Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de firebird » Joi Mar 03, 2011 3:55 pm
Buna. m-ar interesa daca stie cineva cam cat de ok sunt calitativ hainutele (rochite ,lenjerie intima.halate si accesorii) pe de siteurile Chinezesti. Nu am mai facut comanda niciodata si as fii interesata . Imi imaginez ca la 3$ nu sunt calitate spectaculoasa.. dar macar sa tina 6 luni. Mi-ar fii de folos niste siteuri de pe care v-ati cumparat. Ms mult
-

firebird
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de isabella » Joi Mar 03, 2011 5:53 pm
cam mult vrei sa te tina.....eu am luat niste chinezarii de-astea un outfit albastru lucios si la prima spalare a ajuns alb mat ....... si un compleu de scolaritza la care fustitza a intrat la apa :(((
-
isabella
- AWStudent

-
-
de elisse » Joi Mar 03, 2011 6:04 pm
Buna!Nu sunt recomandate cele chinezesti(cel putin din punctul de vedere al igienei -ca sa zicem asa) deoarece materialele din care sunt facute au peste 80% compusi sintetici,nu au bumbac 100%.Pe langa asta,se recomanda ca lenjeria intima sa fie spalata la temeperaturi inalte pentru a fi sigura ca nu mai sunt bacterii(stii destul de bine ca noi femeile suntem predispuse infectiilor urinare).De ce sa risti?Mai bine pui +2$ la un articol cumparat-DAR SA CORESPUNDA CAT DE CAT(Compozitie,aspect,pret...). Imagineaza-ti ca pentru cativa dolari pe care ii scazi la articole,ti se adauga la expediat alti dolari. Recomandarile mele Calitate-Pret: LEG AVENUE(sunt foarte incantata), Obsession,Jolidon(au promotii in perioada aceasta,iar body-urile sunt ok). P.S:mai bine mergi prin magazine(o sa vezi mult mai multe si riscul maxim ar fi timpul pierdut,doar atat!) O seara buna tuturor!
-
elisse
- Incepator

-
de firebird » Joi Mar 03, 2011 8:07 pm
Lenjerie sincer nu as cumpara.Insa rochite? nu vad diferenta la material sa sti.De ex . am cumparat halat saten de pe un site de la noi,80 ron, acelasi halat acelasi saten pe chinezesc 3 $. Eu zic ca unele ar merita insa trebuie sa fii atent ce cumperi. Eu nu iau pt uz propriu desta si imi trebuie o cantitate mai mare la pret bun. Cel putin pt inceput. Leg Avenue e scump,Jolidon ... lasa de dorit la calitate pret...,Obsession ..mda ar merge .Deci daca stie cineva un site inca m-ar interesa. Merci mult.
-

firebird
- AWStudent

-
-
de BadCat » Joi Mar 03, 2011 9:42 pm
pret de rahat....si calitatea la fel...............m-am ars odata a 2 a oara sa mai cumpere alt prost.... cand au ajuns produsele am fost incantata.....apoi.....lasa de dorit!!!! 6 luni =)) =))).........zi merci de 2 3 hai maxim 6 purtari daca nu esti agitata in free
-

BadCat
- User activ

-
-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 2:02 pm
firebird scrie:Buna. m-ar interesa daca stie cineva cam cat de ok sunt calitativ hainutele (rochite ,lenjerie intima.halate si accesorii) pe de siteurile Chinezesti. Nu am mai facut comanda niciodata si as fii interesata . Imi imaginez ca la 3$ nu sunt calitate spectaculoasa.. dar macar sa tina 6 luni. Mi-ar fii de folos niste siteuri de pe care v-ati cumparat. Ms mult
Cauta aici: http://www.alibaba.com/eu cumpar in special electronice si le revand in tara  dar au si imbracaminte si nu numai,ca idee,un amic a cumparat un container plin cu haine,cost total 10000$, continutul la vandut engross la diverse magazine din tara,rezultatul? un profit de 40000$
-
anyty
- AWStudent

-
-
de firebird » Vin Mar 04, 2011 4:20 pm
multumesc pentru site..dar totusi as vrea ca minimul (Minimum Order Quantity:1000 Piece/Pieces) sa fie mai minim :).
-

firebird
- AWStudent

-
-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 4:22 pm
Poti negocia,totul depinde de pretul final si nu de cantitate!
-
anyty
- AWStudent

-
-
de russiantonik » Mar Mar 15, 2011 8:12 am
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-