Webcam models

Cont cams w-8 / w-9

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Cont cams w-8 / w-9

Mesajde MRR » Dum Mar 27, 2011 3:50 pm

salut , mi am creeat un cont de studio p cams , toate bune si frumoase pana am primit mailul asta :

We still haven’t received your Tax ID or W-9/8 form. Please update the form so we can begin to pay you.

W-9 Form: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw9.pdf
W-8 Form: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf

trebuiesc facute neeaparat astea ? nu prea ma descurc ce sa scriu p akolo ... :lol:

putin ajutor va rog .

multumesc :oops:
MRR
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Cont cams w-8 / w-9

Mesajde playboy88 » Dum Mar 27, 2011 7:00 pm

Buna!
Am sa incerc eu sa te ajut! Chiar daca nu mai lucrez cu cams...din cate imi amintesc, ar trebui completat formularul W-8BEN!
Numele complet al declaratiei este: Certificate of Foreign Status of Beneficial for United States Tax Withholding adica <<Certificatul de status ca strain pentru a beneficia de sutire la plata taxelor in Statele Unite>>.
Aceasta declaratie statueaza locatia unde platesti taxele. Ca urmare a acordului de evitare a dublei impuneri, vei declara in tara in care faci profitul ex:(SUA) ca platesti impozit pentru acel profit la tine in tara (Romania). La asta foloseste W8BEN, avind status de Non Resident Alien, adica strain non rezident in SUA.

In cazul in care nu furnizezi aceste date, brokerul te va impozita automat dupa legile americane, a caror impozit pentru veniturile din trading este mai ridicat decit in Romania.
Formularul contine patru parti:

1. identificarea beneficiarului declaratiei
2. declaratie prin care doresti sa beneficiezi de tratatul de evitare a dublei impuneri
3. Notional Pricipal Contract (n-am idee cum se traduce) :rolleyes:
4. certificare (recunoasterea declaratiei)

Pentru a fi mai usor, voi specifica doar locurile care trebuie completate.

Partea I
* casuta 1: se scrie numele complet
* casuta 3: se bifeaza Individual
* casuta 4: se completeaza adresa de domiciliu
* casuta 5: se completeaza adresa de corespondenta daca e diferita de adresa de domiciliu

Partea a II-a
* se bifeaza 9 punctul A si se alege din meniu tara (Romania)

Partea a IV-a
* se semneaza, se completeaza data
Asta e tot. E important sa nu completati nimic altceva!
uite si un link...unde sa vezi mai exact cum si ce trebuie completat!
http://w-8ben.allqoo.info/files/2009/04/w-8ben-sample.jpg
Sper ca ti-am fost de ajutor! :lol:
Bafta!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde MRR » Dum Mar 27, 2011 8:29 pm

ok multumesc pentru ajutor :D

deci trebuie doar w8 ala completat ?? trebuie sa il scot la imprimanta ? il completez si p urma il scanez si il trimit pe mail la ei ??
MRR
Incepator
Incepator

Mesajde playboy88 » Lun Mar 28, 2011 1:23 pm

MRR scrie:trebuie sa il scot la imprimanta ? il completez si p urma il scanez si il trimit pe mail la ei ??

EXACT !

Bafta acolo!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde MRR » Lun Mar 28, 2011 1:39 pm

playboy88 scrie:
MRR scrie:trebuie sa il scot la imprimanta ? il completez si p urma il scanez si il trimit pe mail la ei ??

EXACT !

Bafta acolo!

ok iti multumesc pentru ajutor , bafta si tie :smt003
MRR
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale