Webcam models

Cat de seriosi sunt cei de la jasmin ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Cat de seriosi sunt cei de la jasmin ?

Mesajde AlexandruXVS » Vin Oct 14, 2011 4:49 pm

Cum a mai spus cineva mai sus , in cateva luni toate modele vor fi mutate pe LJ.com . care oarecum zic ei asigura o securitate mai buna asupra modelelor , la tara banata vei avea chiar Romania . Iar adminii de la Jasmin inteleg doar ce vor ei , faza cu refuzatul Lj.com am patit o de 4 ori si ei se ofera sa iti intre in pc sa iti rezolve problemele sa vada ei ce si cum .. cand veti lucra pe Lj .com va vor intra si membrii care va cunosc si care stau doar pe jasmin.com Spor la $$$$ ;)
AlexandruXVS
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde gabi28 » Vin Oct 14, 2011 6:30 pm

"Am si eu un frate in armata" :lol:
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde iuliana28 » Lun Oct 17, 2011 11:31 am

am si eu o intrebare despre cei de la livejasmin , daca imi fac cont master din care imi fac conturile de performer , se percepe alt comision decat daca as avea doar simplu performer ? am auzit chestia asta de la o persoana , ceea ce nu am mai auzit pana acum ,
iuliana28
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mar Oct 18, 2011 12:40 am

E acelasi comision. Daca performerul ia 35% comision de unde ar putea sa-i revina la master ceva in plus? Cine te-a informat, nu te-a informat bine. :tonqe:
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Moscraciun » Mar Oct 18, 2011 6:18 pm

@ iuliana28 acea alta persoana se referea la referral bonus. Ceea ce inseamna ca primesti un bonus din partea sitului pentru ca ai adus un MODEL NOU pe site sub countul tau master(care inseamna oarecum cont de studio). Bonusul ala ti-l da tie situl din banii lor,adica nu taie din portia modelului nou adus de tine;iar acel bonus consta intr-un procent anume din ceea ce castiga acel model pe perioada,doar ca procentul respectiv se calculeaza in bani iar banii vin din partea sitului la sfarsitul perioadei si numai cel cu cont master are acces la acei bani.Mai este si faza ca acelr procent de referral scade din 2 in 2 luni asa ca nu tine o vesnicie,dar in general pentru studiouri este foarte avantajos ca patronu iti ia la inceput procentu din ce castigi tu si mai ia cam tot pe atata si de la site din referral;insa atentie ,nu poti lua referral decat de pe un model care este la primul cont pe situl respectiv.
Si ai grija ca nu poti face cont master si sa iei referral de pe contul tau de performer ;) .
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde gabi28 » Mie Oct 19, 2011 12:45 am

Moscraciun acelasi program de referral bonus il ai si ca performer. Nu e nici o diferenta fata de contul de master din aceasta privinta. Ca master nu poti lua referal de pe nici un cont de performer, indiferent daca esti tu sau alt model.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde gabi28 » Mie Oct 19, 2011 12:48 am

Scuze am uitat sa specific, de pe nici un cont de performer care e deschis prin contul tau de master!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii generale