Webcam models

am cautat si nu am gasit

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

am cautat si nu am gasit

Mesajde brokk3ns0ul » Sâm Ian 28, 2012 2:54 pm

cer ajutorul celor care stiu.
am intrat in prv aseara si am observat ca la statistica in afara de privatul care l-am facut mai apare ceva "sneak peek" ce inseamna asta.

si ma tenta sa fac ceva anume care iarasi nu am gasit aici pe forum.

ce anume ai voie sa faci la hot flirt si ce anume nu ai voie sa faci.cineva imi spunea ca ai voie sa faci si nud , altcineva spunea ca nu.

multumesc anticipat.
brokk3ns0ul
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: am cautat si nu am gasit

Mesajde kitty_008 » Sâm Ian 28, 2012 3:03 pm

Buna .
In hot flirt nu ai voie sa fii nud. Pe mine a vrut sa ma penalizeze un admin pentru ca eram topless in privat...
Iar sneak peek-ul este atunci cand unii membrii vor doar sa traga cu ochiul cand esti intr-un privat.
O zi frumoasa iti doresc!
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Mesajde brokk3ns0ul » Sâm Ian 28, 2012 3:40 pm

kitty_008 scrie:Buna .
In hot flirt nu ai voie sa fii nud. Pe mine a vrut sa ma penalizeze un admin pentru ca eram topless in privat...
Iar sneak peek-ul este atunci cand unii membrii vor doar sa traga cu ochiul cand esti intr-un privat.
O zi frumoasa iti doresc!

mersi mult.
bafta la $$$
brokk3ns0ul
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Sâm Ian 28, 2012 7:07 pm

brokk3ns0ul ,ma bucur ca ai pus o intrebare in termeni la obiect,desi daca citeai regulile site-ului gaseai tu raspunsul ....sigur.
In alta ordine de idei...m-am abtinut sa postez pe forum PM-ul de la tine si nici nu am mers la adminul forumului sa spun...iete domnu ce caracter infect are brokk3ns0ul ,parerea mea este sa iti vezi de treaba ta,pune mana si munceste si lasa cocalarismele ca nu prea tin pe aici.Eu iti urez bafta dar [... editat de admin]
mirely
User activ
User activ

Mesajde model1 » Mie Feb 29, 2012 11:18 am

sunt noua in acest domeniu , puteti sa-mi spuneti daca se fac ceva banuti din hot flirt ? multumesc
model1
User activ
User activ

Mesajde IModel1991 » Mie Feb 29, 2012 11:32 am

Parerea mea este ca pentru hot flirt trebuie sa areti foarte bine si sa stii engleza la un nivel avansat pentru a face frumosi ;)
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale