Webcam models

conflict dintre slpitcam si vindows 7

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Re: conflict dintre slpitcam si vindows 7

Mesajde ionut_ro » Lun Noi 29, 2010 1:19 am

salut
varianta beta inseamna ca nu au ajuns inca la o varianta finala a softului... adica inca mai lucreaza la el.
poti folosi softul cat vrei tu
alte splitt-uri pt win7 : DvDriver, WebcamSplitter

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Mesajde HONEY2 » Lun Noi 29, 2010 6:46 am

folosesc win 7 si sunt multumita
am superwebcam si e super
HONEY2
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Lun Noi 29, 2010 12:18 pm

SuperWebcam merge doar pe Windows7 x86.
Pe versiune x64 merg doar DvDriver, WebcamSplitter, E2eSoft (pt care trebuie sa platesti daca vrei versiunea full) si SPlitCam 5 Beta

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde medetare » Mar Apr 12, 2011 11:23 am

salut, la mine ce eroare poate fi ca mi se tot delogheaza si LJ-ul hd si de pe webcams, chiar cu splitter chiar cu conexiune directa, windows 7 32bit, provider upc, la LJ imi spune conection with lj server failed, video chat stopped, iar la webcams apare camera 1-10 min dupa care se intrerupe, eu vad bine dar cei care intra spun ca nu se vede. Are cineva vreo idee?
medetare
Incepator
Incepator

Mesajde liviu202 » Mie Apr 13, 2011 1:55 am

Cred ca e de la internet. Ce upload ai pe extern?
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Briliant$ » Joi Apr 14, 2011 4:17 am

Mie imi merge splitcam pe windows 7 64bit ...si culmea unei cunostinte nu ii merge pe varianta 86 bit ... :shock: nu mai inteleg nimic.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde lily » Joi Apr 28, 2011 12:25 am

Buna. Sunt novice aici. Ma ajuta cineva cum sa fac sa mearga mai multe site-ri odata. Am descarcat ultima versiune Splitcam si Manycam..:(( insa din pacate nici un succes. ce sa fac? :oops:
lily
Incepator
Incepator

Mesajde ready_for_you29 » Joi Apr 28, 2011 10:16 am

Pe Windows 7 varianta pe 32 biti merge foarte bine manycam varianta mai veche 2.4.69.Acest spliter merge foarte bine si cu JasminHD cu toate ca da un mesaj de eroare:" Not possible to set up camera. Default settings applied". La rezolutie in manycam alege 640*480 si remove logo-ul manycam. La cea mai noua varianta de manycam ai posibilitatea sa iti setezi rezolutia la 800*600 dar vei avea surpriza ca pe anumite site-uri sa te vezi prea mare si de aproape. Si in plus nu merge cu JasminHD
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde IRI » Mar Iul 19, 2011 2:04 pm

Buna, la toata lumea ! Imi ziceti si mie va rog , soft-ul e2esoft Vcam functioneaza si pentru windows XP (cu SP3) pentru webcam Logitech c270 HD ? Please.. am nevoie de un raspuns .
O zi buna si spor la lucru la toata lumea
IRI
Incepator
Incepator

Mesajde Robert87 » Joi Ian 05, 2012 10:10 pm

Buna!sunt nou in acest domeniu,lucrez la cuplu pe livejasm de vreo 2 luni si m-am gandit sa-mi fac inca un cont pe streamray sa pot lucra pe 2 conturi simultan,dar problema este ca imi merge imaginea mai sacadat,se blocheaza cateodata.Mentionez ca am un laptop hpG62 procesor 2000dual core 4gb ram video 512mb ati radeon,folosesc windows 7 ultimate 64 biti...ca si splitter am folosit splitcam,webcammax, si un webcam logitech c510..internet de la nextgen cel mai mare care il au pt pers fizice 100mbs...la testele pt viteza internetului am 6mb/download 2,50mb/upload...testul l-am facut pe linkul ce mi l-au dat cei de la suport online jasmin http://www.doclernetworks.net/speed2 ..cand ma conectez pe site folosesc cablu nu prin wireless..nu stiu care sa fie problema... referitor la laptop nu cred ca ar fi o problema deoarece este nou nout si destul de performant,ma gandeam ca poate e pb din webcam as cumpara un logitech c910 pt ca e tare laudat pe forumuri si este superior lui logitech pro9000 ,sa lucrezi pe 2 situri e nevoie internet business?o fi de vina splitteru?
daca ati mai intampinat asemenea probleme va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat!
Robert87
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Software & Tools