esti descurcaret.Tu de unde ai internet sunflower de pe marte?Rds-ul are viteza foarte buna pt videochat....Poti face asta si la un bec chior si cu o camera mai slaba un timp pana strangi bani sa-ti iei ceva mishto...asta este multi incep asa.Eu nu vreau sa fac conturi nimanui ,ma rezum doar la a sta de vb pe mess si sa dau unele explicatii ATAT!!!NU INTERMEDIEZ NIMIC. SUNFLOWER tu iti aperi un interes te okupi cu asa ceva dar "putin respect" ar trebuii sa ai tu pt cei ce posteaza pe acest forum...ataca fara sa jignesti
persoana respectiva...si gata nu mai zic nimic!
alin4u80
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Vin Iun 26, 2009 12:17 pm

Nu e de pe marte. Daca tot esti din Bucuresti, ai auzit de NEW COM. Eh, de acolo am :)) Sau Bucurestiul o fi pe marte...
Daca nu formulai topicul asa, nu "saream" pe tine. Insa sunt satula de low quality si siteuri care refuza romani. De ce oare se intampla toate astea?
Uite ca eu nu spionez modelele. Sa fim seriosi...daca un model vrea sa-si rotunjeasca frumos venitul va sta on si va reusi....daca nu, eu nu am de ce sa o fortez sau sa stau toata ziua cu ochii pe ea. Daca nu vrea, isi face banii de biscuiti si pleaca, fiind multumita de realizarile ei.Trebuie sa existe o relatie de colaborare si respect reciproc intre owner si studio. Si cand mai auzi pe cineva ca "l-am imbogatit pe ala" e si normal sa te enervezi. Sunt atatea cheltuieli intr-un studio! Si ar fi si pt modelele independente daca si-ar misca funduletul si si-ar infiinta un PFA, chiar daca se plateste muuuult mai putin.. Poate asa ar intelege multe dintre ele ca studioul nu inseamna gramada de bani la pachet la fiecare 2 sapt pt owner. Daca nu e, degeaba e legal, dotat etc.
Eu stiu modele care prefera sa faca 300 euro pe sesiune cu echipament de toata jena, decat sa faca mai mult in studio. De ce oare??? Nu s-a creat o repulsie fata de studiouri?? In ziua de astazi e greu sa gasesti o fata serioasa...din acelasi motiv.
Subscriu la cele spuse de Alexiss.
sunflower
Instructor
Instructor

...

Mesajde goofy » Dum Iun 28, 2009 2:58 am

Si eu am inceput lucrand la studio-si dupa 4 luni-am renuntat pentru ca ma saturasem sa astept pe la usa sa vina seful sa ne deschida usa-stateam si il asteptam si cate 30 minute nu era deloc parolist.Sa nu mai spun ca aveam programul Radmin instalat pe calculator si am aflat asta foarte tarziu ..intre timp..el isi aducea acolo diversi prieteni cu care statea la un pahar si jucau impreuna jocuri online...sau..se uitau la noi cum lucram .Mi se pare aiurea sa instalezi Radmin pe PC-ul unui model atata timp cat nici macar nu aveam mesengerul instalat deci nu era cazul sa ne verifice..si cred ca nimanui nu i-ar conveni sa se vada pe youtube sau ODC mai tarziu nu?Sau daca inchideam sesiunea pentru 5 minute (cat sa ma duc la toaleta) era foarte nervos ca //de ce nu stau online?//si lista poate continua..era foarte frig -era iarna si acolo la studio nu era nici un sistem de incalzire ..era mai rau decat intr-o pestera..ce sa mai spun de lumini?ca lucram exact la un bec chior de 75V.
goofy
User activ
User activ

Mesajde teroristu199 » Lun Iul 06, 2009 4:14 pm

shit happens.trebuia sa iti dai seama ca nimeni nu face din kkt bici.ca sa faci bani trebuie sa si bagi.de altfel,imi pare rau pentru experienta nefericita.succes acolo.
PS:persoana care a deschis topicul asta m-a adaugat pe mess acu ceva vreme..poate revine si spune daca/cu ce il pot ajuta,
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde lroby01 » Joi Iul 09, 2009 3:15 am

Foarte mare dreptate are Sunflower ! Toate modelele se gandesc doar la faptul ca...vai seful nu face nimic si ii intra banii in cont dar nu se gandesc ca sunt atatea facturi, impozite pe care trebuie sa le platesti si nu se gandesc la investitia facuta initial de tine...nu e chiar asa usor sa detii un studio.
lroby01
AWStudent
AWStudent

Mesajde pearl.girl23 » Sâm Iul 11, 2009 8:48 am

Mda...puteti s-o tineti mult si bine cu taxele si facturile pe care le plateste un owner de asa zis studio...pt ca EU chiar i-am imbogatit pe altii...prima data am vazut un anunt in ziar -videochat nonadult- m-am dus si m-am angajat mai mult pt cazare, credeam ca o sa fie gratis asa cum au zis ei cu conditia sa lurez 12 ORE pe zi de luni pana vineri , dar mi-au spus numai minciuni, m-au tratat ca pe o handicapata inca de la inceput, credeau ca nu o sa imi dau seama de cat de impocriti sunt ei, i-am asteptat o saptamana de zile pana mi-au deschis ei cont pe jasmin, ulterior am aflat ca dureaza doar 5 minute, faceam minim 800 $ la 2 saptamani, dar de la ei nu vedeam mai mult de 400 $ pe LUNA, cand veneau la apart unde lucram ziceau ceva de genu: "n-am fost sa scot banii, doar atat am la mine, iti dau restu cand mai trec pe aici" dar iutau sa mai treaca, intr-o zi , cu putin timp inainte sa plec de acolo a venit unul dintre owneri si mi-a spus sa ma uit pe geam sa vad ce masina si-a luat el din Italia...apoi mi-a spus ca vine mai tarziu sa imi dea banii, ca (ca de obicei) a uitat sa scoata....si chiar daca eu ma angajasem la videochat nonadult ei imi deschisesera conturi pe adult, imi intrau adminii in pvt si ma atentionau ca au primit reclamatii de la membrii ca nu ma dezbracam in pvt....iar eu habar n-aveam ca trebuie sa ma dezbrac...si unul dintre patroni s-a rastit la mine intr-o zi ca cica el ar face mai multi bani daca ar fi in locul meu...am renuntat si la facultate fiindca nu mai aveam timp sa ma duc...a fost una din cele mai de kk perioade pt mine timpul cand am lucrat acolo, apoi a urmat alt studio de satra, nu aveam camera mea, nu aveam intimitate, nu ma puteam odihni, trebuia sa suport fitele tuturor pitzipoancelor care veneau sa stea online 3 ore pe zi, doar fiindca eu aveam cazare...ma stresau in asa hal incat ajunsesem la doar 200 $ pe perioada bani pe care oricum nu-i vedeam, daca ii ceream bani patronului zici ca ii ceream de la el din buzunar...n-am mai rezisatat, am facut pe draq in 4 si acum in sfarsit am scapat, sunt pe cont propiu...Apucati-va fratilor de acasa, nu va mai lasati umiliti prin studiouri! :butthead:
pearl.girl23
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Sâm Iul 11, 2009 12:30 pm

Buna . In ceea ce spui tu ai perfecta dreptate pearl.girl23 , insa experienta ta nu este realmente intr-un studio de video chat . Din cate inteleg eu tu nu ai lucrat intr-un studio ci intr-o locatie in care si locuiai si in care iti fusese pusa la dispozitie logistica necesara (net , pc , camera) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Vin Iul 17, 2009 9:14 am

PearlGirl, nu e cazul sa generalizam. Asa cum a spus si Alexiss, respectivul studio nu a fost chiar bine pus la punct. Urat, insa sunt foarte multe locatii de acest gen. Respectivul a stiut doar sa profite cat de mult si atat. Fetelor, deschideti bine ochii inainte de a colabora cu un studio!
sunflower
Instructor
Instructor

Înapoi la Locuri de munca