Webcam models

conectare un web la doua PC-uri ? solutii ?

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

conectare un web la doua PC-uri ? solutii ?

Mesajde budy » Dum Sep 04, 2011 12:18 am

salut.am o intrebare:se poate conecta un web (logitech c910) la doua pc-uri ?
budy
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: conectare un web la doua PC-uri ? solutii ?

Mesajde FrozenHearted » Lun Sep 05, 2011 1:57 am

Nush daca se poate asa ceva...dar ce vrei sa faci exact? Poate gasim alta solutie la problema ta
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde budy » Mar Sep 06, 2011 7:11 pm

videochat de pe un pc si un laptop cu aceeasi camera :)
budy
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Vin Sep 09, 2011 4:00 am

Nu vad sensul...de ce ai folosi doua PC-uri...eventual ai putea folosi doua monitoare la un pc. Un webcam nu se poate folosi pe doua pc uri in acelasi timp asta i clar.

Pune mana si mai cumpara un webcam...ai laptop si pc dar nu ai bani de un al doilea webcam?
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde budy » Dum Sep 11, 2011 3:47 am

Briliant$ scrie:Nu vad sensul...de ce ai folosi doua PC-uri...eventual ai putea folosi doua monitoare la un pc. Un webcam nu se poate folosi pe doua pc uri in acelasi timp asta i clar.

Pune mana si mai cumpara un webcam...ai laptop si pc dar nu ai bani de un al doilea webcam?

hai sa iti spun care e rostul:
1.de cand cu noul soft HD de pe lj daca incerca sa intri si pe alte site-uri imediat ce dau click pe go online pe alte site-uri imaginea de lj si implicit de pe celalat ste/siteuri se blocheaza...am incercat absolut tot, am umblat la setari am intrat cu cele mai joase setari desi viteza la internet o am foarte buna dar degeaba (PC-ul e un i3 la 3.00ghz,1gb video 4 gb ram etc..) deci nu are cum sa fie de la pc sau de la internet
Your download bandwidth:
14.07 Mbit/sec
Your upload bandwidth:
10.77 Mbit/sec
2. de pe laptop vreau sa intru pe celelalte siteuri doar ca nu as mai lua inca o camera ( NU E VORBA DE BANI...CA,DE CE NU PUN MANA SA CUMPAR INCA O CAMERA) o camera la 2 calculatoare ar fi :
-mai putine fire laptopul si pc -ul fiind aproape unul de celalalt
-reglezi o camera pt toate site-urile (nu ai grija celei de-a doua)
cam asta ar fi rostul....
budy
Incepator
Incepator

Mesajde budy » Dum Sep 11, 2011 4:05 am

budy scrie:
Briliant$ scrie:Nu vad sensul...de ce ai folosi doua PC-uri...eventual ai putea folosi doua monitoare la un pc. Un webcam nu se poate folosi pe doua pc uri in acelasi timp asta i clar.

hai sa iti spun care e rostul:
1.de cand cu noua versiune de soft HD de pe lj daca incerc sa intri si pe alte site-uri imediat ce dau click pe go online ,pe alte site-uri imaginea de pe lj si implicit de pe celalat site/siteuri se blocheaza...am incercat absolut tot, am umblat la setari am intrat cu cele mai joase setari ba chiar m-a asistat un cineva de la support online...dar nu am dat de capat problemei...desi viteza la internet o am foarte buna dar degeaba (PC-ul e un i3 la 3.00ghz,1gb video 4 gb ram etc..) deci nu are cum sa fie de la pc sau de la internet
Your download bandwidth:
14.07 Mbit/sec
Your upload bandwidth:
10.77 Mbit/sec
2. de pe laptop vreau sa intru pe celelalte siteuri doar ca nu as mai lua inca o camera ( NU E VORBA DE BANI...CA,DE CE NU PUN MANA SA CUMPAR INCA O CAMERA) o camera la 2 calculatoare ar fi :
-mai putine fire laptopul si pc -ul fiind aproape unul de celalalt
-reglezi o camera pt toate site-urile (nu ai grija celei de-a doua)
cam asta ar fi rostul....si daca se poate de ce sa mai cumpar un webcam?
budy
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Lun Sep 12, 2011 2:44 am

Uita-te la Mo si Foca....au ei un tutorial pe acolo.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde budy » Mie Sep 14, 2011 12:59 am

Briliant$ scrie:Uita-te la Mo si Foca....au ei un tutorial pe acolo.

daca te uiti la ei...na...ce sa-ti cer...daca nu ai solutii nu te mai baga in seama aiurea
budy
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Mie Sep 14, 2011 9:48 pm

Bai mucosule?
1 solutie - cumpara-ti alt webcam
2 solutie - stergeti mucii de la nas si asteapta sa mai cresti sa inveti sa vorbesti cu cei majori.
3 solutie - MO si FOCA sunt mai inteligenti decat tine . Vrei sa conectezi un webcam cu un singur cablu usb la doua* calculatoare. Vrei sa controlezi webcamul dintr un singur calculator ( ca sa rezolvi treaba dintr un singur loc ) ca deh...inca un webcam in plus iti produce dureri de cap si lipsa de spatiu pe cand doua calculatoare iti face economie la cabluri si la spatiu . Cand ai pus intrebarea asta nu ai simtit niste furnicaturi pe creier?

NU este nimeni obligat sa iti dea tie solutii la intrebari idioate. Singura solutie ar fi sa te apuci matale frumusel sa iti stergi mucii de la nas si sa pui mana pe grebla sa te pui pe treaba.

Te asteptam cu alte intrebari inteligente !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde budy » Joi Sep 22, 2011 3:43 am

Briliant$ scrie:Bai mucosule?
1 solutie - cumpara-ti alt webcam
2 solutie - stergeti mucii de la nas si asteapta sa mai cresti sa inveti sa vorbesti cu cei majori.
3 solutie - MO si FOCA sunt mai inteligenti decat tine . Vrei sa conectezi un webcam cu un singur cablu usb la doua* calculatoare. Vrei sa controlezi webcamul dintr un singur calculator ( ca sa rezolvi treaba dintr un singur loc ) ca deh...inca un webcam in plus iti produce dureri de cap si lipsa de spatiu pe cand doua calculatoare iti face economie la cabluri si la spatiu . Cand ai pus intrebarea asta nu ai simtit niste furnicaturi pe creier?

NU este nimeni obligat sa iti dea tie solutii la intrebari idioate. Singura solutie ar fi sa te apuci matale frumusel sa iti stergi mucii de la nas si sa pui mana pe grebla sa te pui pe treaba.

Te asteptam cu alte intrebari inteligente !

1.esti mai prost decat prevede legea
2.mucos esti tu
3.esti si idiot dupa ce ca esti prost mucos si incult
4.habar nu ai cu ce se mananca dar totusi te bagi in seama aiurea dupa ce ca esti incult ,asta da dovada de maturitate si inteligenta din partea ta...
5.esti mai prost ca mo si foca
6.cu toate ca esti mai prost ca mo si foca totusi vad ca stii de unde se aprinde PC-ul
7.stinge becu,toarna o galeata de apa pe tine si baga un cui in priza
I rest my case ...nu-ti mai raspund COCALARE !!!
budy
Incepator
Incepator

Mesajde hgirls » Joi Sep 22, 2011 10:10 pm

sincer este posibil ..... dar bataia de cap este mai mare decat sa folosesti 2 camere

exista softuri de genu "remote usb port" sau un program prin care sa faci streaming de pe primul pc ... si alt program pe al 2.lea pc care sa citeasca stream.u si sa ti.l transforme intr.o sursa video
plus ca "presupun" ca se pierde din calitatea imaginii odata ce o retransmiti de x ori ...

asa ca mai sus va certati degaba pt ca ESTE POSIBIL , DAAR repet , bataia de cap este pe masura =)))
hgirls
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Joi Sep 22, 2011 11:07 pm

Ma abtin de la comentarii...daca si atunci cand te privesti in oglinda...refuzi sa crezi ca esti tu...ce sa zic...vina mea ca bag in seama toate zburatoarele.
Sa fii iubit inteligentule !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Vin Sep 23, 2011 12:54 am

Vad ca exista o problema cu intelesul raspunsului la aceasta intrebare .

budy scrie:salut.am o intrebare:se poate conecta un web (logitech c910) la doua pc-uri ?

Nu !
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Software & Tools