Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Picu » Vin Ian 20, 2012 5:06 pm
Salutare!Sunt nou in acest domeniu,cel al videochatului (aprox 3 luni) si as avea unele intrebari(mai ales baietilor care fac vd): 1.Pe cate site-uri lucrati deodata?Eu mom lucrez pe LJ,Imlive,Cams ...si pot sa spun ca nu sunt multumit absolut deloc,de o sapt nu stiu ce s-a intamplat ca de abia imi intra cineva in privat. 2.Cam cat castigati pe luna? 3.Castigurile baietilor sunt asemanatoare fetelor? Adica ma refer la >700$? 4.Pe ce site-uri imi mai recomandati sa ma bag?(dar sa aiba optiunea Payoneer)
Va multumesc si sper sa-mi raspundeti la cateva intrebari,chiar numai stiu ce sa fac de o saptamana incoace.O zi buna
-
Picu
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Picu » Sâm Ian 21, 2012 5:02 am
Chiar nimeni nu poate raspunde? 
-
Picu
- AWStudent

-
-
de IModel1991 » Mar Ian 24, 2012 9:30 am
modelincepator scrie:Poate daca ai da un search prin forum..ti-ar raspunde cineva...daca ai pune intrebari care nu s au pus de 1000000000 ori 
Si eu as fi interesat de aceste aspecte.Este adevarat ca probabil s-a mai raspun pe forum la aceste intrebari,doar ca uneori ma ia mai mult de o ora sa gasesc un raspuns la un subiect anume. M-ar interesa si pe mine daca este posibil sa te tii de treaba(7-8 ore/zi),sa ai un calculator si o camera web destul de bune,lumina buna (dupa cum am citit e foarte importanta lumina) si totusi sa castigi sub 600-700$/luna la categoria baieti-adult. Si 2-3 site-uri profitabile.Doar e un forum,cred ca ar trebui ajutati toti membrii care au intrebari. Eu nu am lucrat inca,dar am citit multe pe acest forum si sunt hotarat sa incep.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de bobyclau » Mar Ian 24, 2012 3:49 pm
Salut ! Am avut un cont pe acest site LIVE JASMIN. Problema este ca vreau sa i-au legatura cu acel care mi-a incheiat contractul fiindca vreau sa-i restitui camera deoarece plec din tara.Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat !
-
bobyclau
- Incepator

-
-
de IModel1991 » Mar Ian 24, 2012 9:03 pm
bobyclau scrie:Salut ! Am avut un cont pe acest site LIVE JASMIN. Problema este ca vreau sa i-au legatura cu acel care mi-a incheiat contractul fiindca vreau sa-i restitui camera deoarece plec din tara.Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat ! http://www.livejasmin.com/info.php Ii poti contacta aici.Completezi acele spatii si li se trimite un e-mail.Probabil iti vor raspunde
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de Blackkitty88 » Mar Ian 24, 2012 11:15 pm
Buna tuturor,
Sunt noua pe aici si am cateva nelamuririi.Sper sa ma ajutati. Am lucrat la un studio pe mai multe site-uri insa am renuntat la acel studio din lipsa seriozitati lor. De curand am gasit un alt studio ce lucreaza numai cu STREAMATES,are contract cu acel site iar fetele de la acel studio sunt listate pe primele paginii.Tipa de la interviu mi-a spus ca voi castiga mai mult decat castigam inainte pe mfc,adult work si jasmine. Intrebarea mea este urmatoarea:cum pot sa castig in jur de 2000 dolari/perioada ,pe un singur site ce plateste destul de putin (0,35 centi/min).Ar trb sa stau in pvt non stop...si stim cu toate cat de greu este.In plus mi-au spus ca voi fi platita saptamanal ,direct de catre site ,in contul meu deschis la orice banca.Ei s-au motivat spunand ca `ma voi convinge singura ` si datorita faptului ca apar pe primele paginii voi avea trafic si pvt garantate
Sincera sa fiu,m-as bucura sa fie asa...dar pare mult prea frumos ca sa fie adevarat.Dupa ce am fost `patita ` cu ultmul studio,nu mai sunt atat de increzatoare.Voi ce parere aveti?
Va multumesc.
-
Blackkitty88
- Incepator

-
de IModel1991 » Mie Ian 25, 2012 6:41 am
Blackkitty88 scrie:Buna tuturor,
Sunt noua pe aici si am cateva nelamuririi.Sper sa ma ajutati. Am lucrat la un studio pe mai multe site-uri insa am renuntat la acel studio din lipsa seriozitati lor. De curand am gasit un alt studio ce lucreaza numai cu STREAMATES,are contract cu acel site iar fetele de la acel studio sunt listate pe primele paginii.Tipa de la interviu mi-a spus ca voi castiga mai mult decat castigam inainte pe mfc,adult work si jasmine. Intrebarea mea este urmatoarea:cum pot sa castig in jur de 2000 dolari/perioada ,pe un singur site ce plateste destul de putin (0,35 centi/min).Ar trb sa stau in pvt non stop...si stim cu toate cat de greu este.In plus mi-au spus ca voi fi platita saptamanal ,direct de catre site ,in contul meu deschis la orice banca.Ei s-au motivat spunand ca `ma voi convinge singura ` si datorita faptului ca apar pe primele paginii voi avea trafic si pvt garantate
Sincera sa fiu,m-as bucura sa fie asa...dar pare mult prea frumos ca sa fie adevarat.Dupa ce am fost `patita ` cu ultmul studio,nu mai sunt atat de increzatoare.Voi ce parere aveti?
Va multumesc.
Nu stiu daca poti ajunge pe primele pagini chiar de la inceput,dar daca ai mai lucrat cu un studio si banuiesc ca acum sti cum se lucreaza si ce ai de facut ai putea incerca si fara un studio 
-

IModel1991
- User activ

-
-
de pocahontas » Mie Ian 25, 2012 5:41 pm
Nu mai vb in necunostinta de cauza,acel studio este partener cu Streamate si este normal sa aiba trafic maxim din moment ce acest studio ofer exclusivitate,stiu despre acest studio,modelele lor chiar sunt listate in prima pagina si nu apar ca restul din ro sau russia ,nu stiu cat poti castiga pentru ca nu cunosc pe nimeni care lucreaza sau a lucrat acolo,poate iti pot arata ceva payments.Succes
-
pocahontas
- User activ

-
de IModel1991 » Mie Ian 25, 2012 8:22 pm
pocahontas scrie:Nu mai vb in necunostinta de cauza,acel studio este partener cu Streamate si este normal sa aiba trafic maxim din moment ce acest studio ofer exclusivitate,stiu despre acest studio,modelele lor chiar sunt listate in prima pagina si nu apar ca restul din ro sau russia ,nu stiu cat poti castiga pentru ca nu cunosc pe nimeni care lucreaza sau a lucrat acolo,poate iti pot arata ceva payments.Succes
Am spus doar ca nu stiu si l-am sfatuit sa incerce fara o colaborare daca tot a mai lucra la un studio inainte
-

IModel1991
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale