Webcam models

cont gratuit pe livejasmin.com

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

cont gratuit pe livejasmin.com

Mesajde studenta2009 » Sâm Apr 25, 2009 5:32 pm

Doresti un cont pe livejasmin.com?
Un simplu click pe linkul de mai jos si in cateva minute poti avea contul tau. Ai nevoie de o imprimanta, scanner ( sau un aparat photo) cateva poze sexy si poti lucra pe cel mai bun site de video-chat cu cel mai mare trafic. Sunt 2 categorii: adult si non-adult.

Cod: Selectaţi tot
EDITAT DE ADMIN
E deja al doilea post consecutiv pentru sectiunea reclama / locuri de munca . Posteaza si in alte categorii daca doresti ca aceste linkuri sa apara aici . Forumul nu este doar pentru profit si publicitate , el a fost creat si in alte scopuri .
Regulile sunt universal valabile .

Pentru sfaturi in legatura cu deschiderea contului, YM: alexa4lovers
Va astept! :cool:
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

oki doki

Mesajde studenta2009 » Sâm Apr 25, 2009 5:49 pm

ok :lol:
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Mesajde Sherine » Sâm Apr 25, 2009 8:23 pm

Eu nu stiu dupa cine ai baut apa si cine te imbraca dimineata :butthead: ........ un lucru este foarte clar AI FOAMEA_N GAT RAU DE TOT , este ceata si la tine in stomac si-n creier , un singur lucru vreau sa-ti arat :finga: :finga: :finga:
Sherine
User Avansat
User Avansat

Mesajde studenta2009 » Sâm Apr 25, 2009 9:45 pm

tu probabil ca ai prea mult timp liber si te plictisesti de postezi unde nu ai treaba
daca nu te priveste personal anuntul meu de ce raspunzi?????
sau iti place sa te certi cu lumea si nu ai cu cine????
eu ajut un studio cu aceste anunturi si nu te mai baga unde nu te priveste
esti un frustrat sau frustrata care da cu pietre in altcineva fara sa se uite in ograda sa.
vezi-ti de viata ta si nu mai ataca persoane pe care nu le cunosti.
sunt sigura ca o sa dai un reply si mai acid la ce am scris dar nu o sa-ti mai raspund ca nu sunt de nivelul tau
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Mesajde Sherine » Lun Apr 27, 2009 11:27 pm

studenta2009 scrie:tu probabil ca ai prea mult timp liber si te plictisesti de postezi unde nu ai treaba
daca nu te priveste personal anuntul meu de ce raspunzi?????
sau iti place sa te certi cu lumea si nu ai cu cine????
eu ajut un studio cu aceste anunturi si nu te mai baga unde nu te priveste
esti un frustrat sau frustrata care da cu pietre in altcineva fara sa se uite in ograda sa.
vezi-ti de viata ta si nu mai ataca persoane pe care nu le cunosti.
sunt sigura ca o sa dai un reply si mai acid la ce am scris dar nu o sa-ti mai raspund ca nu sunt de nivelul tau

Stii de ce postez? : Pai acum ceva timp am postat aici ca vreau ajutor in crearea unor conturi deoarece nu ma pricepeam(cu alt nikname) , eu nu stiam care este joaca si am spus ca si platesc ....eeeeee pai sa vezi tu ce de PM-uri am primit de la terte persoane care i-mi vroiau numai binele , ok am zis ca platesc dar oamenii vroiau comision in fiecare luna , eu as fi dat 50-100 euro ptr deschiderea unui cont pe un site dar nu comision lunar , daca eu fac 2000 euro pe luna sa va dau voua 20% = 400 euro ? ...ptr ce sa va dau lunar ? ..... plus ca baniii nu veneau la mine si eu sa va dau voua , voi i-mi dateati mie sau NUUUUUUUUUUUUU , offfffffff in legatura cu studioul pe care il ajuti sigur este de tot rasul , presupun ca este intr-un apartament inghesuit si strigati una la alta " taci fata ca ne aud vecinii" de jos-sus :lol: , asa sa revenim.... postez deoarece Adminul impreuna cu alti useri mi-au deschis ochii si am inteles care este treaba cu inchirierea de conturi + ca am intalnit foarte foarte foarte multe persoane care au luat TEAPA inchiriind conturi...........

Parerea mea daca vrei sa faci un ban cinstit spunele potentialilor clienti sa i-ti dea 50 euro , 100 euro , nu stiu cat crezi tu , la inceput ptr deschidere de cont , le faci pe numele lor (lor sa le vina Money) , daca mai au probleme pe parcurs sa te plateasca ptr ajutor , dar nu sa le iei tu comision aiurea ori studioul pe care-l ajuti si care spun cu voce tare ESTE DE KK, si este asa deoarece un studio bun nu se presteaza la asa ceva.

Multa bafta tuturor
Sherine
User Avansat
User Avansat

pentru sherine

Mesajde studenta2009 » Mar Apr 28, 2009 4:55 pm

sherine, eu deschid si conturi contra cost, dar nu am mai scris asta pentru ca de obicei pers. care vor sa faca chat nu prea au bani sa plateasca, cel putin eu am cunoscut numai persoane care aveau nevoie urgenta de bani, de asta si vroiau sa lucreze, pentru ca nu aveau bani
presupun ca esti fata daca ai zis ca faci 2000/luna
cine are bani si vrea cont deschid si contra sumei de 100 euro pentru 2-3 situri
deci nu sunt asa cum crezi tu
in alte ordine de idei dau si sfaturi gratis, nu neaparat pentru bani
pacat ca nu ma cunosti mai bine ca ti-ai schimba parerea
tu nu ai da %15-%20 din ce faci dar nu te obliga nimeni
sunt insa persoane care o fac
acum nu trebuie sa ma denigrezi pe mine ca fac asta
fiecare alege ce vrea sa faca, nu oblig pe nimeni

pentru conturi video-chat YM: alexa4lovers@yahoo.com
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Re: pentru sherine

Mesajde Sherine » Mie Apr 29, 2009 12:20 am

studenta2009 scrie:sherine, eu deschid si conturi contra cost, dar nu am mai scris asta pentru ca de obicei pers. care vor sa faca chat nu prea au bani sa plateasca, cel putin eu am cunoscut numai persoane care aveau nevoie urgenta de bani, de asta si vroiau sa lucreze, pentru ca nu aveau bani
presupun ca esti fata daca ai zis ca faci 2000/luna
cine are bani si vrea cont deschid si contra sumei de 100 euro pentru 2-3 situri
deci nu sunt asa cum crezi tu
in alte ordine de idei dau si sfaturi gratis, nu neaparat pentru bani
pacat ca nu ma cunosti mai bine ca ti-ai schimba parerea
tu nu ai da %15-%20 din ce faci dar nu te obliga nimeni
sunt insa persoane care o fac
acum nu trebuie sa ma denigrezi pe mine ca fac asta
fiecare alege ce vrea sa faca, nu oblig pe nimeni

pentru conturi video-chat YM: alexa4lovers@yahoo.com

Am citit reply-ul tau si am ramas uimita , daca ce spui tu aici este adevarat atunci jos palaria . Am notat adresa ta si poate i-ti gasesc clienti. Sper pe langa posturile cu anunturi sa mai postezi si ptr a.... ajuta pe altii , aici for free.

Multa bafta la Banutzi tuturor
Sherine
User Avansat
User Avansat

Deschid conturi video-chat

Mesajde studenta2009 » Mie Apr 29, 2009 10:30 pm

sherine, am postat si in alta parte, de exemplu a intrebat un baiat despre situri pentru baieti si am raspuns
iar pe yahoo m-au contactat persoane si m-au intrebat mai multe chestii despre video-chat si le-am raspuns cu placere fara sa le cer nimic in schimb :lol:
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Mesajde ShowxTime » Vin Mai 01, 2009 6:04 pm

Multi chemati putini alesi ...eu consider timp pierdut degeaba ,palavrageala pe mess.Tot mai bine este face to face .
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
ShowxTime
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studenta2009 » Dum Mai 03, 2009 4:12 pm

ne vedem si face to face dupa ce vorbim pe mess
trebuie sa vad intai ce vor pe mess
apoi ne si vedem pentru detalii :lol:
studenta2009
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Lun Mai 04, 2009 1:18 pm

Sigur ca sunt persoane care dau 15-20% din ceea ce castiga...persoanele fara experienta in domeniu, pe care tu le astepti ca un lup flamand la cotitura. Rusine!
sunflower
Instructor
Instructor

Înapoi la Locuri de munca