Webcam models

no Chargeback

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

no Chargeback

Mesajde bullx07 » Mar Sep 07, 2010 7:48 pm

salutare tuturor! sunt nou pe aici! Va rog sa mi spune-ti , daca stiti , daca puteti .. siteuri unde nu se fac chargeback la bani , deoarece am lucrat pe unele siteuri si spre surprinderea mea , cand am retras banii am realizat ca nu sunt completi ! Am scris catre suportul siturilor respective si mi sa raspuns ca bani au fost retrasi datorita plangerilor! deci daca ma poate ajuta cineva rog cu cea mai mare placere , asa speram sa nu mai pateasca si alti ce am patit eu! daca nu am deschis bine topicul rog sa fie mutat la sectiunea corespunzatoare ! Multumesc!
bullx07
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: no Chargeback

Mesajde studiolove69 » Mar Sep 07, 2010 9:27 pm

pe ImLive se face charge back mare, pe streamray se mai face, pe jasmin la fete si cam atatea stiu eu :)
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Mar Sep 07, 2010 10:45 pm

camcontacts NU face niciodata chargeback !
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde bullx07 » Mie Sep 08, 2010 12:04 am

ms mult pentru informatii ! chiar imi vor fi de ajutor , sper sa mai posteze lumea ca sa nu ne mai luam tepe .. ca pana la urma nu din vina noastra se fac chargebackuri .. :smt011
bullx07
Incepator
Incepator

Mesajde Under10 » Mie Sep 08, 2010 1:04 am

Afara de CC pe toate se face CB... pe unele mai putin pe unele mai mult .... si nu ai dreptate cand zici ca nu din vina noastra ..... mai ai si net slab membrul iese nemultumit .... si uite asa ....
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 5:18 am

Under10 scrie:Afara de CC pe toate se face CB... pe unele mai putin pe unele mai mult .... si nu ai dreptate cand zici ca nu din vina noastra ..... mai ai si net slab membrul iese nemultumit .... si uite asa ....

Nici MFC nu serveste CB :yawinkle:

Bafta acolo si bine ai revenit! :smt006

P.S ai fost in vacanta? :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde studiolove69 » Mie Sep 08, 2010 11:37 am

streamate nu face niciodata chargeback - asta e politica lor
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bullx07 » Mie Sep 08, 2010 12:24 pm

de streamate stiam si eu ca nu servesc CB , ar fi bine sa facem un top al siteurilor incepand de la cele care nu fac CB catre cele care fac rar si intr`un final cele care fac la greu .. sa incepem cu:

1 streamate
2 myfreecams
3 camscontact

...astept completarea! multa bafta tuturor !
bullx07
Incepator
Incepator

Mesajde bullx07 » Mie Sep 08, 2010 12:28 pm

aditza scrie:
Under10 scrie:Afara de CC pe toate se face CB... pe unele mai putin pe unele mai mult .... si nu ai dreptate cand zici ca nu din vina noastra ..... mai ai si net slab membrul iese nemultumit .... si uite asa ....

Nici MFC nu serveste CB :yawinkle:

Bafta acolo si bine ai revenit! :smt006

P.S ai fost in vacanta? :drinkers:

cred ca ma confunzi :D , sincer sunt de vreo 2 zile prin zona ... n`am fost in vacanta app :D ! bafta
bullx07
Incepator
Incepator

Mesajde Under10 » Mie Sep 08, 2010 4:45 pm

Cu mine vorbea adtitza .....

De mfc nu am zis nimic ptr ca nu mai stiu cum mai merg treburile acolo .... eu nu suport acest site :lol:

Am fost si prin vacanta si anumite treburi ... cand se aduna mai multe e timpul scurt :)
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde brijelle » Joi Apr 19, 2012 6:36 pm

Does anybody know which sites do not have chargeback? I mean those who do not deduct chargeback from models (of course there is chargeback everywhere)
brijelle
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Legislatie si Legalitate