Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Utilizator sters » Lun Apr 19, 2010 12:28 am
Cine a mai intampinat probleme de genul asta?Un anumit model a primit chargeback pe imlive 48$! Problema este urmatoarea:in perioada respectiva modelul nu a avut nici un privat de 48$ si nici acumulate cate doua nu ajungeau la aceasta suma!Am trimis un mail cum este normal,prin care am explicat problema in detaliu.Mi-au raspuns foarte frumos ca aceste charback-uri nu le fac ei,ci membrii.Am mai trimis un reply la mail prin care am atras atentia din nou ca acel charge back nu corespundea cu nici un privat din prioada respectiva si nici doua privaturi acumulate nu ieseau la acea suma(cu toate ca,coincidenta era prea putin posibila)!Mi-au raspuns din nou ca vor analiza problema sa vada ce nu este in regula,insa au trecut trei saptamani si....surpriza!NICI UN RASPUNS!Am aruncat o privire si pe forumul site-ului si vad ca aceasta problema este destul de des intalnita la modelele acestui site!Eu personal mi-am cam schimbat parerea despre el. VOI CE PARERE AVETI?
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de teroristu199 » Lun Apr 19, 2010 4:16 am
Am parerea ca ai dreptate.Asta e situl,te obisnuiesti si inghiti(in sec) sau iti bagi picioarele si mergi mai departe.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Under10 » Lun Apr 19, 2010 8:38 pm
teroristu199 scrie: sau iti bagi picioarele si mergi mai departe.
Eu asa am facut si cu el si cu sexier .
-

Under10
- Profesionist

-
de Utilizator sters » Mar Apr 20, 2010 12:09 am
Sa inteleg ca este destul de des intalnita problema? Inseamna ca eu am fost norocos de am patit-o doar de trei ori in 9 luni de cand lucrez cu el!!! Am sa mai gandesc putin in privinta "picioarelor" ,si apoi cred ca am sa fac si eu la fel Mersi colegii!!! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Baldurs » Sâm Iul 16, 2011 12:34 pm
Doar ce am primit un charge back pe Imlive de 40$ .  .
-
Baldurs
- Incepator

-
-
de BlueA » Mar Iul 19, 2011 9:02 am
Am "beneficiat" de chargeback in fiecare luna, suma variind intre 6$ si 75$. Luna aceasta am avut cb pentru un privat din luna martie si 2 din luna aprilie. De fiecare data le-am trimis mail dar nu s-a rezolvat.
-
BlueA
- Incepator

-
-
de Red Studio » Mar Iul 19, 2011 6:23 pm
Nu primiti raspuns pentru ca nu ar avea ce sa va spuna. Lucrurile functioneaza asa: membru suparat pe model (din 1001 motive poate fi suparat) suna la compania emitenta a cardului si spune ca nu a fost el sau nu a autorizat tranzactia sau nu a primit ce a cumparat sau ... orice. Daca e un client serios, compania nu comenteaza si face charge-back instant. Situl si-o ia si el la fel ca noi. Ba chiar mai rau ca are si niste penalizari si, daca rata totala de chargebacks e prea mare, ramane fara procesator de carduri ...
Deci ... keep your memebers happy! :)
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Sins-Shop » Mar Iul 19, 2011 7:55 pm
In cele mai multe cazuri este vorba despre faptul ca john smith are o carte de CREDIT pe care si a depasit limita de creditare . Poate sa cumpere credit insa a doua zi contul sau de membru o sa fie pe minus pentru ca banca nu va aproba si modelul o sa aiba un cb la sfarsitul perioadei .Nu este nevoie ca john sa sune nicaieri . De aici apar majoritatea cb urilor pe IML .
-
Sins-Shop
- Incepator

-
-
de gabi28 » Mie Iul 20, 2011 7:09 pm
In ultimile doua luni la fiecare sfarsit de perioada primesc pe jasmin "charge-back" de 1$-2$ chiar si de 8$. Nu e vorba de bani, sumele fiind foarte mici, dar e deranjant asa cand dai la statistici si vezi acolo cb fara sa stii un motiv pentru care banii au fost retrasi. E ca si cum cineva iti baga mana in portofel fara sa iti spuna de ce. Cel mai corect fata de modele ar fi ca site-ul sa ceara specificarea unui anumit motiv membrului sau procesatoruli de plati pentru banii care se retrag.
-
gabi28
- User activ

-
-
de sunflower » Mie Iul 20, 2011 10:24 pm
Pe Jasmin membrii mai fac chargeback si datorita faptului ca showul respectiv nu a fost de calitate... este stiut de mult ca membrii dispun de multa atentie pe Jasmin. Ai grija ce willingness iti treci la profil si ce le spui in free chat. Daca spui ca faci ceva anume si apoi o dai cotita, ai mari sanse sa vezi un chargeback si, de ce nu, cite o penalizare de la site daca membrul a facut plingere.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de gabi28 » Joi Iul 21, 2011 12:20 pm
Nu am primit nici un fel de penalizare de la site sau avertisment. Din cauza asta spuneam ca e bine ca modelul sa stie de ce se retrag banii, ca membrul nu a fost multumit sau in incapacitate de plata, dar e bine sa se stie ca pe viitor sa poti evita astfel de "bacsis". 
-
gabi28
- User activ

-
-
de AoiTenshi » Vin Iul 22, 2011 8:48 am
O modalitate de a evita chargeback-urile de pe imlive ar fi sa acceptati in privat doar membrii Silver, Gold si VIP . Pentru ca membrii pot incarca decat o anumita suma pe zi si ca sa ajunga la nivelele astea trebuie sa incarce mai multe zile la rand...lucru care un membru ce foloseste carti de credit furate nu ar putea sa-l faca. Desigur si Silver, Gold si VIP pot face chargeback dar in cazul in care sunt nemultumiti de show...dar cam greu. Desigur exista riscul de a pierde membrii "regular" pe imlive care nu au tentative de frauda. Oricum imlive a decazut rau de tot...daca inainte, cand ii "luam" pe toti in privat faceam 150$ pe perioada din care 50$ chargeback, acum fac 100$ pe perioada cu chargeback 0 (cel putin nu mai pierd vremea cu vre-un dobitoc cu o carte de credit furata, sa ma bucur de niste bani care mai apoi sa ii vad retrasi). Multa Bafta in continuare!!!
-
AoiTenshi
- Incepator

-
-
de nadine » Mar Aug 16, 2011 5:13 am
Imlive sunt niste hoti....fura la greu...am la fiecare cec charge backuri-dupa ce ca nu mai fac bani deloc pe site ul lor decat 200 sau 300 usd pe cec ei ma fura la fiecare cec 70usd-CHARGE BACK de vreo 4 luni incontinuu-dupa ce ca ofera doar 30% din bani mai au si charge backuri la fiecare cec-este cel mai naspa site de pe net nu se mai fac nici bani si sincer nu mai am nici chef sa mai fac bani cand stiu ca la fiecare cec dispar sume mari din cecul meu-cu explicatie childish ca sunt hackeri! hai sa fim seriosi!vrajeala!nu va recomand acest site-munesc degeaba pe el ca sa le fac lor buzunarul mare!adio IMLIVE!
-
nadine
- Incepator

-
-
de ilovethisjob » Vin Sep 23, 2011 4:09 pm
Mie sincer...imlive mi se pare cel mai bun site si cel mai sigur (comparativ cu livejasmin pe care showurile pot fi filmate de membri foarte usor cu unele programe...pe imlive n-ai sa vezi asa ceva!) sunt de 3 perioade activa si momentan nu am avut mai mult de 10$ charge back adunat de pe toate perioadele iar ca bani ultima perioada am facut aproape 700$..poate vi se pare putin dar pentru mine e cel mai bun site! Desi inainte am lucrat la cuplu pe el si era un dezastru total...la single se pare ca e cel mai tare..pentru mine cel putin:D Bafta tuturor!
-
ilovethisjob
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale