Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de Madalinaaa » Dum Mai 16, 2010 6:20 pm
Buna! Si eu locuiesc in iasi. Am lucrat si eu la Vixens si nu iti recomand sub nici o forma...ei promit in luna si in stele dar nici pe departe nu e asa cum se spune.Se fac bani frumosi la Vixens dar depinde de fiecare model in parte si depinde daca accepti sa iti intre cineva in camera si sa iti spuna in ce pozitie sa stai in privat ca sa fie multumit clientul ceea ce mie personal mi se pare deplasat. La 2 ture nerealizate esti concediata fara posibilitate de a-ti lua banii facuti. In cazul site-ului AdultWork, admin-ul iti face bookinguri de private pe care le confirma membrului dar de care nu iti spun....asta inseamna ca iti pierzi membri (am patit-o eu) etc...In cazul Studio9 pot spune doar ca este doar un studio nou promovat foarte bine despre care nu stiu foarte multe.Good luck!
-
Madalinaaa
- AWStudent

-
-
de Under10 » Dum Mai 16, 2010 7:25 pm
Salut ,
Ptr Iasi te sfatuiesc sa iei legatura cu userul Sunflower de aici de pe forum , este o persoana foarte serioasa si te va ajuta :)
Bafta acolo
-

Under10
- Profesionist

-
de sunflower » Dum Mai 16, 2010 8:57 pm
Buna. Poti accesa siteul de la profilul meu (ai si Y! ID). Pozele nu prea mai au relevanta, intrucat intentionez sa mut studioul incepand cu 1 iunie. Daca ai nelamuriri nu ezita sa intrebi Multa bafta!
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Cyro » Lun Mai 17, 2010 5:33 pm
Salut! La Nightwhisper am lucrat destul timp si nu recomand ,tehnic e ok sunt profi dar e o atmosfera aiurea,fff multe fitze si ignoranta,de la fete pana la sefi, unora le place insa:) 
-
Cyro
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mar Mai 18, 2010 6:21 am
Cand cauta cineva un studio apareti ca ciupercile dupa plloaie dar cand este vb de ce constrcuctiv aici pe forum nu ati da un sfat .... sunteti ca hienele alea flamande .....
-

Under10
- Profesionist

-
de }{*AnaStelutza**}{ » Joi Mai 20, 2010 1:43 am
Mai bine faci acasa.Camera Panasonic NV-GS37(ieftina).Lumini 100ron.Amenajare cu tapet 100ron.Net 200ron lunar.Card epssporte 200ron.Te ajut.Id meu:sunshineanamaria
-

}{*AnaStelutza**}{
- AWStudent

-
-
de Madalinaaa » Vin Mai 21, 2010 2:13 pm
Hmmm....asa ziceam si eu, ca este mai usor de acasa pentru ca poti lucra cum vrei si cand vrei dar sa stii ca nu ai "n" avantaje. Si eu credeam ca investesc maxim 1000 lei dar m-a costat mult mai mult crezand ca voi lucra ca nebuna. Am cumparat un Sony D100 de la o fata din Onesti si am platit 400 euro+placa de captura, 2 panouri lumini=200Ron , tapet, mi-am cumparat o configuratie de 900 Ron ca sa pot lucra in conditii bune si mi-am mai revizuit si garderoba cu hainutele de munca. Avand foarte multe examene, nu am lucrat foarte mult si totusi internetul l-am platit. Cand lucrezi la studio, esti constienta ca timp de 8 ore nu iesi de acolo dar cand lucrezi de acasa esti mai pasiva si te deloghezi mult mai des crezand ca nu ai trafic sau consideri ca vrei sa te uiti la televizor sau vrei sa mananci. Iar la sfarsitul perioadei ajungi la concluzia ca faceai mai multi bani la studio. Asa gandesc eu....fiecare are opinia sa. Dar inainte de a investi in echipamente pentru a lucra de acasa, ganditi-va daca vreti sa lucrati in adevaratul sens al cuvantului.
-
Madalinaaa
- AWStudent

-
-
de Anyaxxx » Mar Iun 08, 2010 1:16 am
Ai o locuinta momentan unde ai putea lucra in liniste? Daca ai te pot ajuta cu aparatura,conturi,daca nu ai poti veni sa stai cu mine,ap cu 2 cam una pt lucru,mai am 2 prietene care fac la cuplu. Procent 70 la suta cazare gratis. Ce zici? Pm pt detalii
-
Anyaxxx
- AWStudent

-
-
de Cyro » Joi Iun 10, 2010 8:45 am
Si eu recomand de acasa  .Eu am facut asa : Sony Evi D30 (ebay-200$ cu tot cu transport), am avut si bafta sa fie aproape noua si se vede impecabil,a durat 12 zile dar a meritat asteptarea, tv tunner-130 ron, lumini , becuri economice de 125 W-80ron, eu am dat un var (urasc tapetul) si merg pe natural nu decor gen studio cu pernutze draperii perdele si culori fistichii:) siprinde f bine, netul 80 ron si merge f bine ,mai degraba pica siteurile, cont bancar- gratis:) Si eu am examene si intru mai rarut insa nu pauze mai mari de 2 zile,dar sunt sunt f motivata si mult mai relaxata ca la studio eu una nu prea suport "to take orders" si imi e mai bine ca propriul sef( is cel mai rau critic al meu) depinde si de persoana daca nu esti autodidact si perferi tv ul sau orice alta activitate casnica atunci locul tau e la studio intru-un cadru organizat, eu stau mai mult acum online decat la studio.La mine incasarile merg up pentru ca o fac cu drag si responsabilitate  . Spor la bani!
-
Cyro
- AWStudent

-
-
de wxdj » Joi Iun 10, 2010 12:14 pm
daca vrei circuit inchis (am un aparatament , in care lucreaza o singura fata ,tu ai fi a doua shi atat nici una in plus ) contacteaza-ma
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de deluxestudio » Joi Iun 10, 2010 2:13 pm
Poti sa iei in considerare videochatiasi.ro si sa arunci o privire la galerie foto....au un stil de lucru profi
-
deluxestudio
- Incepator

-
-
de eddie390 » Mie Aug 11, 2010 11:17 am
buna , daca nu ti-ai gasit studiou inca , te astept cu un add la YM: discretstudiochat sa iti prezit oferta mea
-
eddie390
- Incepator

-
-
de sunflower » Mie Aug 11, 2010 9:04 pm
Ma de unde iesiti ma??
-

sunflower
- Instructor

-
-