Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de gabi28 » Vin Sep 30, 2011 6:25 am
Imi pun aceasta intrebare pentru ca in ultimile doua zile am avut o experienta foarte neplacuta cu site-ul care imi era cel mai drag. Miercuri seara a intrat administratorul la mine in camera, spunandu-mi ca de maine toate modelele vor fi trecute si pe noul site LJ.com si va trebui sa trec la noul soft, iar daca am probleme si nu ma descurc sa apelez cu incredere la ei. I-am spus ca eu sunt multumita de livejasmin.com si nu vreau sa lucrez pe noul soft care include si LJ.com. Mi-a raspuns ca este decizia celor din management si asa vor lucra toate modelele de acum inainte. In afara de asta am mai primit si 3 mesaje de la suport sa trec pe noul soft in aceeasi seara. A doua zi cand am incercat sa ma loghez nu ma mai lasau si ma obligau sa descarc noul soft. Am intrat la suport, mi-au spus ca le pare rau dar nu au ce sa faca si ca sunt nevoita sa intru de pe noul soft deoarece toate modelele au fost mutate. Dupa 2 ore care am stat sa setez noul soft pentru a putea intra online, ore pierdute practic degeaba, ajung si pe minunatul site lj, unde din 3 - 4 membri care au intrat toata seara 1 era roman si pretindea ca ma cunoaste. Din toate cererile de adaugare in lista (request contacts) 80% erau romani care mi-au putut vedea pozele si mai mult de atat sa le copie. Dupa 5-6 ore de stat online si pierdut timpul degeaba cu lj am intrat la admin (discutia o puteti citi de jos in sus exact cum am copiat) : xxx: yes Admin: Do you mean Jasmin HD? xxx: where can i download the old software? Admin: You are very welcome. xxx: thank you very much Admin: You can work on livejasmin.com now. Admin: Thank you for your kind patience, Admin: Hold on please. xxx: if is not possible let me know xxx: i want to work in livejasmin.com xxx: you can't understand? i dont want to work on Lj.com Admin: upload a nude picture, Admin: You know you are not obligate to xxx: if is not possible i will defenetley quit livejasmin..com xxx: will be grate xxx: so if you can speak with the Upper Management to put me back on livejasmin.,com xxx: ok im sure im not the only performer disclaim about LJ.com xxx: i care about me xxx: i relly dont care about the other models Admin: This is the decision of the Upper Management. Admin: You know in the next few days all the models will be move to LJ.com xxx: if i cant go back on the old software to work in livejasmin.com i will be not able to work on this site anymore xxx: and evean who is not in my contacts xxx: but all the members there are able to see my pics xxx: i know i can ban members Admin: chosen countries?” You can choose one of the 3 options: Everyone, LJ.com members and Just me. Admin: You can ban Country under the menu “My Account/Account Settings”, in the new page on your left side you may choose “privacy settings”. In the sections” Who can see me from my country/state?” and “Who can see me from the, Admin: You can ban Country under the menu “My Account/Account Settings”, in the new page on your left side you may choose “privacy settings”. Admin: I see you have also the option to ban all the visitors and member from Romania, xxx: when im exposed to all the guys in my country and maybe some pepole who knows me xxx: that is a waste of time xxx: and have zero privates xxx: can see my nude pics xxx: is the first time when i go online in and manny members come from Romania(my country) and pretend to know me and some other things xxx: like i said LJ.com is a waist of time Admin: Feel free to speak. xxx: can i talk? xxx: please xxx: stop Admin: take you in private Admin: livejasmin can also Admin: so members who are using Admin: at the same time Admin: from LJ.com you appear on both site Admin: when you go online Admin: high traffic after the grand launching of the website, Admin: the use of our high quality Star HD software, Admin: The site will offer following sales-increasing advantages; xxx: just members from Romania Admin: every Model will be moved to that website soon because it will expose them to a new cluster of Members, xxx: no members Admin: Shortly LJ.com should be fully released and, xxx: no privates xxx: is a waist time for nothing Admin: You know, xxx: the problem is: i dont like LJ.com Admin: when you go online? Admin: may I ask what is the problem Admin: I am sorry for the inconvenience, xxx: and stay online just in livejasmin.com xxx: i want to go back to the old software xxx: the LJ.com is not for me xxx: today the admin told me is not possible to stay on the old software anymore xxx: and i dont want xxx: in manny times admin ask me to go there xxx: LJ.com xxx: i have a problem with the new site Admin: Greetings, my name is Pascal. How may I assist you? xxx: hello Se putea reveni la vechiul software doar daca am intrat si am spus ca nu o sa mai lucrez deloc pe site? Am intrat si la alte modele de pe site, fete care lucreaza de mult timp si mi-au spus acelasi lucru despre lj si nici vorba ca toate modelele vor fi trecute acolo. Pentru mine a ramas un semn mare de intrebare fata de seriozitatea cu care livejasmin trateaza modelele, ma simt frustrata si luata de fraiera ... vorba romanului " daca pune botu pune ... daca nu, asta e ". Voi ce parere aveti?
-
gabi28
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de sunflower » Vin Sep 30, 2011 2:28 pm
De obicei, doar unul din 4 admini e competent. Daca ai noroc si il "nimeresti", atunci iti rezolva problema destul de rapid. Restul sunt obisnuiti cu frazele robotice, la fel ca si pe ImLive. Pe LJ iti poti seta pozele "friends only"/ "only me" ... Uita-te mai atent.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Red Studio » Vin Sep 30, 2011 2:41 pm
Toti vom lucra pe noul soft si LJ.com in scurt timp, there is no escape :(
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de gabi28 » Vin Sep 30, 2011 4:25 pm
Sun eu cred ca unii admini se fac ca nu stiu despre ce este vorba. Red nu cred ca cineva te poate obliga sa faci un lucru impotriva vointei tale. Din cauza asta am si postat acest topic, pentru a nu se lasa si alte modele influentate ca lj este obligatoriu. Pana la urma reclama era "Teel us if you like" ... so i dont like it. Nu am nimic impotriva site-ului sau celor care se adapteaza acolo, numai ca nu vreau sa imi pierd timpul cu like-uri si comment-uri pentru care primesc zero $ ... pentru asta exista facebook si hi5.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de Red Studio » Vin Sep 30, 2011 4:44 pm
gabi28 scrie:Sun eu cred ca unii admini se fac ca nu stiu despre ce este vorba. Red nu cred ca cineva te poate obliga sa faci un lucru impotriva vointei tale. Din cauza asta am si postat acest topic, pentru a nu se lasa si alte modele influentate ca lj este obligatoriu. Pana la urma reclama era "Teel us if you like" ... so i dont like it. Nu am nimic impotriva site-ului sau celor care se adapteaza acolo, numai ca nu vreau sa imi pierd timpul cu like-uri si comment-uri pentru care primesc zero $ ... pentru asta exista facebook si hi5.
Ei nu te pot obliga sa lucrezi pe LJ, dar nici tu nu-i poti obliga pe ei sa te mai tina pe LiveJasmin :)
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de gabi28 » Vin Sep 30, 2011 5:00 pm
Red cred ca nu ai citit topicul in intregime ... chiar am revenit pe vechiul soft iar contul de pe lj a fost inchis. xxx: yes Admin: Do you mean Jasmin HD? xxx: where can i download the old software? Admin: You are very welcome. xxx: thank you very much Admin: You can work on livejasmin.com now. Admin: Thank you for your kind patience, Admin: Hold on please. xxx: if is not possible let me know xxx: i want to work in livejasmin.com xxx: you can't understand? i dont want to work on Lj.com Admin: upload a nude picture, Admin: You know you are not obligate to xxx: if is not possible i will defenetley quit livejasmin..com xxx: will be grate xxx: so if you can speak with the Upper Management to put me back on livejasmin.,com xxx: ok im sure im not the only performer disclaim about LJ.com xxx: i care about me xxx: i relly dont care about the other models Admin: This is the decision of the Upper Management. Admin: You know in the next few days all the models will be move to LJ.com
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de Red Studio » Vin Sep 30, 2011 5:09 pm
Punem un pariu? Ca pana in 1 ianuarie 2012 suntem toti pe LJ?
-
Red Studio
- User activ

-
-
de gabi28 » Vin Sep 30, 2011 5:33 pm
Red daca iti sustii asa mult punctul de vedere inseamna ca ai ceva contacte in managementul livejasmin, pentru ca oficial nu a anuntat nimeni acest lucru. Eu nu am vrut decat sa demonstrez ca se poate lucra doar pe livejasmin si neseriozitatea cu care modelele sunt tratate. Cand am intrat la admin sincer raspunsul la care ma asteptam era " Ne pare rau dar asta e decizia managemntului si nu o mai poate da nimeni inapoi " , asta inseamna pentru mine seriozitate !!!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de wxdj » Dum Oct 02, 2011 5:39 am
So, site-urile mari , pe care le cunoasteti sau pe care lucrati sunt firme, care de fapt, au mult mai multe site=uri , asha zisele clone, unde aceleasi modele care se afla pe site-ul brand, exemplu livejasmin.com in cazul de fata se mai afla si pe alte site-uri(whitelabel-uri, cobrand, etc). Degeaba un model incearca si crede ca lucreaza shi apare doar pe un site, ea este vazuta in acelasi timp de pe sute sau mii de site-uri, adika este live din mai multe site-uri. Aceasta politica este adoptata, de managemantul oricarei firme de adult streaming (in cazul de fata)pentru a racola cati mai multi membri, adika pentru a avea trafic si implicit incasari. In prima faza a unui site toti alearga dupa modele, dar dupa aceea marea problema, care de fapt si este si la ora actuala(se resimte din cauza crizei) sunt membrii platitori. Nu incercati sa va impuneti, in cel mai rau caz o sa va inchida conturile. Cand ati semnat contract-ul cu ei, ei au drepturi depline pentru a se folosi de imaginea voastra pentru publicitatea site-ului lor. Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Dum Oct 02, 2011 3:36 pm
lj este mai mult decat o interfata a livejasmin, cum e liveprivates sau joyourself ... oricum nu prea inteleg ce ai vrut sa spui ... nu avea nici o legatura cu topic-ul .
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de wxdj » Dum Oct 02, 2011 5:45 pm
gabi28 scrie:lj este mai mult decat o interfata a livejasmin, cum e liveprivates sau joyourself ... oricum nu prea inteleg ce ai vrut sa spui ... nu avea nici o legatura cu topic-ul .
Proprietar Livejasmin.com Company: LALIB - Gestao e Investimentos, Lda. Proprietar Lj.com Company: LALIB - Gestao e Investimentos, Lda. Poate macar acum intzelegi ce vreau sa spun. Daca nu realizezi asta e, fiecare prinde din zbor ce poate. Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Moscraciun » Dum Oct 02, 2011 7:43 pm
Wxdj,fata nu se refera doar la faptu ca apare de acum pe o pagina de internet in plus. Pur si simplu are inca un site de avut in vedere si ingrijit,fiindca nu e clona lj.com. Iar mizeria aia de star hd iti ocupa din banda de net mai mult decat ocupa inainte jasminhd si nici nu mai ai cum sa stai ca pe vremuri direct de pe pag de firefox ca te baga baietii direct in 320x240 ca sa te oblige sa le folosesti softul pulii mele.Si mi se pare si normal dealtfel...ca doar vor si ei exclusivitate,ce draq! Intr-o convorbire mai laborioasa cu un admin mi s-a spus ca se vor putea separa conturile de lj de cele de livejasmin dar nu inca si la fel si cu crearea de conturi noi,adica va exista posibilitatea sa alegi daca vrei sa lucrezi si pe lj.Toate aceste aspecte mi-au fost adresate la viitor si pe de o parte inteleg fiindca intr-o perioada nici de pe pagina de net nu puteai intra ca iti spunea ca esti deja online ,kit ca nu era adevarat,sistemul este inca in constructie. Sunt complet de acord cu tine gabi28 ,trebuie protestat pana nu se mai poate.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Lun Oct 03, 2011 5:07 am
Wxdj eu nu am spus ca lj.com nu este proprietatea LALIB - Gestao e Investimentos, Lda. Am spus ca e mai mult decat o interfata ca liveprivates.com sau joyourself.com. Ti-am spus de prima data ca, virgula, ceea ce ai scris nu avea nici o legatura cu topic-ul, din aceasta cauza nici nu te-am inteles. Moscraciun tocmai de aceea am si deschis topicul sa nu fie si altii luati de fraieri pe jasmin cum m-au luat pe mine ... de am stat o noapte sa imi bat capul cu asemenea site. Nu am nimic personal cu site-ul sau cu cei care se adapteaza acolo dar mie nu-mi place ... ideea e cat se poate de copiata de la reteaua de socializare facebook, iti ia mult din banda si resurse, iti ocupa 30% din timpul petrecut online cu like-uri si comentarii la pozele si profilele membrilor pe zero centi ... timp in care te poti ocupa de membrii tai din chat sau din private. Numai bine si sper ca a priceput toata lumea care era ideea topicului :)
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de Moscraciun » Mar Oct 11, 2011 10:10 pm
Azi am avut ocazia de a vorbi cu un admin care voia sa ma "includa" in lj.com insa nu am avut si inspiratia sa salvez conversatia cand am incheiat-o asa ca am sa va arat cea mai apropiata alternativa.
Sasha: Have a great day. Sasha: You are welcome. MosCraciun: have a nice day MosCraciun: thank you very much for your confirmation Sasha: as all Model accounts will be migrated in due time. Sasha: and also, that this is only temporary, Sasha: Yes, I see you were told this, MosCraciun: is it true? MosCraciun: i remember that the admin said that he will not migrate me to lj.com because i did not approve of it Sasha: May I just ask what info you are looking for? MosCraciun: the last half of the conversation? MosCraciun: can you at least send me through copy-paste here Sasha: but can look through it. Sasha: I am sorry, I cannot send you the conversation, MosCraciun: please MosCraciun: is it possible? MosCraciun: i just wanted to re-view the conversation MosCraciun: i just want Sasha: May I ask what is your question about it? Sasha: Yes, I am here MosCraciun: are you still there? MosCraciun: network MosCraciun: the new neywork ...lj.com Sasha: May I ask what was the issue? MosCraciun: can you help me ? MosCraciun: and i forgot to copy the text MosCraciun: i had a conversation with an admin and i would like to re-read it MosCraciun: i would like to know if there is a log of my latest conversations through the livejasmin network on my computer or your system Sasha: Hello, how may I help you? MosCraciun: hello
Discutia a decurs in limitele politetii,nu a trebuit sa ma repet ,pur si simplu i-am spus ca nu sunt de acord sa ma "migreze" si daca el nu ma poate ajuta sa ma indrume spre cineva care are autoritatea de a ma ajuta.I-am spus ca nu vreau sa am de'a face cu star hd fiindca ma obliga sa folosesc alternativa (browserul) care imi impune rezolutia minima iar eu vreau sa folosesc una intermediara si ca imi rapeste timpul inutil deoarece pentru mine acest lj nu este o oportunitate in plus ci o responsabilitate in plus. El mi-a zis la sfarsit cum ca toate modelele vor fi mutate si pe lj in cele din urma...dar la fel imi spunea si un alt admin ca cica nu am cum sa refuz integrarea in acest nou sistem asa ca... .Daca o fi ca ei am intarziat inevitabilul dar daca nu-i ca ei,pur si simplu nu i-am lasat sa-mi bage pe gat produsul lor.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Joi Oct 13, 2011 12:58 am
Aceeasi fraza de fiecare data :)) " All the models will be migrated to lj.com ". Si-au invatat bine replica adminii. Cand si cum va putea sa oblige modelele sa treaca pe lj.com nu stiu. La ora care postez erau 1102 modele doar in categoria girls pe jasmin, in lj 600 modele din toate categoriile. Investitia in lj.com e destul de mare iar rezultatele vorbesc de la sine. Retelele de socializare gen facebook au prins la public ... probabil nu si in acest segment de piata.
-
gabi28
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale