Webcam models

cine are putin timp sa ma ajute? ms!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

cine are putin timp sa ma ajute? ms!

Mesajde patrascoiuionut » Mie Sep 22, 2010 8:40 pm

salutare, urmaresc de ceva timp forumul acesta, si ma gandesc ca este cineva care are si studio, sau daca nu, care face de acasa!
as dori sa deschid un studio
are cineva rabdarea sa-mi spuna si mie cam tot ce se poate sti pt inceput ( cate fete ar trebui pt inceput, cate calculatoare, cate camere, pe ce saituri sa incep si nu in ultimul procentul ce ar fi bun sa-l ofer fetelor)
multumesc !
patrascoiuionut
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: cine are putin timp sa ma ajute? ms!

Mesajde princessmanager » Mie Sep 22, 2010 9:13 pm

daca ne spui si spatiu de care dispui si suma pe care doresti sa o investesti promit ca o sa te ajut!
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Mesajde patrascoiuionut » Mie Sep 22, 2010 9:14 pm

o casa cu 5-6 camere si dispun de 7000 mi! astept raspuns ms
patrascoiuionut
Incepator
Incepator

Mesajde kin3zu78 » Mie Sep 22, 2010 10:21 pm

pt amenajat 5-6 camere e putin 7000 eur !
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 22, 2010 11:50 pm

patrascoiuionut scrie:salutare, urmaresc de ceva timp forumul acesta, si ma gandesc ca este cineva care are si studio, sau daca nu, care face de acasa!
as dori sa deschid un studio
are cineva rabdarea sa-mi spuna si mie cam tot ce se poate sti pt inceput ( cate fete ar trebui pt inceput, cate calculatoare, cate camere, pe ce saituri sa incep si nu in ultimul procentul ce ar fi bun sa-l ofer fetelor)
multumesc !

Pune si mai citeste pe forum ca vei gasi destul de multa informatie pe aceasta tema.Chiar de curand s-a discutat despre asta cu de-amanuntul.Unde ai intrebari sau nelamuriri,revin-o cu reply :yawinkle:

kin3zu78 scrie:pt amenajat 5-6 camere e putin 7000 eur !

Pffff man....cand va aud imi vine sa cad jos de pe scaun nu din picioare.Spune-mi si mie te rog,cat bagi tu intr-o camera?s-au mai bine zis,ce bagi de aproape 2000?Vrei sa sufli peretii cu ar si panze cu cusute cu fire de aur? Daca investeti banii cu cap,5 camere le faci cu 7000 de ti-e mila sa intrii in ele.Si nu ma refer doar la decor,ci si la echipament.

Raspunsul este DA. Se poate rezolva destul de bine si cu acei bani.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde studiolove69 » Joi Sep 23, 2010 10:33 am

corect poate amenaja cu banii f frumos toate camerele dar cred ca dupa ce cumpara si echipament - computere, camere, lumini - ramane cma la limita cu banii si de preferat este sa ai si niste bani in plus pt salarii.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Joi Sep 23, 2010 11:15 am

Aditza , depinde daca vrei sa faci ceva de calitate sau nu. Am vazut studiouri care au pus un pat de lemn si o saltea si gata decorul. Sunt multe maruntisuri care atunci cand le aduni inseamna mult. La 6 camere ai nevoie de 6 calculatoare cu monitoare de 22( eu asta prefer ), ai nevoie de 6 camere video , placi captura etc., asta in cazul in care sunt camere mici ,dar daca sunt mai mari de 16-18 mp ce faci ?? Ca poti pune rigips si faci 12 posturi de lucru . 2000 euro sunt numai astea 6 pe putin. Decoratul costa si el destul , un tapet , un sticker , macar o canapea care sa nu o arunci dupa 3 luni de folosinta, luminile etc. Plus ca ai nevoie si de ceva bani pana incepi sa vina banii de la site-uri. Nu stiu poate sunt eu mai cu capul pe umeri , dar la 5-6 camere , banii sunt insuficienti. Insa e strict parerea mea.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde princessmanager » Joi Sep 23, 2010 6:42 pm

AI DREPTATE CA BANI SUNT INSUFICIENTI DEOARECE EL NU ARE NICI LOCATIA IN CARE SA DESCHIDA STUD...
SI PE LANGA CELE MENTIONATE DE VOI GANDITIVA SI LA FAPTUL CA TREBUIE SA FACA RECLAMA SI ACEASTA MAI COSTA.
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale