Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de fetish » Joi Dec 01, 2011 10:30 am
il magico sa mi fie cu iertare da cu ce ai ajutat -o tu concret pe fata asta sa faca bani ok? ca prespun ca in afara de deschis niste conturi esti cam in plus pe langa vdc
si poate te gandesti sa editezi primul tau mesaj , ca suna ca reclama la beeing a pimp sincer,plus ca e extraordinar de degradant referitor la prietena ta , daca chiar este prietena ta
eu am bucur ca domnisoara in cauza face bani se pare ca problema nu e la cap. vointa , e la cap. relatie de cuplu sau ce oti fii voi angajata plus patron
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de pocahontas » Joi Dec 01, 2011 11:41 am
Eu tind sa cred ca roxibibi lucreaza intr-o casa:)Casa care-i poate apartine ei sau altcuiva care si-a dat seama ca pe mfc sunt anumite chestii pe care trebuie sa le respecti daca vrei bani multi, in timp scurt.Este greu videochatul,stiu:)Restul e cancan 
-
pocahontas
- User activ

-
de NCG » Lun Dec 05, 2011 8:46 pm
pocahontas scrie:Eu tind sa cred ca roxibibi lucreaza intr-o casa:)Casa care-i poate apartine ei sau altcuiva care si-a dat seama ca pe mfc sunt anumite chestii pe care trebuie sa le respecti daca vrei bani multi, in timp scurt.Este greu videochatul,stiu:)Restul e cancan 
Am vazut si eu ca e zarva mare in jurul ei haha:)..darcamscore de 55000 nu a avut nimeni niciodata pe mfc.Cu asta dovedeste ca romancele sunt mai tari decat americancele pe mfc (zicea cineva odata ca pe mfc americancele fac legea). dar totusi am vazut o chestie ciudata: acum 2-3 luni a iesit miss mfc o fata Sexy_Beatrice...avea camscore de 33000 si acum il are 9000.E tare ciudat mfc-ul asta..si membrii de pe el.Azi vin si te umplu de bani si dupa se duc la altele si le umplu pe alea de bani..ne iau prin rotatie :)))))
Pace!
-

NCG
- Cunoscator

-
de blooangel » Sâm Dec 17, 2011 11:44 pm
super 
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de MonyDolly » Lun Ian 02, 2012 3:02 am
meh... am lucrat si eu la studiouri, toate diferite, peste tot gelozie, nervi, oboseala. Desi uram si atunci ca si acum faptul ca opreau 50% din bani, cand ma duceam la munca la redstudio imi era drag. Fetele sunt foarte funny, foarte de treaba, foarte prietenoase, traineri la fel.. Am lucrat la multe studiouri, si pentru fetele care au nevoie de ,,just a lil push" ar trebui sa incerce redstudio, eu am stat acolo vreo 3 luni, am invatat ce trebuia invatat si am plecat(acum fac singurica de acasa), dar la experienta si distractia care am avut-o cu ei, spun cu mana pe inima ca nu regret ca am impartit banii. Foarte fun. felicitari pentru aripa noua! sper ca a-ti facut si inca un fumoar! 
-
MonyDolly
- Incepator

-
-
de Alexiss » Lun Ian 02, 2012 5:36 pm
MonyDolly scrie:meh... am lucrat si eu la studiouri, toate diferite, peste tot gelozie, nervi, oboseala. Desi uram si atunci ca si acum faptul ca opreau 50% din bani, cand ma duceam la munca la redstudio imi era drag. Fetele sunt foarte funny, foarte de treaba, foarte prietenoase, traineri la fel.. Am lucrat la multe studiouri, si pentru fetele care au nevoie de ,,just a lil push" ar trebui sa incerce redstudio, eu am stat acolo vreo 3 luni, am invatat ce trebuia invatat si am plecat(acum fac singurica de acasa), dar la experienta si distractia care am avut-o cu ei, spun cu mana pe inima ca nu regret ca am impartit banii. Foarte fun. felicitari pentru aripa noua! sper ca a-ti facut si inca un fumoar! 
In general pentru reclama se plateste .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Aditza24 » Lun Ian 02, 2012 6:19 pm
Alexiss scrie:MonyDolly scrie:meh... am lucrat si eu la studiouri, toate diferite, peste tot gelozie, nervi, oboseala. Desi uram si atunci ca si acum faptul ca opreau 50% din bani, cand ma duceam la munca la redstudio imi era drag. Fetele sunt foarte funny, foarte de treaba, foarte prietenoase, traineri la fel.. Am lucrat la multe studiouri, si pentru fetele care au nevoie de ,,just a lil push" ar trebui sa incerce redstudio, eu am stat acolo vreo 3 luni, am invatat ce trebuia invatat si am plecat(acum fac singurica de acasa), dar la experienta si distractia care am avut-o cu ei, spun cu mana pe inima ca nu regret ca am impartit banii. Foarte fun. felicitari pentru aripa noua! sper ca a-ti facut si inca un fumoar! 
In general pentru reclama se plateste .
Trebuie sa spun ca la replica asta nu m-am putut abtine sa nu rad  Nu vreau sa fiu inteles gresit  Pur si simplu mi-a placut replica... Salutari acolo Alex si un an nou fericit tuturor!
-
Aditza24
- AWStudent

-
-
de Red Studio » Lun Feb 13, 2012 12:13 am
Avand in vedere ca, din 10 colege care au cedat (de la job ca doar stiti cum e) si au renuntat la job (nu le pun in calcul pe care care nu au reusit sa prinda deloc jobul) in ultimele 6 luni, 5 au ales sa se intoarca tot la noi ... as spune ca e o reclama bine meritata :)
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Alexiss » Lun Feb 13, 2012 2:19 pm
OK Red :) Inteleg ca celelalte 5 nu au terminat inca de impartit fluturasii . Se vor intoarce si ele probabil . Sugestia mea este sa angajezi si baieti . Astia sunt buni la lipit afise .
BTW. E o gluma nu sunt sarcastic sau whatever .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Discutii generale