Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de fury » Sâm Apr 17, 2010 1:49 pm
Buna ziua, ca si multi altii am cateva nedumeriri in legatura cu VideoChatul:
1)Am observat ca la capitolul web cam/video cam exista Logitech Pro 9000/ Sony Evi. Intrebarea mea este se merita diferenta de bani intre ele? Cu un web cam Logitech merge sacadat sau neclar? Daca cumpar web camul tot am nevoie de tunner?
2)Care este banda optima pentru a sta conectat simultan la 3 siteuri fara sa sacadeze. (kb)
3)Din lista de softuri de splitcam care sunt cele mai folosite de voi? Exista probleme de copatibilitate intre anumite siteuri?
4)Care este productivitate medie, pe zi, (ma refer in ore) a unui model nou, la inceput de drum
5)Ce siteuri recomandati? E bine de inceput cu primele 3 din lista mare?
Va multumesc in avans pentru raspunsuri,
-
fury
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Under10 » Sâm Apr 17, 2010 6:05 pm
Salut ,
Eu raspund doar la 2 intrebari : 1) webcamul se vede bine , chiar foarte bine dar nu ai zoom si nu ai pan-tilt cum ai la o camera evi . Nu mai trebuie tuner ptr webcam . 3) cel mai folosit este splitcam zic eu . 2,4,5 gasesti raspunsuri pe forum .
-

Under10
- Profesionist

-
de fury » Sâm Apr 17, 2010 6:56 pm
multumesc pt raspuns
-
fury
- Incepator

-
de Alexiss » Sâm Apr 17, 2010 7:20 pm
La comparatia webcam - sony Evi pe care o face under 10 as mai adauga ca la Sony Evi cu siguranta iti trebuie si o banda de net ceva mai mare decat daca faci broadcast prin webcam .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Apr 17, 2010 10:20 pm
Daca esti la inceput de drum poti folosi cu incredere pro 9000!
Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de fury » Dum Apr 18, 2010 2:45 am
momentan o sa cumpar web cam cu alocare de minim 128kb pe fiecare sesiune, mai in colo poate cumpar si camera video.
-
fury
- Incepator

-
de sunflower » Dum Apr 18, 2010 5:00 pm
Ai grija la imagine, pt ca asta conteaza cel mai mult. Eu optez pt webcamsplitter, intrucat nu am avut niciodata probleme . Imaginea e super ok. O licenta te costa 40$, deci nu e atat de mult. Productivitate .... hmmm, daca optezi pt xlove, ai nevoie de franceza si nervi de otel. Au inceput sa scrie mai mult decat prescurtat si aproape nu mai intelegi nimic din franceza lor. Cert e ca in primele 3-4 zile (6-8 ore lucrate) sa nu te astepti la mar castiguri. Pastreaza-ti optimismul, dezvolta-ti stilul, fii originala si invata.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
Înapoi la Discutii generale