Buna!sunt nou in acest domeniu,lucrez la cuplu pe livejasm de vreo 2 luni si m-am gandit sa-mi fac inca un cont pe streamray sa pot lucra pe 2 conturi simultan,dar problema este ca imi merge imaginea mai sacadat,se blocheaza cateodata.Mentionez ca am un laptop hpG62 procesor 2000dual core 4gb ram video 512mb ati radeon,folosesc windows 7 ultimate 64 biti...ca si splitter am folosit splitcam,webcammax, si un webcam logitech c510..internet de la nextgen cel mai mare care il au pt pers fizice 100mbs...la testele pt viteza internetului am 6mb/download 2,50mb/upload...testul l-am facut pe linkul ce mi l-au dat cei de la suport online jasmin
http://www.doclernetworks.net/speed2 ..cand ma conectez pe site folosesc cablu nu prin wireless..nu stiu care sa fie problema... referitor la laptop nu cred ca ar fi o problema deoarece este nou nout si destul de performant,ma gandeam ca poate e pb din webcam as cumpara un logitech c910 pt ca e tare laudat pe forumuri si este superior lui logitech pro9000 ,sa lucrezi pe 2 situri e nevoie internet business?o fi de vina splitteru?
daca ati mai intampinat asemenea probleme va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat!