Webcam models

comision payoneer

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

comision payoneer

Mesajde flydreams » Mie Mar 16, 2011 1:38 pm

voi de la ce banci(bancomate)scoateti banii?de obicei ii scot de la banca romaneasca dar nu pot sa imi dau seama care e comisionul.pls help
flydreams
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: comision payoneer

Mesajde Crina@ » Mie Mar 16, 2011 5:03 pm

La BRD! platesc 2$ tranzactia, treaba sta cam asa> o data ce introduci cardul in bancomat si formezi codul pin iti ia 1$, si inca 1$ pentru tranzactie,ATENTIE! daca faceti verificare sold iti mai ia 2$, asa ca...mergeti pregatiti la bancomat ,sa stiti cursul bancii din ziua respectiva,calculati si voi totalul cu minus 20/30 ron ca sa fiti sigur si apoi trageti suma de bani pe care o doriti,astfel veti plati doar 2$ la BRD!! nu uitati! la orice bancomat indiferent de ce banca apartine veti fi taxati pentru orice OPERATIUNE!!! asa ca> rezumati/va doar la> introduceti cardul,introduceti PIN/ul introduceti suma ce o trageti si ATAT!!
Crina@
AWStudent
AWStudent

Mesajde ella_studio » Mie Mar 16, 2011 7:26 pm

Iar ca sa fie mai simplu si vrei sa scoti toti banii te duci direct in banca si ii scoti pe toti eu folosesc Raiffeisen si de fiecare data cand scot banii ii scot direct din banca si nu mai imi i-a comision pentru fiecare transactie o data si bine. Multa bafta si spor la banuti
Nedreptatea supara pe omul cinstit. (Cicero)
ella_studio
AWStudent
AWStudent

Mesajde FrozenHearted » Mie Mar 16, 2011 8:31 pm

Payoneer ia 2.75 $ pt fiecare retragere de numerar. Gasiti pe site-ul Payoneer toate info necesare, la rubrica FAQ.
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde Michelle » Joi Mar 17, 2011 2:00 am

Am vrut sa scot toti banii de pe card minus 5 $ ca sa nu-mi afiseze fonduri insuficiente dupa ce
m-am uitat pe afisajul bancii respective cu cat cumpara 1 $ si am facut calculul pe telefon, dar tot n-a mers, mi-a afisat fonduri insuficiente (si m-a taxat pt operatiunea asta) apoi am scos mai putin cu 10 $ (si evident m-a taxat din nou). Cand am ajuns acasa am vazut ca mai aveam 5 $ pe card, oare de ce draq imi afisa fonduri insuficiente? Ce suma trebuie lasata pe card ca sa nu se mai afiseze fonduri insuficiente si ca sa nu mai taxeze de pomana?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Predator » Joi Mar 17, 2011 4:02 pm

Crina@ scrie:La BRD! platesc 2$ tranzactia, treaba sta cam asa> o data ce introduci cardul in bancomat si formezi codul pin iti ia 1$, si inca 1$ pentru tranzactie,ATENTIE! daca faceti verificare sold iti mai ia 2$, asa ca...mergeti pregatiti la bancomat ,sa stiti cursul bancii din ziua respectiva,calculati si voi totalul cu minus 20/30 ron ca sa fiti sigur si apoi trageti suma de bani pe care o doriti,astfel veti plati doar 2$ la BRD!! nu uitati! la orice bancomat indiferent de ce banca apartine veti fi taxati pentru orice OPERATIUNE!!! asa ca> rezumati/va doar la> introduceti cardul,introduceti PIN/ul introduceti suma ce o trageti si ATAT!!

Daca imi da fonduri insuficiente la urmatoarea incercare sunt taxat 1 $?
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Joi Mar 17, 2011 4:09 pm

Michelle , la cardurile in dolari cursul ATM-ului este sensibil mai mic decat cel afisat de banca
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde bigsmile » Joi Mar 17, 2011 8:19 pm

ella_studio scrie:Iar ca sa fie mai simplu si vrei sa scoti toti banii te duci direct in banca si ii scoti pe toti eu folosesc Raiffeisen si de fiecare data cand scot banii ii scot direct din banca si nu mai imi i-a comision pentru fiecare transactie o data si bine. Multa bafta si spor la banuti

cum adica te duci in banca? te duci acolo la ghiseul bancii (unde platesti facturi etc) si le arati cardul?
cum se face chestia asta cu direct in banca?
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Vin Mar 18, 2011 9:37 am

DA , te duci direct la ghiseu la banca, cel putin asa fac si eu la Raiffeisen si ii spui la tipa ca vrei sa retragi suma de bani pe care o ai.. gen 2547$ ( ii spui in lei, ca nu poti retrage in $). Ea o sa traca cardul printr-un POS si bagi codul si daca e OK iti da banii. Avantajul este ca daca ai mai mult de 3000 ron scoti o singura data toti banii , nu ca la bancomat sa iti ia comision de fiecare data. Bafta
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde donny_myself » Lun Mar 21, 2011 4:05 am

Cam scump payoneer asta :)
Eu folosesc doar paxum, si imi ia doar un dolar pe tranzactie si 50 centi verificarea, cel putin asa am calculat ultima data. Cu bancile n-am avut treaba pana acu - mai ales ca sunt zile in care decat sa stai la coada la ghiseu mai bine renunti :)
donny_myself
AWStudent
AWStudent

Mesajde andreejustme » Lun Mar 21, 2011 2:55 pm

Si care e treaba cu paxum ?E aceeasi chestie ca si cu Payonner?
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde donny_myself » Mar Mar 22, 2011 2:07 pm

andreejustme scrie:Si care e treaba cu paxum ?E aceeasi chestie ca si cu Payonner?

e cam aceeasi chestie, doar ca au taxele mult mai mici. Nu pot sa-i compar cu payoneer, pentru nu nu lucrat niciodată cu ei. Mi-am facut cont paxum cand am inceput sa folosesc programele de adult affiliates, pana acum n-am avut nici o problema :).
donny_myself
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Mar Mar 22, 2011 5:06 pm

Daaaa, bulanjii rau ashtia de la Payoneer, la comisioane ma refer, dar in Septembrie 2010 tare bucuroshi mai eram ca exista alternativa pe Epassporte :). Apropo, oare cine le-a purtat Sambetele la cei de la Epassporte, ca eu tare am dubii cand cade cate o firma cu asha mare rulaj!!!, oare cine i-a sapat!!!. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde bigsmile » Mar Mar 22, 2011 7:38 pm

donny_myself scrie:
andreejustme scrie:Si care e treaba cu paxum ?E aceeasi chestie ca si cu Payonner?

e cam aceeasi chestie, doar ca au taxele mult mai mici. Nu pot sa-i compar cu payoneer, pentru nu nu lucrat niciodată cu ei. Mi-am facut cont paxum cand am inceput sa folosesc programele de adult affiliates, pana acum n-am avut nici o problema :).

si ce site uri folosesc paxum? sau care e treaba cu el?
multumesc
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Mesajde Crina@ » Mie Mar 23, 2011 11:55 am

Paxum e o alta modalitatate de plata online:
https://www.paxum.com/payment/index.php ... /index.xsl
o poti folosi numai daca site-urile o au implementata ca modalitate de plata,daca nu folosesti ceea ce agreaza site-urile: cont bancar,payoneer i-payout,etc.
Crina@
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale