Webcam models

CEC Streamray

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

CEC Streamray

Mesajde adysmq » Joi Feb 11, 2010 4:36 pm

salutare sunt nou in videochat....mi`am descis si eu un cont pe streamray (baieti) am selectat modalitate de plata prin epassporte si luna trecuta am facut si eu suna minima de plata adik 50$...azi m`am trezit acasa cu un cec in valoare de 50$ unde pot sa scot banii? sau cum trebuie sa procedez? eu cand mi`am facut contul am trimis mail sa`mi trimita banii prin Epassporte si nu stiu de ce mi`au trimis cec :( , cineva mi`a spus ca nu pot scoate banii acestia de pe cec....deci ce trebuie sa fac? multumesc anticipat!
adysmq
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: CEC Streamray

Mesajde sexprivates » Joi Feb 11, 2010 5:07 pm

Te duci la oricare oficiu bancar, ce-l ai in apropiere te indruma un funcionar ce trebuie facut, nu stiu cu cat vei ramane din cei 50$, nu cunosc comisionale bancilor, dar cu siguranta banii ii poti ridica de la orice oficiu bancar, indiferent ca e BCR, ING, BancPost sau mai stiu eu ce banca, toate cele bune!
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Joi Feb 11, 2010 8:30 pm

Te duci cu CEC-ul la BCR .... ING nu lucreaza cu CEC-uri ..
Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde adysmq » Joi Feb 11, 2010 8:31 pm

si din astia 50$ cam cu cat mai raman :))
adysmq
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Joi Feb 11, 2010 8:45 pm

adysmq scrie:si din astia 50$ cam cu cat mai raman :))

Daca vrei neaparat poti vb cu cei de la site sa le trimiti cecul inapoi si sa-ti bage banii pe epass ...
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde adysmq » Joi Feb 11, 2010 10:16 pm

pai asta as vrea...deci pot sa trimit mail la suport nu? dar cu cecul cum fac il trimit inapoi la ei sau cum procedez? si cum sa le spun k nu este bun cecul sau cum?
adysmq
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Joi Feb 11, 2010 10:27 pm

Pai intai le trimiti un mail si le spui ca ai probleme cu ridicarea banilor de pe cec si ii intrebi la ce adresa sa le trimiti cecul ... sar putea sa ai noroc ca ei doar sa verifice daca sau ridicat banii de pe cec si sa transfere banii pe epass fara sa le mai trimiti cecul ...... fiti si voi mai atenti cand alegeti modalitatile de plata ! .... stii tu vb aia masori de 2 ori si tai o data ! ... pe cams (streamray) dupa ce faci contul si este aprobat selectezi modalitatea de a primi banii :yawinkle: ..
Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde adysmq » Vin Feb 12, 2010 10:33 pm

am trimis 2 mail`uri si inca nu am primit nici un raspuns , asa mult dureaza pana imi raspunde cineva??stiam ca inainte raspundea in maxim 30 de min :-?? sau probabil nu am scris ce trebuia in mail :))
adysmq
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Vin Feb 12, 2010 10:55 pm

adysmq scrie:am trimis 2 mail`uri si inca nu am primit nici un raspuns , asa mult dureaza pana imi raspunde cineva??stiam ca inainte raspundea in maxim 30 de min :-?? sau probabil nu am scris ce trebuia in mail :))

Prietene nu sunt flegmatic .. ti sa spus ce si cum si aici si pe celalalt forum ... in videochat este vb despre multe 0000 iar tu vii cu un 50 $ si te plangi aiurea .. ce naiba te faci de ras ...pe viitor fi mai atent la metodele de payment si va fi OK
Parere personala daca nu te descurci cu acel CEC pur si simplu aruncal si concenreazate la urmatorul Payment :yawinkle:
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde cezara » Sâm Feb 13, 2010 11:50 am

adysmq
presupun ca aceste date te vor ajuta-daca vei fi mai clar in explicare in e-mailul trimis pe aceste date:

Contabilul stream ray:
htruong@ffn.com
Hien Truong
---------------
Elena Dyakova
Russian Model Support-care iti va trimite scrisoare ta la romanian support.
408.745.5644 Direct line
edyakova@ffn.com
vipmodelservices@streamray.com
Yahoo IM: elenad9700
Scrie email cu probelam ta explicata clar, pe aceste 2 emaile.
Fa scan la cec, si trimite cu id tau.
Si cere sa ti se dea o explicatie sau un ajutor, daca va fi posibil.
Tot aici poti apela, sa ti se schimbe metoda de plata, pe medota care o doresti, include datele bancare sau epassporte ID.
Daca ei nu te vor putea ajuta cu acest cec,cel putin te vor informa, si iti vor schimba datele bancare, pentru viitor.
Si daca o faci pina pe data de 14-15 max. ai sanse sa ai metoda de plata schimbata, daca nu acei bani care ii ai facuti pe perioada curenta vor fi trimisi iara pe cec.
-----------------
Stevecoo2007-ID yahoo mess, unu din manageri.
Se numeste:Steve Gioulis
El este si support modele.
------------------
bafta
cezara
User activ
User activ

Mesajde andreejustme » Mar Dec 13, 2011 7:31 pm

Salutare am primit astazi un CEC de la streamray.
La ce banca ma sfatuiti sa ma duc sa imi scot banii si care ar fi comisionul de retragere si mai ales cat dureaza?
Mersi mult
andreejustme
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale