Webcam models

Lj.com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Lj.com

Mesajde firebird » Sâm Iun 25, 2011 4:56 pm

Super dragut siteul.Si spre uimirea mea chiar sunt membri cu banuti acolo.
Ideea e misto gen facebook,dar nu m-am prins daca este non adult. Dc intreb? cand am vorbit cu suportul mi-a zis ca e "glamour site". Deci sa inteleg ca e glamour? deci regulile sunt ca ale categoriei in care esti ? sau ale categoriei hot flirt..?
Oricum siteul e frumos si cred ca si ok in ceea ce priveste membri.
Go for it! :supz:
firebird
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Lj.com

Mesajde ghiocmarius » Mar Iun 28, 2011 12:18 am

Website-ul se vrea primul site de glamour social network site . Da arata super ok , membri din cate am vazut intra numai topmember si favoriti dar cativa membri simpli. Merita testat apoi sa reveniti aici cu un review . Bafta !!
ghiocmarius
AWStudent
AWStudent

Mesajde Red Studio » Mar Iun 28, 2011 11:56 am

E doar o interfata noua (skin) la LiveJasmin. Toate modelele live pe jasmin apar si pe LJ ...
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Mar Iun 28, 2011 12:07 pm

Red Studio scrie:E doar o interfata noua (skin) la LiveJasmin.

Gresit. LJ.com nu e o interfata a livejasmin.com
Sunt doua site-uri diferite. In timp ce livejasmin.com ramane in continuare bazat pe livestreaming ideea LJ.com e putin diferita decat a ceea a unui site de streaming clasic. Dupa cum bine ziceau colegii nostri mai sus LJ.com se vrea a fi in primul rand un site de socializare pentru modelele si membrii acestuia cat si pentru cei ai livejasmin.com.
Ideea in sine e una foarte buna, in special pentru modelele cu un anumit rating, popularitate si vechime pe site, dar si pentru cele noi... asa iti poti tine membrii mai aproape de tine (un model bun stie sa faca asta si fara ajutorul unui site de genul).

Red Studio scrie:Toate modelele live pe jasmin apar si pe LJ

Nu toate modele de pe livejasmin.com apar si pe LJ.com
In primul rand pe acest site sunt acceptate decat modelele single (cupluri lesbi, gay, baiat+fata nu o sa apara never acolo).
Ca sa apari online pe LJ.com trebuie sa iti "migrezi" contul acolo, lucru pe care il poti face (probabil momentan) doar cu ajutorul unui admin (online support chat) de pe livejasmin.com

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Mar Iun 28, 2011 12:17 pm

@firebird

Regulile sunt acelea ale categoriei din care faci parte pe livejasmin.com
Broadcastul in faci printr-o singura interfata si apari online in acelasi timp si pe livejasmin.com si pe lj.com (exista si un soft HD separat de cel al livejasmin.com prin care poti face broadcast).

Membri in general sunt aceeasi de pe livejasmin.com (ei chiar recomanda modelelor sa faca publicitate in randul membrilor pentru noul site lj.com)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Red Studio » Mar Iun 28, 2011 3:14 pm

ionut_ro scrie:
Red Studio scrie:E doar o interfata noua (skin) la LiveJasmin.

Gresit. LJ.com nu e o interfata a livejasmin.com
Sunt doua site-uri diferite. In timp ce livejasmin.com ramane in continuare bazat pe livestreaming ideea LJ.com e putin diferita decat a ceea a unui site de streaming clasic. Dupa cum bine ziceau colegii nostri mai sus LJ.com se vrea a fi in primul rand un site de socializare pentru modelele si membrii acestuia cat si pentru cei ai livejasmin.com.
Ideea in sine e una foarte buna, in special pentru modelele cu un anumit rating, popularitate si vechime pe site, dar si pentru cele noi... asa iti poti tine membrii mai aproape de tine (un model bun stie sa faca asta si fara ajutorul unui site de genul).

Red Studio scrie:Toate modelele live pe jasmin apar si pe LJ

Nu toate modele de pe livejasmin.com apar si pe LJ.com
In primul rand pe acest site sunt acceptate decat modelele single (cupluri lesbi, gay, baiat+fata nu o sa apara never acolo).
Ca sa apari online pe LJ.com trebuie sa iti "migrezi" contul acolo, lucru pe care il poti face (probabil momentan) doar cu ajutorul unui admin (online support chat) de pe livejasmin.com

Succese! :rock:

Scuze dar gresesti. Am colege care se vad acolo (am testat acum) si nu au migrat nimic ...
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Mar Iun 28, 2011 3:30 pm

Referitor la prima parte unde tu zici ca e o alta interfata a livejasmin.com crede-ma ca nu e.

Posibil ca unele modele sa apara, fara a migra profilul (nu garantez). Tot ceea ce am scris mai sus poate fi confirmat. Lucrurile de mai sus le stiu dupa ce, in prealabil, am purtat o discutie cu unul din adminii lj.com (pentru a afla mai multe).

Nu incerc sa intru in contradictoriu cu tine RedStudio, eu doar am spus ceea ce stiu. Fiecare din noi doi poate avea dreptate in anumite puncte referitoare la acest site.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde firebird » Mar Iun 28, 2011 5:23 pm

ionut_ro scrie:Referitor la prima parte unde tu zici ca e o alta interfata a livejasmin.com crede-ma ca nu e.

Posibil ca unele modele sa apara, fara a migra profilul (nu garantez). Tot ceea ce am scris mai sus poate fi confirmat. Lucrurile de mai sus le stiu dupa ce, in prealabil, am purtat o discutie cu unul din adminii lj.com (pentru a afla mai multe).

Nu incerc sa intru in contradictoriu cu tine RedStudio, eu doar am spus ceea ce stiu. Fiecare din noi doi poate avea dreptate in anumite puncte referitoare la acest site.

Studioul sau modelul pt a aparea pe LJ trebuie sa vb cu Adminii Jasminului. Acestia iti vor deschide un profil pe LJ dar cu alt nume fatza de cel de pe jasmin de ex acolo este XY pe Lj este YX. Pozele vor fi transferate de ei pe noul cont.Insa modelul apare pe ambele siteuri online in acelasi timp LJ+jasmin.In prealabil poti baga si tu poze pe noul cont de pe LJ .
E un site individual care se ajuta de modelele deja existente pe Jasmin pt a creste.Mie sincer imi place iar fetele au trafic mai mare decand cu el.
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde russiantonik » Joi Iun 30, 2011 4:40 pm

buna!
si mie mi-a placut lj dar am avut asa de multe probleme cu el incit am refuzat la idee. M am restabilit pe livejasmin.
Una erau probleme cu calitatea imaginii. De cite ori intram ma faceam mare ca o bomba. Un fel de zoom aiurit si latit. Nu stiu care e cauza, dar imi schimba si imaginea si pe celalalte situri. Poate nu pricep eu cum sa-l setez ca sa mearga bine. Plus la toate nu stiu daca este vreo legatura dar de cind stateam pe lj am facut exact 0 privaturi. Asa ca m am intors frumos la livejasminul meu batrin.
daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat, am sa fiu recunoscatoare.
Bafta la banuti!
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sandykry » Sâm Iul 02, 2011 9:18 pm

Imaginea lasa de dorit :( se vede de parca te ai misca in reluare cu toate k am si PC HD si camera to HD.
sandykry
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mar Iul 05, 2011 12:09 am

sandykry scrie:Imaginea lasa de dorit :( se vede de parca te ai misca in reluare cu toate k am si PC HD si camera to HD.

Intr-adevar imaginea lasa de dorit ... dar stau si ma intreb cum o fi oare PC-ul asta HD al tau? :???:
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Mar Iul 05, 2011 12:18 am

Computer HD = Hiper Depresiv . Ce nu stiai ?
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde sandykry » Mie Iul 06, 2011 10:56 am

Compatibil HD :))))) ;)
sandykry
Incepator
Incepator

Mesajde lollipop226 » Joi Iul 21, 2011 12:42 am

Am inceput de 1 luna jumate sa fac videochat ca si fata, de o saptamana am fost migrata pe lj.com de atunci nu am mai avut nici un privat, nu inteleg care e problema am cerut sa fiu stearsa de pe lj.com da cica nu se poate am sa mai stau o saptamana daca tot nu am privat, am sa imi fac alt cont pe livejasmin. La voi cum va merge pe lj.com?
lollipop226
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Mar Aug 02, 2011 1:08 am

Noul soft lj e praf. Probabil o sa mai schimbe la el ceva pe parcurs. Se poate sa treci pe vechiul soft dar asta numai daca insisti la admin. A stat la mine pe team 3 ore in care a incercat sa-mi faca el setarile fara nici un rezultat. Site-ul in sine e super ok pacat de interfata oferita modelelor.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Site-uri video chat