Webcam models

Lj.com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Re: Lj.com

Mesajde sweetkarina » Mar Aug 23, 2011 2:37 am

Buna! Mi-am facut si eu cont pe LiveJasmine dar cand vreau sa intru online membrii nu ma pot vedea. Stie cineva care e problema? Am incercat sa descarc soft-ul lor dar imi da eroare. Eu folosesc Splitcam...Sper sa ma lumineze cineva. Va multumesc!
sweetkarina
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Diabl0 » Vin Aug 26, 2011 7:22 pm

Cred ca este de la mozilla firefox deoarece iti trebuie o versiune un pic mai veche.
Oricum daca nu ai mozilla firefox sunt 100% ca este de la web browserul pe care il folosesti.
Contacteaza adminul site-ului si o sa te ajute el.
Diabl0
Incepator
Incepator

Mesajde 0sk0 » Dum Aug 28, 2011 9:26 pm

sweetkarina scrie:Am incercat sa descarc soft-ul lor dar imi da eroare.

Sa inteleg ca intri online din browser. Ce versiune de Firefox folosesti? Ultima versiune (6.0) sau 3.5.x? Ai instalat addonu lor (Optimum Installer)?
Daca nu le ai instalate, pe prima pagina, daca dai scroll jos o sa gasesti cu galben scris:"The new generation of Performer Optimum Software is available!" si sub el un text mic cu alb, acolo gasesti link catre addon si versiune de firefox 3.5.x.

Iar ce soft ce eroare da? Este posibil ca eroare sa fie din cauza ca nu ai .net framework 4 instalat.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde russiantonik » Mie Sep 07, 2011 5:23 pm

nu stiu cum la voi, dar comparind versiunile noi, adica formatele HD, situl nou LJ si celelalte incercari, mie tot cel mai bine imi merge de cind m am intors la versiunea veche. Veche si sigura
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde russiantonik » Sâm Mar 31, 2012 11:38 am

iar lj face modificari, sincer am obosit de atitea probleme cu el. ieri toata seara imi arata prost video pe lj. Cel mai aiurea ca eu ma vedeam ok, dar cind mi-am pus intrebarea de ce asa putini membri si asa repede pleaca, am vazut de la settings ca ma vad toata patratele. Au o noua versiune de opium, asa ca daca cineva are aceeasi problema, sa stiti ca e din cauza opiumului.
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Site-uri video chat