Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Cyro » Lun Mar 14, 2011 11:51 am
-
Cyro
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Crina@ » Lun Mar 14, 2011 12:08 pm
Nimic nou sub soare! sunt zeci,sute de studiouri tepare in toata tara, atata timp cat cele/cei ce se duc la studiouri nu folosesc internetul ca sa afle detalii despre videochat.....asta e,multe se duc precum vaca la pascut,citesc anuntul si hopa la studio,daca sunt vaci vaci sa ramana! isi merita soarta!!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Lun Mar 14, 2011 12:30 pm
Sunt de acord ca-si merita soarta Crina, nu stiu daca e si cazul acestui studio , nu am auzit nimic nici de bine nici de rau despre ei . Dar una peste alta ar fi respect de sine in primul rand sa nu mai faci comparatii cu diverse rumegatoare .
Alex
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Crina@ » Lun Mar 14, 2011 12:38 pm
Scuze de exprimare, dar..asa mia venit pe moment,imi cer scuze daca cineva se simte ofensat! 
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Cyro » Lun Mar 14, 2011 12:49 pm
@ Crina .. in cazul asta esti mult prea dura.Eu una am lucrat la ei acum foarte mult timp si inainte de a ma angaja nu eram novice,informata eram,am vizitat si alte studiouri si ei mi s-au parut cei mai ok .Studioul dotat ok iar ei foarte de treaba .Problema cu ei e ca se "transforma" pe parcurs , de asta se plange majoritatea .Nu suntem telepati sa stim ce va fi sau cum e omul de fapt, de fiecare data cand iei o decizie ca asta iti asumi un risc dar nu inseamna ca esti de condamnat.
-
Cyro
- AWStudent

-
-
de sunflower » Mar Mar 15, 2011 12:57 am
Despre studioul in cauza... Cum am mai spus, am o fata care a lucrat la ei f putin. A stat pe MFC, a facut ceva tokens din tipsuri si cand a intrebat ce e cu ei i s-a spus ca tipsurile sunt date pt ca vor sa o ia in privat, sunt ca o invitatie nicidecum banutzi. De conditiile in care lucreaza fetele nu ma leg, insa faptul pt ca nu le dau banutzii pana la ultimul leu strica tot.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Crina@ » Mar Mar 15, 2011 3:04 am
si se intreaba unii de ce unele site-uri nu ne accepta sau si mai rau isi inchid portile pentru romani!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de BabyGurl » Mar Apr 05, 2011 12:01 am
Buna ..Nu stiu exact despre ce site vorbeati dar am vazut acolo zicand ceva de MFC ca tipsurile nu sunt bani ci invitatie in pvt ..Nu-i asa fratilor ..daca am inteles eu bine ..Eu lucrez pe MFC de ceva timp si am vazut si la alte modele care le spun direct din free chat la memberiic a nu vor privat ci ca ele lucreaza pe tips pt ca au multi membrii care le-au " adoptat" si le cer fel si fel de lucruri in free si le da tips la greu ..Eu nu fac prea multi bani pe MFC caci cum se stie regula acolo e mai mult pe nude si membrii iti dau tips la aprecierea lor ..dar eu nu fac nik in free fara tips ..acum depinde de fiecare ..Sunt multe fete care fac totul in free ..ma intreb de ce le-ar mai lua cineva in privat ..( pe mfc e ok in free pt tips ca lumea ) dar cum e la LJ sau alte siteuri nu prea se merita decat flash pt tips .. Deci tipsurile pe MFC sunt platite in tokens de membrii dar tie ti se day in USD $ ..20 tokens = 1 USD $ ...deci daca primesti tips 100 Tokens primesti 5 $ la plata ..caci ei deja si-au luat partea de la membrul respectiv . Success la $$$ .
-
BabyGurl
- Incepator

-
-
de Lemon » Joi Apr 07, 2011 4:41 pm
Eu pe MFC ,sunt la al 4 lea cont  Am mai avut 3 conturi ,inainte de acesta de pe care lucrez acum si sunt relativ multumita.Problema mea este ca mi-a luat mult timp sa invat sa fiu eu ,lol,suna stupid ?Am invatat pe pielea mea)la propriu si la figurat) cum merge MFC(cel putin pt mine).La inceput,eram prea superficiala,tratam membrii cu o oarecare aroganta,lol,si imi tot faceam conturi noi in momentul in care cam score-ul imi scadea pana la 200-250.Nu intelegeam unde e greseala,pana mi-a zis cineva,o prietena...//vorbeste cu ei,ei sunt prietenii tai,nu i mai lua de sus ca nu esti tu miezul pe MFC// si a avut dreptate.Ulterior ,mi-am facut iar cont,si am inceput sa fiu mai degajata,mai naturala din toate pct de vedere,stau imbracata,nu mai fac nik in free,cel mult un strip daca se merita la tokensi sau cel mult flash(topless).Si culmea ,am inceput sa am trafic maia mare,mi-au spus unii membrii ca e placuta surpriza sa vada si fete care mai stiu sa tina si hainele pe ele.Repet,nu ma dau aici sfanta,acum jum de an si eu faceam in free multe,ulterior am realizat ca nu e genul meu,imi este frica sa nu mi se faca print-uri,toti stim ca sunt si romani pe acolo,chiar nu as vrea sa fiu vazuta pe youtube sau mai stiu eu pe unde.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de studiolove69 » Joi Apr 07, 2011 8:15 pm
after all asa ar trebui sa fie videochatu-l.. nu ce fac fetele pe mfc
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de pussycatXXX » Lun Apr 11, 2011 11:09 pm
Buna seara, Am lucrat timp de 6 luni la acest studiou si sincer lasa de dorit atitudinea lor.La inceput sunt f draguti dupa care incep sa-si arate adevarata fatza...au niste reguli ciudate...acum m-am hotarat sa lucrez de acasa,sper ca o sa fie mai bine.Bafta la banutzi!!!! 
Succes
-
pussycatXXX
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale