Webcam models

am cont facut de studio pe imlive si vreau sa il schimb

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

am cont facut de studio pe imlive si vreau sa il schimb

Mesajde andreea_18 » Joi Ian 06, 2011 1:46 pm

buna ...:)) am tot cautat pe net dar fara succes am o rugaminte care ma poate ajuta
acum ceva vreme pe net am gasit un studio care mi a deschis un cont pe imlive adult si non adult am facut bani si supriza mi a transferat mult mai putin decat am castigat si chiar am facut bani acesti pesti ca sa zic asa sunt de groaza iar eu atat de fraiara sa nu imi fac singura
ACUM ....MAI POT ANULA CEVA SA LUCREZ SINGURA PE IMLIVE ? CONTUL ESTE FACUT DE STUDIO SI BANII VIN PE CARDUL UNUI TIP CARE NU L AM VAZUT NICIODATA DOAR AM VB PE MESS ... AS AVEA VREO SANSA ? SA LUCREZ ACOLO SINGURA SAU SA ANULEZ CONTUL ? NU VREAU SA INTREB LA COSTUMERS PE IMLIE PENTRU CA AM SENZATIA CA EL VEDE CE SCRIU EU CATRE EI
AJUTA TI MA CU UN SFAT
toate vesele
anna
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: am cont facut de studio pe imlive si vreau sa il schimb

Mesajde Alexiss » Joi Ian 06, 2011 2:09 pm

Din cate stiu , un cont de model nu poate fi mutat din portofoliul unui studio in portofoliul altui studio , sau transferat pe numele modelului . Din acest motiv consider ca restul povestii este irelevant pentru rezolvarea acestei situatii .

Solutia este una singura : crearea unui cont nou , direct pe numele tau .
Inainte de aprobare vei primi un email de la ImLive in care te va intreba de sanatate ... pentru ca deja ai un cont pe numele tau acolo . Le dai un reply si le explici ca nu-ti mai trebuie contul respectiv , sa-l inchida , ca te-ai mutat de la studio pe cont propriu .

Poti , macar de dragul incercarii , ca informatiile mele / experientele mele cu ImLive sunt antice si poate s-au mai schimbat ceva lucruri decat am spus mai sus , sa le trimiti un email in care sa le explici situatia si sa ii intrebi daca exista vre-o posibilitate de a lucra in continuare , pe cont propriu , de pe acelasi cont (sa fie transferat pe numele tau) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Re: am cont facut de studio pe imlive si vreau sa il schimb

Mesajde Andyit » Vin Ian 07, 2011 10:29 pm

Cate tastaturi sau stricat aici pe forum si degeaba,pana nu va frigeti nu cititi!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale