buna si bine ca v-am gasit. ce sa va zic ,sunt foarte noua pe acest site, poate ca am avut si eu conceptii invechite despre aceasta "meserie"....cert este ca am fost chemata la un interviu -receptionera la un salon de masaj si mi s-au propus alte joburi! si am inceput sa devin foarte interesata. problema este ca nu vreau sa fac ceva si apoi sa am probleme cu legile romanesti.adica nu stiu daca sa fac asta de acasa ,sau de la un studio,unde este mai sigur pt mine? sau : daca voi face de acasa vch ...cum o sa imi platesc impozitele(bineinteles ca prefer o modalitate fara taxe,sau macar un procent foarte mic)...sau se ocupa site-ul cu care incep sa colaborez? (banuiesc ca isi plateste impozitele in tara unde este declarata firma....problema o pun asa: ma ajuta pe mine cu ceva?) daca imi deschid un cont la B Transilvania,(cum am citit pe forum la dvs dureaza foarte putin si plus ca nu costa foarte mult un transfer international), or sa ma traga ei la raspundere de unde imi vin banii? eu calatoresc foarte mult in afara tarii si am observat ca multe site-uri cer ID,CNP,numele intreg, adresa din actul de identitate.....sincer nu stiu daca voi avea probleme, daca voi primi acasa pliante , informatii etc ...adica nu vreau sa afle parintii ,vecinii...etc.eu locuiesc in prezent in buc ,stau cu chirie ,problema e ca adresa din buletin e undeva la tara si stiti cum sunt oamenii pe acolo,gandesc exact cum am gandit si eu pana acum

...
sau daca ma loghez de acasa , ma pot identifia autoritatile dupa IP ??? imi pot da amenda?
va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati . eu sunt o persoana destul de corecta si nu vreau sa am probleme cu mai marii din romania ,nu am destule relatii sa scap de astfel de probleme daca vor aparea :D..sper sa nu .
stiu ca am pus foarte mult intrebari, daca aveti timp sa imi raspundeti ,v-as fi profund recunoscatoare .
Bafta tuturor din acest domeniu .