Webcam models

Cititi aici!!!!E vorba de epassporte si atasarea cardului!!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cititi aici!!!!E vorba de epassporte si atasarea cardului!!!

Mesajde elisse » Joi Sep 09, 2010 12:24 pm

Can I transfer money from my ePassporte Account to my European bank account?
Currently, ePassporte does not offer a feature that would allow ePassporte Account Holders to transfer funds from their ePassporte Account directly to their non-US Bank Account, however you may request a wire transfer. ePassporte will wire any specified amount to your bank for a US$50.00 fee. Please contact ePassporte Account Holder Services by logging into your Account and clicking on "Message Center" or please use any of the information below to contact us for further assistance and requirements for wire transfers.

Nu atasati nimic la epassporte!Va pierdeti timpul degeaba!Eu am incercat acum vreo 3 luni si nu mi-a mers!WTF-au vrut copie dupa buletin,de pe cardul meu VISA(CARE ERA RAIFFEISEN) SI DE PE FATA SI DE PE SPATE si au mai vrut si o copie dupa un extras de cont!Cand am mai fost si pe la banca,mi s-a spus ca nu trebuie sa dau copie de pe card si alte minunatii din astea,deoarece nu este in regula-cica s-ar putea folosi de inf!Si am inchis tot-de suparata ce am fost!!!!!!

P.s:Va pot trimite si un printscreen
elisse
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cititi aici!!!!E vorba de epassporte si atasarea cardului!!!

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 2:52 pm

Dupa cum am zis si incelalalt topic...pune te rog un printscreen sa vedem despre ce este vorba...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ardientestd » Joi Sep 09, 2010 4:33 pm

Da intradevar daca au o copie a cardului mai ales cu acel CVV number poate fi folosit la cumparaturile online.
In legatura cu atasearea cardului cred k nu ai intrat unde trebuie pentru ca eu am atasat un card ING si chiar am primit bani pe el si multi au reusit sa ataseze. Ultima data cand am primit a fost ieri, dar momentan, din cauza probelemelor ce Visa nu poti sa iti retragi decat din wallet catre cardul personal.
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Joi Sep 09, 2010 4:38 pm

Si eu am card atasat dar...nici o problema pana in prezent,oricum banii nu/i tin in contul cardului atasat niciodata,cum intra ii scot si ii pun in alt cont care este folosit doar de mine si atat,nimeni altcineva nu cunoaste datele cardului respectiv decat eu si banca,totodata ma feresc sa fac cumparaturi online cu el,pentru asta folosesc un alt card pe care il alimentez cu suma necesara cumparaturilor atunci cand am nevoie,ufffffffffffffff cand te frigi cu ciorba sufli si in iaurt!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 5:58 pm

De atasat,se poate atasa cu siguranta card la epass.Mai mult ca sigur ai gresit undeva...Ai incercat din nou?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale