Webcam models

Cine e elli_streamray@yahoo.com

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

Cine e elli_streamray@yahoo.com

Mesajde ionut_ro » Vin Apr 01, 2011 3:12 pm

Cine e adevarata Elli de la Streamray?

Buna intrebare!!!

Cea despre care se vorbeste aici ca fiind adevarata Elli : elli_streamray@yahoo.com nu este nimeni alta decat una din persoanele din marea familie BLUE MEDIA STUDIO (AXEL STUDIO).
De ce spun asta? Vin cu dovezi acum.

Aseara m-am decis (recunos ca m-am aruncat ca un idiot) sa o contactez in legatura cu o problema pe care
o aveam cu un model pe cams.com.
Poveste e lunga... A cerut verificari cu ID, foaie cu data etc.

Dimineata ma trezesc ca contul de studio de pe cams.com era highjacked:
adresa de e-mail schimbata, parola schimbata si modalitate de plata schimbata in I-Payout (axelstudio90@yahoo.com). Despre axelstudio90@yahoo.com am mai scris aici mai demult cand un prieten fusese si el "facut".

I-am contactat telefonic pe cei de la cams.com care mi-au resetat parola si au revenit revenit la vechea adresa de e-mail cu care era inregistrat contul de studio.

Cei de la cams.com (cu care s-a vorbit la telefon) mi-au confirmat faptul ca petrinsa Elli (elli_streamray@yahoo.com) nu are nici o treaba cu cams.com sau streamray.com.

Intradevar exista o Elli care lucreaza pentru ei doar ca aceasta are o adresa de e-mail oficiala : elli@streamray.com
O gasiti si pe Yahoo! Messenger: streamrayelli sau ICQ: 8526983 (a postat pe forumuri din afara modalitatile de contact oficiale).
Va pun aici si doua linkuri catre doua forumuri unde a scris (si unde pe langa Yahoo si ICQ si-a postat adresa oficiala de e-mail : elli@streamray.com):

http://www.cozycampus.com/theforum/show ... hp?t=36500
http://www.gfy.com/showthread.php?t=1007106

Posturile sunt recente!

Revenind la "Elli", romanca noastra, daca vi se pare ca va ajuta... doar vi se pare. Te face sa crezi ca e chiar ea... are temele puse foarte bine la punct cand vine vorba de cams.com
Dar nu face nimic... si totusi iti lasa impresia ca te-a ajutat. Pana la proba contrara cand te trezesti cu contul hack-uit.

Probabil o sa imi zica vreo cativa dintre voi ca v-a ajutat. Eu unul nu mai cred nimic... AM PATIT-O!!!

FERITI-VA DE elli_streamray@yahoo.com

Daca aveti probleme referitoare la cams.com aveti adresele de e-mail pe site, folositi-va de alea.

Succese,
Ionut
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Re: Cine e elli_streamray@yahoo.com

Mesajde FrozenHearted » Vin Apr 01, 2011 7:46 pm

Eu una am vb de mai multe ori cu elli_streamray pe YMESS. Are si ceva posturi chiar aici pe forum. In fine....ce vroiam sa zic, e ca pe mine una, nu ma ajutat mai cu nimic....de fiecare data ma lua cu multe vrajeli, de ma plictiseam. O data i-am cerut ajutorul pt ca nu stiam cum sa beneficiez de "Happy Hour", iar ea mi-a pus ca doar modelele noi inscrise beneficiaza de asa ceva. Nu am fost 100% convinsa de raspunsul ei, si am trimis un mail la cei de la cams.com, iar ei mi-au spus exact ce e de facut, si am reusit. Asta e doar unul din exemple, si lista ar continua muuult si bine. Eu, atat si celelalte modele cred ca am apelat la ea deoarece beneficiam de un raspuns rapid, pe cand un reply de la cams.com dureaza ceva... Eu chiar cred ca ar fi o impostoare, pt ca raspunsurile ei pe mine mai mult m-au incurcat... Si are de castigat daca lumea incepe sa aibe incredere in ea, si sa ii dea nume de conturi, mailuri, parole, etc. Bani castigati usor... La fel si cu faza reinacarile telefonice
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde video » Vin Apr 01, 2011 8:50 pm

MMMda, si eu am avut probleme cu ea, la un momentdat ma pus in legatura cu un asa zis colaborator al streamray in Ro pentru deschiderea unui asa zis studio oficial streamray, ma pus pe ganduri o astfel de ipoteza asa ca am dat o cautare pe google cu nr de telefon..0736033218 unde raspunde un asa zis..Madalin si...surpriza:
acest nr apare ca legatura pentru acest studio:

// link direct sters de catre admin
// cred ca e vorba tot de celebrul showxxxtream cu o vizita pe unul din site-urile lui puteti
// lua diversi chiriasi in calculatorul vostru
//admin

Atunci am facut imediat legatura ca este vorba de o mare TEAPA si nu iam dat datele de acces la conturile modelelor si nici copii de pe ID-urile acestora asa cum insista pe mess Elli si la telefon Madalin cica... pentru optimizarea lor in traficul site-ului???? au o gargara in ei de te lasa pafffff, dar eu unul nu am pus botul,asa ca :
MARE ATENTIE !!!! la aceasta Elli_streamray si la acest STUDIO!!

MULTI TEPARI mai sunt in tara,oricum am depus o plangere la politie avand anexate urmatoarele:
screenshoturi cu conversatia pe messenger si inclusiv desfasuratorul conversatiei..vre-o 17 pagini A4 in care apare si nr. de telefon unde Elli ma indemna sa iau legatura cu asa zisul...Madalin cat si inregistrarea audio a conversatiilor telefonice purtate cu Elli si Madalin!

Sper ca justitia sa faca dreptate si sa ii vad dupa gratii,daca aveti dovezi, orice fel nu conteaza cum faceti plangere la politie!! NU EZITATI!!
video
Incepator
Incepator

Mesajde video » Sâm Apr 02, 2011 12:46 am

Am purtat discutii si cu CAMS referitor la aceasta persoana, va voi prezenta ultimul email care este concludent pentru oricine:

"Dear xxxxxxx,

Thank you for contacting us. Please do not give your information to ANYONE claiming to work for Streamray or Cam's. We will never contact you in this manor to change your payment method.

If you have any other questions, please do not hesitate to contact us.

Telephone: 1-610-757-1926 or (888)546-0188(US only)

thank you"

Cu alte cuvinte nici persoana in afara SITE-ului CAMS nu poate pretinde ca este din partea lor,orice alta comunicare decat cea OFICIALA o faceti pe propia raspundere!
video
Incepator
Incepator

Mesajde video » Sâm Apr 02, 2011 1:46 pm

In urma cu 20 min a venit un model (fost) la mine plangand,iata cum iau furat conturile:

A vorbit pe messenger cu aceasta Elli care ia spus sa nu scrie date personale pe mess ci sa creeze un mail cu o parola comuna pentru amundoi asa datele vor fi sigure, fata a creat mailul ia trimis copii scanate de pe ID dar.... a gresit cu ceva!!! a pus ACEIASI PAROLA pe care o folosea si la mailul creat la "comun" pentru aceasta Elli, parola pe care o folosea si pe conturi si pe mailul ei personal!! asa ca..ATENTIE si iar ATENTIE!! se misca ff rapid aceasta Elli, cand am vorbit cu cei de la CAMS telefonic si le-am explicat in detaliu situatia ELLI deja reusise sa schimbe datele de logare a contului si implicit metoda de plata din payoneer in I-payments...MARE ATENTIE!! in final am reusit restaurarea contului cu datele adevaratului model!!!
video
Incepator
Incepator

Mesajde Under10 » Sâm Apr 02, 2011 11:45 pm

Ionut_ro ... am pretentii de la tine :) ... mai multa atentie pe viitor ;) .... toti mai facem gafe dar cand e vorba de securitatea conturilor trebuie atentie sporita !

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde melisa_alexa » Dum Apr 03, 2011 1:24 pm

buna all cineva a primit bani de la cams ??
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde FrozenHearted » Dum Apr 03, 2011 1:51 pm

Inca nu. Cred ca weekend-ul a incurcat treaba :D Oricum trebuie sa apara, stai linistita
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Dum Apr 03, 2011 1:51 pm

Under10 scrie:Ionut_ro ... am pretentii de la tine :) ... mai multa atentie pe viitor ;) .... toti mai facem gafe dar cand e vorba de securitatea conturilor trebuie atentie sporita !

Bafta

uite ca s-a intamplat. recunosc ca m-am aruncat fara sa gandesc de doua ori inainte.
iti dai seama ca acum "suflu si'n iaurt".
oricum ei o sa isi continue activitatea si o sa incerce sa atace si pe altii, aveti mare grija cu cine vorbiti si ce date dati, sau mai bine nu vorbiti cu nimeni (decat prin adresele de mail oficiale ale site-urilor).

melisa_alexa scrie:buna all cineva a primit bani de la cams ??

e chiar necesar sa faci spam pe unde iti vine tie?
te-ai gandit ca poate e weekend si ca iti intra maine?

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde melisa_alexa » Dum Apr 03, 2011 2:03 pm

de obicei intra si sambata si nu am facut spam draga nu te mai inerva ca ati ies venele de la gat
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde Studio LeChatNoir » Mie Sep 07, 2011 6:32 pm

Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte, legata de acest minunat site, pe care vad ca apar tot felul de controverse, nascute sau nu de ei (putin relevant de altfel). Am un cont de studio, modele inregistrate pe el, modelele lucreaza, everybody's happy :) Ei, si totusi iata problema: eu de oamenii astia nu pot sa dau sub nici o forma, pentru support. Nici una din adresele de mail publice nu este valabila, mesageria din contul de studio aparent functioneaza, insa desi i-am bombardat cu intrebari, nu am primit in 5-7 zile nici un raspuns. Nu primesc mail de confirmare atunci cand imi este aprobat un model, pur si simplu mi se pare ca lucrez cu o fantoma :) Lucrul nu ma ingrijoreaza, cata vreme sunt corecti, insa mi-as dori sa pot comunica cu acesti indivizi simpatici. Ma feresc cat pot de tare de YM, Skype, si alte minuni, pentru ca am citit atat de multe post-uri despre vestita Elli, incat nici nu indraznesc sa adaug nici una din adresele mentionate ca fiind "bune". Pls help si spor la bani tuturor!
Studio LeChatNoir
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Mie Sep 07, 2011 8:05 pm

Modalilatile lor de contact ar fi urmatoarele:

E-mail:

team@cams.com
model_applications@cams.com
studio_applications@cams.com

Telefon:

(610) 757-2615 (USA & International)

Mie personal mi-au raspuns prin toate cele de mai sus de fiecare data si destul de prompt!

Succes! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Studio LeChatNoir » Mar Sep 13, 2011 10:21 pm

Multumesc frumos pentru raspuns, Ionut!

Intre timp am mai facut eu niste investigatii, si am dat de adevarata Elly, care chiar a fost de folos in cazul meu. Problema era faptul ca mail-ul nostru este pe domeniu .ro, si de asta nu primeam absolut nimic din partea lor, si nici un raspuns la mail-urile mele.

Oricum, multumesc frumos inca o data!

Numai bine tuturor!
Studio LeChatNoir
Incepator
Incepator

Înapoi la Fraude si exemple negative