Webcam models

cateva intrebari

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

cateva intrebari

Mesajde fedora » Vin Apr 18, 2008 1:28 am

buna si bine ca v-am gasit. ce sa va zic ,sunt foarte noua pe acest site, poate ca am avut si eu conceptii invechite despre aceasta "meserie"....cert este ca am fost chemata la un interviu -receptionera la un salon de masaj si mi s-au propus alte joburi! si am inceput sa devin foarte interesata. problema este ca nu vreau sa fac ceva si apoi sa am probleme cu legile romanesti.adica nu stiu daca sa fac asta de acasa ,sau de la un studio,unde este mai sigur pt mine? sau : daca voi face de acasa vch ...cum o sa imi platesc impozitele(bineinteles ca prefer o modalitate fara taxe,sau macar un procent foarte mic)...sau se ocupa site-ul cu care incep sa colaborez? (banuiesc ca isi plateste impozitele in tara unde este declarata firma....problema o pun asa: ma ajuta pe mine cu ceva?) daca imi deschid un cont la B Transilvania,(cum am citit pe forum la dvs dureaza foarte putin si plus ca nu costa foarte mult un transfer international), or sa ma traga ei la raspundere de unde imi vin banii? eu calatoresc foarte mult in afara tarii si am observat ca multe site-uri cer ID,CNP,numele intreg, adresa din actul de identitate.....sincer nu stiu daca voi avea probleme, daca voi primi acasa pliante , informatii etc ...adica nu vreau sa afle parintii ,vecinii...etc.eu locuiesc in prezent in buc ,stau cu chirie ,problema e ca adresa din buletin e undeva la tara si stiti cum sunt oamenii pe acolo,gandesc exact cum am gandit si eu pana acum :lol: ...
sau daca ma loghez de acasa , ma pot identifia autoritatile dupa IP ??? imi pot da amenda?
va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati . eu sunt o persoana destul de corecta si nu vreau sa am probleme cu mai marii din romania ,nu am destule relatii sa scap de astfel de probleme daca vor aparea :D..sper sa nu .
stiu ca am pus foarte mult intrebari, daca aveti timp sa imi raspundeti ,v-as fi profund recunoscatoare .
Bafta tuturor din acest domeniu .
fedora
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Vin Apr 18, 2008 9:07 am

Problema in cazul tau si a altor fete aflate la inceput de drum nu este legalitatea . Video chat-ul de performanta , pentru ca de acolo vin banii frumosi , se mai face in tara noastra doar in cateva studiouri (nu le numeri pe degete , dar oricum nici extrem de multe nu sunt) .
Parerea mea este sa cauti un astfel de studio si sa incepi sa lucrezi acolo , ce va urma ramane de vazut .
Restul lucrurilor cu identificarea dupa IP ... etc , sunt prostioare demne de investigat de Fox Mulder si madam colega lui Dana :) .

Fruntea sus si da-i inainte ,
Sa auzim numai de bine
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde fedora » Vin Apr 18, 2008 12:53 pm

mersi mult de incurajari , sper si eu sa ne auzim de bine :P
fedora
Incepator
Incepator

SALVE

Mesajde ShowxTime » Dum Apr 20, 2008 11:43 pm

DACA VREI SA FACI AVC DE PERFORMANTA ,NU TREBUIE DECAT SA STAI DE VORBA VREO 1 ORA CU SEFU, ... PS . ALEXISS SI NU VEI MAI AVEA NEVOIE DE UN STUDIO. CREDE MA E CEL MAI BUN IN MATERIE DE AVC .SAU POTI SA CITESTI DIN RODUL MUNCII LUI ADICA ACEST FORUM CARE PREZINTA INFORMATII 100% FREE ... SA AI TU RABDARE SA CITESTI DIN SCOARTA IN SCOARTA SI SA O APLICI IN DREPTUL TAU SI VEI AVEA SUCCES .

SPOR LA BANI :eek:
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
ShowxTime
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Lun Apr 21, 2008 4:50 am

Hehe . Merci de aprecieri dar sunt departe de a fii cel mai bun , cel putin atata timp cat stiu ca se poate mai mult ...
In rest , sigura diferenta dintre mine si multi altii care se afla cel putin la acelasi nivel de intelegere a video chat-ului este ca am rabdarea necesara pentru a explica nou venitilor in bransa cum stau treburile . Din pacate insa (pentru acestia in primul rand) nu mai am timpul necesar acestui tip de activitati , si nici motivatia necesara (dupa sute si mii de intrebari care se repeta la infinit) .

Messenger-ul meu e allways open pentru oricine doreste sa vorbeasca despre video chat , sau oricine doreste sa intrebe ceva legat de video chat , atat timp cat raspunsurile nu se afla inca aici pe site .

Bafta tuturor .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Legislatie si Legalitate