Webcam models

Cine stie?

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Cine stie?

Mesajde simonesss » Joi Noi 19, 2009 10:03 pm

In sfarsit mi-am luat camera video (Sony DCR-HC62) si desi imaginea apare super ok pe display, pe site se vede lunguiata si stearsa. Camera nu are optiune de reglare a culorii din cate mi-am dat seama. Ce as putea face in cazul asta? Se schimba ceva daca o conectez prin pinnacle sau ceva de genul asta? Mentionez ca e conectata direct la calculator prin cablu usb. Plz help. :???:
simonesss
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Joi Noi 19, 2009 11:33 pm

Daca conectezi o camera video prin USB e lafel de 'prost' ca un webcam . De preferat o placa de captura , atat pentru calitate cat si pentru optiuni , astfel vei scapa si de aceasta problema pe care o experimentezi .
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: Cine stie?

Mesajde sexprivates » Vin Noi 20, 2009 4:29 pm

simonesss scrie:In sfarsit mi-am luat camera video (Sony DCR-HC62) si desi imaginea apare super ok pe display, pe site se vede lunguiata si stearsa. Camera nu are optiune de reglare a culorii din cate mi-am dat seama. Ce as putea face in cazul asta? Se schimba ceva daca o conectez prin pinnacle sau ceva de genul asta? Mentionez ca e conectata direct la calculator prin cablu usb. Plz help. :???:

daca are iesire S VIDEO te pot ajuta cu o placa firewire si cablu de conectare ambele 50lei, am 2 daca mai este cineva interesat, si 2 stative ieftine 100lei ambele contact sexprivates[at]yahoo.com
sexprivates
AWStudent
AWStudent

Mesajde simonesss » Vin Noi 20, 2009 10:32 pm

Dar in ce sens se imbunatateste imaginea?
Se vad culorile mai aprinse? Sau mai reale?
Adica in spiltcam o sa apara ca sursa video placa de captura firewire in loc de Sony, si cand o sa incerc sa reglez culoarea o sa mearga?
Ca asta ma intereseaza pe mine. De vazut se vede foarte bine, dar culorile sunt varza si merge sa-i reglez decat lumina din meniu, culorile nu.
Cand incerc sa-i reglez culoarea din spiltcam imi apare urmatorul mesaj: "This feature is not suported by the currently selected video source."
Daca o conectez prin firewire o sa mearga? :smt022
simonesss
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Noi 21, 2009 12:10 pm

simonesss scrie:Dar in ce sens se imbunatateste imaginea?
Se vad culorile mai aprinse? Sau mai reale?
Adica in spiltcam o sa apara ca sursa video placa de captura firewire in loc de Sony, si cand o sa incerc sa reglez culoarea o sa mearga?
Ca asta ma intereseaza pe mine. De vazut se vede foarte bine, dar culorile sunt varza si merge sa-i reglez decat lumina din meniu, culorile nu.
Cand incerc sa-i reglez culoarea din spiltcam imi apare urmatorul mesaj: "This feature is not suported by the currently selected video source."
Daca o conectez prin firewire o sa mearga? :smt022

Culorile se vad mai clare, reale etc
In split nu mai apare sony ..apare placa de captura sau tv-tunerul.... culorile le vei regla de la tv-tuner sau placa ...SplitCam > File > Video Config...
Cel mai bine o conectezi prin S-video
Bafta acolo
Under10
Profesionist
Profesionist

:)

Mesajde simonesss » Sâm Noi 21, 2009 2:24 pm

In primul rand multumesc pt raspunsuri si in al doilea rand inca o intrebare: Ce imi recomandati - placa de captura firewire sau tv-tuner? Care dintre ele reda imagine mai de calitate? :smt024
simonesss
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Sâm Noi 21, 2009 6:13 pm

Parerile sunt impartite din acest punct de vedere . Unii prefera tvTunner , altii dau argumente pro pentru optiunea placa de captura .
Oricum in mod clar orice alegi este mai bun decat conexiunea ta actuala prin USB . Mai conteaza insa si la ce vrei sa conectezi aceasta camera (sistem desktop sau laptop) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: :)

Mesajde Under10 » Sâm Noi 21, 2009 9:56 pm

simonesss scrie:In primul rand multumesc pt raspunsuri si in al doilea rand inca o intrebare: Ce imi recomandati - placa de captura firewire sau tv-tuner? Care dintre ele reda imagine mai de calitate? :smt024

Din experienta proprie este mai bun Tv-tunerul (extern) .... acum depinde , sunt tv-tunere si placi de captura care nu se pupa cu videochatul .... daca ai cont pe xlovecam uitate de la tine din meniul tau ca dau acolo cateva exemple de tv-tunere care sunt ok si care nu sunt ok ..... un ex de tv-tuner bun este Leadteck winfast tv usbII deluxe conectat prin s-video .....
Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Locuri de munca