Webcam models

Cod Caen videochat: 9272

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Cod Caen videochat: 9272

Mesajde redrose » Mar Iun 23, 2009 9:36 am

Foarte multi puneti aceeasi intrebare: La ce cod Caen se incadreaza activitatea de viodeochat, si am vazut si raspunsuri de genu :" Aceasta activitatea nu are un cod Caen"
Uite ca are : CAEN 9272
Aceasta informatie poate fin obtinuta la fel de usor de la orice oficiu a CCI ( Camera de Comert si Industrie ) unde sant persoane ce ofera suportin cazul infiintarilor de societati , fara a percepe taxe suplimentare, singurele costuri fiind cele de infiintare a societatii respective . Have fun:)
redrose
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Mie Iun 24, 2009 1:51 am

cod CAEN 9272 - Alte activitati recreative
Aceasta clasa include:
- servicii referitoare la: utilizarea parcurilor de distractie si a plajelor (inchirierea de cabine de baie, vestiare etc.); targuri si expozitii cu caracter recreativ etc.;
- activitati de recrutare a persoanelor pentru film, televiziune, teatru etc.;
- exploatarea jocurilor video, pe baza de monede.
Aceasta clasa exclude:
- activitati exercitate de catre agentiile artistice pentru obtinerea unor angajamente in teatru sau alte spectacole
- alte activitati recreative, inclusiv spectacole de circ sau activitati ale scolilor de dans

Nu se incadreaza. Videochat-ul nu are cod CAEN. Nu am vazut nicaieri "videochat" in caen.
Un jurist te poate sfatui mai bine.
sunflower
Instructor
Instructor

- activitati de recrutare a persoanelor pentru film, televiz

Mesajde redrose » Joi Iun 25, 2009 10:46 am

Intocmai, chiar un functionar al CCI ma indrumat , iar pe certificatul fiscal scrie cu litere de-o schioapa: activitate principala : videochat . Cum o incadreaza ei , sub ce denumiri etc asta nu ma mai priveste atata timp cat am fost consiliat de catre un functionar CCI :)
redrose
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Joi Iun 25, 2009 6:57 pm

Asa as putea spune si eu ca 6420 e codul potrivit pt videochat. Este incadrat cu forta in diferite caen-uri. Insa nu are unul exact, unde sa fie specificat clar "Videochat". Ca se pune in paranteaza....asta e partea a doua....
sunflower
Instructor
Instructor

Înapoi la Locuri de munca