Webcam models

Cine ma ajuta! cu raspunsul la niste intrebari despre studio

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cine ma ajuta! cu raspunsul la niste intrebari despre studio

Mesajde bebystudiochat » Dum Ian 30, 2011 11:01 pm

buna ziua!

ma ajuta si pe mine cu raspunsul la aceste intrebari!
Doresc sa deschid un studio de videochat!
apoi sa intru in colaborare cu mai multe site-uri care le gasesc afisate aici!
am 7 fete care au mai lucrat in domeniu!
dar doresc sa intru in legalitate!
ce acte necesare, autorizatii, deschidere de firma este nevoie! si daca este nevoie!
ca sa nu imi bata politia la usa!

apoi doresc ce este nevoie inafara de amenajarea camerelor!
amenajara camerelor este facuta si absolut tot! legat de discrietie si igiena!
in mare studioul este gata!
bebystudiochat
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cine ma ajuta! cu raspunsul la niste intrebari despre studio

Mesajde Alexiss » Lun Ian 31, 2011 12:29 am

Cu tot respectul , si cu speranta ca nu vei crede ca esti luat la misto sau trimis la plimbare , iti raspund : tot ceea ce ai nevoie este sa cauti in forum (ai optiune de cautare sus langa bannerul cu myfreecams) . Raspunsurile la intrebarile tale se afla deja acolo .

Apoi daca ai alte intrebari ale caror raspuns nu le gasesti acolo , incercam sa te ajutam .

Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: Cine ma ajuta! cu raspunsul la niste intrebari despre studio

Mesajde cristinaxxx » Lun Ian 31, 2011 2:22 pm

Cauta o contabila, si iti va zice ce sa faci...Oricum is multe chestii..Cred ca mai intai tb sa iti deschizi un SRl, sa iti alegi un domeniu de activitate (cod caen) la videochat am auzit ca il folosesc pe cel de operator calculator...Dupa ce vei fi in regula cu toate actele pe care cei de la Registrul Comertului ti le cer, iti vor elibera Certificatul de inregistrare..Nush daca e exact asa, insa o contabila te poate ajuta mai mult decat mine..
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale