Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Red Studio » Vin Sep 30, 2011 11:55 am
Cum scriam mai devreme pe pagina noastra de FaceBook ( http://www.facebook.com/RedStudioRomania), azi am avut o surpriza nesperata. Desi perioada 16-30 septembrie inca nu s-a inschis (mai e o zi), avem o colega care a depasit deja 3.000$ in aceste 2 saptamani (si acum urca spre 3.5005$). Ce e nou in asta va intrebati voi? Doar nu e primul model care face 3.000$ la 2 saptamani? Evident num, am avut si colege de 5.000$. Nou si exceptional este ca e prima ei perioada!!! A inceput jobul la noi pe 14 septembrie si nu mai lucrase niciodata inainte videochat. Si nici un alt job adult. E cea mai frumoasa fata din studio? E superba dar avem colege si mai frumoase. E cea mai desteapta? E geniala dar avem colege si mai destepte. Stie cel mai bine engleza? Vorbeste cursiv dar alte colege vorbesc si mai bine. Au ajutat-o trainerii decisiv? Evident ca am ajutat-o cu totii, dar alte colege au fost si mai ajutate. Si atunci de ce? Pentru ca a vrut! De a doua zi m-a intrebat care e targetul maxim, i-am spus 3.000$ si a promis ca o sa-i faca. Si a dat tot ce a putut si a reusit. De aceea imi confirm o parere mai veche: vointa conteaza mai mult decat orice altceva! In videochat, in antreprenoriat, in viata.
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de wxdj » Dum Oct 02, 2011 5:48 am
Sunt de acord, vointa este totul, de aceea nu o sa stea mult intr-un studio, fiindca are VOINTA :) . Bucuria owner-ului cand face suma asta, si furia lui cand o sa plece. Dupa ce isi da seama de puterea si abilitatea ei, v-a gandi asha: "Dar de ce sa nu iau eu tot banul ?". De aceea ownerii le exploateaza la maxim , fiindca oricum shtiu ca le vor pierde la un moment dat, ori dupa vreun penis virtual, ori fiindca ea vrea tot cascavalul. Este chestie doar de timp. Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de xoxox » Dum Oct 02, 2011 6:32 am
Am mai scris si in partea cealalta ca n-ar trebui sa uitam totusi ca din astia 3000 ea isi ia doar 1500 la perioada. Deci diferenta la castiguri dintre ea si una care face de acasa 1500 si apoi isi permite sa-si ia liber daca vrea spre deosebire de ea care lucrand in studio nu-si permite asta care e? 
-
xoxox
- User activ

-
-
de Alexiss » Dum Oct 02, 2011 12:32 pm
xoxox scrie:Am mai scris si in partea cealalta ca n-ar trebui sa uitam totusi ca din astia 3000 ea isi ia doar 1500 la perioada. Deci diferenta la castiguri dintre ea si una care face de acasa 1500 si apoi isi permite sa-si ia liber daca vrea spre deosebire de ea care lucrand in studio nu-si permite asta care e? 
foarte putine din cele care lucreaza de acasa ajung la acesti 1500 (total sau banii lor , nu conteaza) , asta e diferenta
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de wxdj » Dum Oct 02, 2011 1:22 pm
Randamentul maxim un model il da de la studio, de ce? simplu: 1.Are un program de lucru ce trebuie respectat 2.Se concentreaza atat timp cat este online sa faca bani. 3.Beneficiaza foarte mult de ajutorul echipei de la studio. 4.Este la zi cu fiecare schimbare survenita in acest domeniu.
De ce nu se da randamnet de acasa : 1. Nu se sta acelasi numar de ore onine ca si la studio 2.Este foarte mult disturbata de diverse extra probleme yahoo mess, TV , telefon , vecina, mobil etc. 3.Ramane in 2-6 luni in urma cu informatiille despre videochat
Orice persoana in orice meserie, daca nu este impinsa de la spate apare delasarea, o spun ca apare shi in cazul meu cateodata, iar cand nu apare delasarea apar extra probleme, care nu au de a face cu net-ul. Ati observat probabil in viata de zi cu zi, ca aceea persoana care este la munca nu este disturbata de alte extra probleme., ei aflati fetelor cand o sa munciti acasa, o sa apara ba un prieten , ba o colega la o cafea, ba ruleaza serialul tau preferat, sau iti este somn. De aceea toti ownerii spun ca acasa se fac banii la jumate fata de studio ! Si la final: De ce dau modele randament ?, fiindca au vointa si vointa vine din motivatie , fiindca ii este foame de bani in aceea perioada.:). Cum nu are de gand sa-shi cumpere ceva, sau vreun alt plan pentru care ii trebuiesc banii, gata apare delasarea, si motivatia dispare. Tot ce am enumerat, este in cunoastinta de cauza, nu dau povete fara sa fi trecut prin ele sau sa fi testat asha ceva :). Succese.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de xoxox » Dum Oct 02, 2011 4:37 pm
Alexiss scrie:foarte putine din cele care lucreaza de acasa ajung la acesti 1500 (total sau banii lor , nu conteaza) , asta e diferenta
Pai si din studio cate ajung la suma asta banii lor in mana, cu tot cu programul fix care li se impune? Ca majoritatea studiourilor asta fac - doar impun un program fix, promovarea, pozele profi si alte chestii de genul asta sunt doar povesti de adormit copiii, prea putine studiouri fac asta, se pot numara pe degetele de la o singura mana. Eu am lucrat in cinci studiouri si cel mai mult am facut 900 si ceva la perioada cu program de 12 ore pe zi si nici celelalte colege nu faceau mai mult...  wxdj scrie:1.Are un program de lucru ce trebuie respectat
Adica gen 12 ore pe zi wxdj scrie:2.Se concentreaza atat timp cat este online sa faca bani.
Exact, mai ales atunci cand ii pica ochii in gura de somn si membrii gasesc asta foarte atragator, zicandu-i "go sleep bb" wxdj scrie:3.Beneficiaza foarte mult de ajutorul echipei de la studio.
Asa cum am beneficiat si yo prin cele cinci studiouri prin care m-am perindat de-mi instalam singura windows-ul wxdj scrie: 4.Este la zi cu fiecare schimbare survenita in acest domeniu.
De parca nu anunta toate siteurile schimbarile pe care le fac in pagina de profil a fiecarui model wxdj scrie: ... De aceea toti ownerii spun ca acasa se fac banii la jumate fata de studio !
Pai si daca la studio daca face dublu dar ia doar 50 % din cat face care-i diferenta la castiguri?
-
xoxox
- User activ

-
-
de studiovideochatvid » Dum Oct 02, 2011 4:47 pm
xoxox scrie:Alexiss scrie:foarte putine din cele care lucreaza de acasa ajung la acesti 1500 (total sau banii lor , nu conteaza) , asta e diferenta
Pai si din studio cate ajung la suma asta banii lor in mana, cu tot cu programul fix care li se impune? Ca majoritatea studiourilor asta fac Eu am lucrat in cinci studiouri si cel mai mult am facut 900 si ceva la perioada cu program de 12 ore pe zi si nici celelalte colege nu faceau mai mult...  [
Nu ai nimerit unde trebuie si nu ai avut VOINTA sa faci mai mult , sa te misti in fata camerei provocator stie toata lumea , problema survine la .....comunicare.
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de wxdj » Dum Oct 02, 2011 5:35 pm
XOXOX, eu discut la modul suma algebrica impartit la numarul de modele, adika la modul de medie. Dar tu o ei deja ca pe un afront personal la ceea ce tzi s-a intamplat ztie . TU te consideri un model peste medie ? Tu poate te consideri in primele 3 de pe net dar in momentul in care tu te-ai "perindat" prin 5 studiouri fac pariu ca nici un owner nu a plans dupa tine. Nu vreau sa intru in detalii ieftine, eu vorbesc la modul general, asha fiecare model poate enumera multe neajunsuri la un moment dat in viata s-a de videochathost. Din 100 de modele de exemplu 3 fac 3000$ la perioada. 10 fac 2000 la perioada, 20 fac 1000 la perioada shi restul de 67 fac sub 700-1000 la perioada. Asta ca sa vin in ajutorul fetelor care se cred "super modele". Totul este relativ si matematic dar cat se poate de realistic. Succese.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de xoxox » Dum Oct 02, 2011 8:48 pm
studiovideochatvid scrie:Nu ai nimerit unde trebuie si nu ai avut VOINTA sa faci mai mult , sa te misti in fata camerei provocator stie toata lumea , problema survine la .....comunicare.
Daca n-am nimerit bine la nici unul dintre cele cinci studiouri unde am fost atunci e clar ca e chestie de noroc gasirea unui studio OK care pe langa celelalte chestii sa ofere trainingul potrivit care induce ideea de vointa si de comunicare. wxdj scrie:XOXOX, eu discut la modul suma algebrica impartit la numarul de modele, adika la modul de medie. Dar tu o ei deja ca pe un afront personal la ceea ce tzi s-a intamplat ztie . TU te consideri un model peste medie ? Tu poate te consideri in primele 3 de pe net dar in momentul in care tu te-ai "perindat" prin 5 studiouri fac pariu ca nici un owner nu a plans dupa tine. Nu vreau sa intru in detalii ieftine, eu vorbesc la modul general, asha fiecare model poate enumera multe neajunsuri la un moment dat in viata s-a de videochathost. Din 100 de modele de exemplu 3 fac 3000$ la perioada. 10 fac 2000 la perioada, 20 fac 1000 la perioada shi restul de 67 fac sub 700-1000 la perioada. Asta ca sa vin in ajutorul fetelor care se cred "super modele". Totul este relativ si matematic dar cat se poate de realistic. Succese.
Nici un owner n-o fi plans dupa mine, fiind prea ocupat sa ma ameninte. Si pun pariu ca nu sunt singura careia i s-a intamplat asta. Chiar ziceai mai sus despre ownerii care exploateaza modelele fiindca sunt constienti ca la un moment dat le vor pierde si despre furia lor atunci cand se intampla asta. Pana la urma cum e? Si nu ma cred in nici un fel, nici in primele 3 de pe net, nici in primele 10. Doar ca cele mai mari sume eu de acasa le-am facut, le fac si le voi face cu tot cu delasarea despre care se tot afirma ca afecteaza munca de acasa. Unde mai pui ca-mi revine 100 % din ce fac. Culmea, nu-i asa? Iar statisticile alea nu stiu de unde le-ai scos! Ai cumva acces la bazele de date de pe fiecare site cu stats-urile si earnings-urile fiecarei persoane care lucreaza in domeniu ca sa poti face o asemenea statistici? Va inteleg ca sunteti owneri de studio dar sa fim totusi realisti.
-
xoxox
- User activ

-
-
de Red Studio » Dum Oct 02, 2011 9:33 pm
Ma bucur sa vad ca o bucurie declanseaza asa un dialog constructiv. Cuvintele "exploateaza" si "ameninta" sunt funny. Maine o sa plecam cu toata echipa la munte in 2 zile de relaxare si o sa le impartasesc si colegelor mele pe drum expresiile, sa se amuze si ele :)
Nu neg ca o mare majoritate a studiourilor sunt ... no comment, dar sa generalizam e ca si cum am spune "blondele sunt proaste", "barbatii sunt porci", "femeile sunt curve" etc.
Am mai spus odata pe alt forum si o repet si aici: daca un model crede ca nu exista studiouri ok o invit la noi o saptamana, daca nu-i place dupa 3 zile poate sa plece cu 100% din ce e facut :)
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de wxdj » Lun Oct 03, 2011 1:29 am
Red Studio scrie:Ma bucur sa vad ca o bucurie declanseaza asa un dialog constructiv. Cuvintele "exploateaza" si "ameninta" sunt funny. Maine o sa plecam cu toata echipa la munte in 2 zile de relaxare si o sa le impartasesc si colegelor mele pe drum expresiile, sa se amuze si ele :)
Nu neg ca o mare majoritate a studiourilor sunt ... no comment, dar sa generalizam e ca si cum am spune "blondele sunt proaste", "barbatii sunt porci", "femeile sunt curve" etc.
Am mai spus odata pe alt forum si o repet si aici: daca un model crede ca nu exista studiouri ok o invit la noi o saptamana, daca nu-i place dupa 3 zile poate sa plece cu 100% din ce e facut :)
Ma bucur ca tzi-a "fatat vaca", si te astept pe aici shi cu impresii cand itzi "moare boul", sa vad daca esti la fel de dezinvolt shi optimist :)
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de pocahontas » Lun Oct 03, 2011 10:28 am
Realistic vorbind este adevarat ce spune xox,modelul trebuie sa munceasca dublu somehow dar in timp luat per total ,de castigat,au ambele parti,studioul o parte din castigul modelului si modelul castiga experienta trainerului(unde ea exista),plus continuitate,toate adunate dau cu + pentru model. Ca sa va dau un exemplu ,am foarte multe cunostinte care fac chat,din ele cam 6 fete fac peste 3000 la perioada dar muncesc acelasi program naspa de studio:)9-10 ore pe zi si somn,nimic altceva,restul se invart undeva in jurul sumei de 1000 la perioada deci si aceste fete pot face 3000 dar programul este de 5-6 ore ,weekendurile la club,mare ,munte,etc.La studio ar castiga 1500 sa zicem ,pe o perioada de un an diferenta este de cateva mii de dolari.Plus ca acasica ...mai un concediu prelungit,mai un frecat de menta,mai o clubareala dupa care intervine inevitabila lenica,anual se mai pierd poate 2 luni din aceste ''libere'' Eu postul asta am vrut sa-l fac print si sa-l pun un studio si cand mai deschide cate o fata gura sa o pun sa-l manance.Nu o sa va spun si de ce,asta e,forum public:) Sa va mai dau un exemplu , am o fata care lucreaza la mine de 6 ani,mai exact 6 ani va face in ianuarie 2012,in decembrie va pleca acasa,incurajata de mine maxim,cu toate garantiile morale ca se va descurca,cu screenurile vechi pe care i le voi da,etc,fata face f multi bani ,multi de tot fatza de ce suma s-a vorbit aici,imi spunea acum 2 zile ca-i este frica ca nu se va descurca dar isi doreste f mult sa lucreze o perioada doar pentru ea inainte de a renunta definitiv la vchat,din pacate nu o mai tin nervii sa lucreze la program,acelasi lucru i l-am spus si eu,daca lucreaza la jumatate ia banii de la studio,deci adevarul cam asta e,dar faza cu acasa este pentru fetele care au potential,sau sunt vechi in bransa si pot fructifica acele 4-5 ore in folosul lor.Probabil, asa cum spunea cineva, ca fata respectiva poate nu va face multi purici la studio,vointa de a face o suma destul de mare din prima perioada denota f multe chestii pe langa vointa dar nu se stie niciodata,eu am o fata relativ noua care mi-a venit de acasa si a fct in prima perioada 2000 pe un sg site ,a doua perioada aproape 5000 si a treia per acum nu va spun cat:)Imi spunea ca s-a gandit ca va face bani dar nu atatia bani, deci nici ea nu stia ce potential are,unele fete habar nu au ce potential au decat cand ajung pe mainile cui trebuie,multe fete care fac chat ,raman niste mici comori ascunse din pacate,doar din vanitate sau incapatanare.....
-
pocahontas
- User activ

-
de blooangel » Lun Oct 03, 2011 3:26 pm
de acord, vointa conteaza! eu personal sunt praf in ceea ce priveste job-ul asta, mi-a placut la inceput pt ca faceam bani, apoi studioul unde am lucrat s-a inchis pt ca era f mic, daca se poate numi studio, in fine. ce vroiam sa spun este ca: sunt modele si modele, unele s ca mine ca se incapataneaza sa lucreze pe un singur site si se enerveaza cand nu fac bani, altele lucreaza pe mai multe si fac bani. Eu cand am inceput de acasa, de 200-300 pe perioada nu treceam, apoi a fost mai bine, iar acum de cand am mai luat 2 site-uri, am mai citi forumul(cu toate ca sunt de ceva timp pe aici, acum am citit aproape tot) am mai lucrat putin la atitudine si optimism (red raman datoare, nush de ce n-am incercat mai devreme) am inteles cum fac fetele bani. Recunosc ca am fost puturoasa (lucram 3-4 ore pe zi si faceam undeva la 500-700/perioada) si puteam face banii care-i fac acum de un an de zile de cand sunt acasa, dar nu  m-am incapatanat sa nu inteleg si sa nu accept si sa nu-mi placa si am pierdut enorm de mult. Sper doar ca pe viitor sa deschid ochii mai bine. Felicitari fetei care a avut vointa sa faca atat si bravo ei, eu personal as avea de invatat de la ea care lucreaza de 2 saptamani. pacat de lunile care le am in spate ca model  varza sunt :)) atat! Bafta la $$$ P.S sper sa nu faca nimeni tampeniile pe care le-am facut eu, sincer 
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de Moscraciun » Joi Oct 06, 2011 4:20 pm
sunt model independent,baiat, si in general anti majoritatii studiourilor de la noi,dar subscriu si sunt in totalitate de acord cu ce a scris pocahontas in postul de mai sus. Ca sa te mentii si sa devi tare trebuie sa pleci tare. Problema cea mai mare la noi este acel studio de la care sa pleci tare ,si timpul pe care in mod normal l-ai pierde perindandu-te dintr-un studio in altul pana il gasesti pe cel bun.Si cate tepe cu banii iti iei si cate conturi le pierzi fiindca nu toate siteurile primesc "n" conturi ale aceleiasi pers(precum jasmin),si cate amenintari si privaturi si poze pastrate de "patroni" ptr un eventual santaj,si multe altele. Atat de mult stres pentru un ban cinstit. Apropo de "vointa conteaza" ...daca nu te numeri printre acele modele cu sharm nativ ganditi-va ca acea vointa de fier si acele sume cu care te poti lauda mai tarziu vin cu un pret care tot pe pielea voastra se va vedea. Red frate,eu personal iti citeam mai cu drag posturile pana sa vad ce ai scris aici,si incearca sa o iei ca pe o critica constructiva.Mesajul tau cu "vointa" e de aur si litera de lege in videochat,dar ai mancat atat de mult rahat pe langa ideea de baza ca mi s-a facut lehamite.Inteleg ca vrei sa fi diplomatic dar mai umbla la exprimare ,iar despre fazele cu mers cu echipa la munte si asa mai departe...mergi la munte de drag cu prietenii nu cu cei ce fac profit de pe urma ta;asta imi miroase a falsa amicitie sau eventual propaganda.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale