Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de katykyty » Mie Noi 17, 2010 6:11 pm
mi-am facut cont pe imlive si mi-a fost aprobat am lucrat pe el 2 zile am facut vreo 60 $ si acum cand incerc sa ma ma loghez imi spune Sorry, but your application to become an ImLive Video Chat Host has been declined. For further information, please contact Customer Service. Oare ce s-a intamplat? mentionez ca am avut si pe Sexier.com si la fel mi-au facut 
-
katykyty
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de BadCat » Mie Noi 17, 2010 8:39 pm
da-le mail si intreaba......ceva ai facut tu de l-au sters....
-

BadCat
- User activ

-
-
de katykyty » Mie Noi 17, 2010 9:22 pm
nu am facut nimic gresit asta stiu sigur pt ca am citit bine regulile,am mai lucrat pe imlive acu mai bine de un an dar am inchis contul ala demult  le-am trimis mail sper sa primesc un rasp.
-
katykyty
- Incepator

-
-
de bettyboo » Mie Noi 17, 2010 11:13 pm
posibilitatea de inchiderea contului este ca ai facut ceva in Camera care spune in regulament ca nu ai voie, sau posibilitatea unei reclamatii a unui membru, trebuia sa primesti e-mail ca ti-a fost inchis contul + din ce motiv.
-

bettyboo
- AWStudent

-
-
de pisica » Joi Noi 18, 2010 8:28 am
Ai facut tu ceva de ti-au inchis contul. Trimitele mail si cred ca o sa elucidezi secretul:P bafta 
-

pisica
- AWStudent

-
-
de Under10 » Vin Noi 19, 2010 1:14 am
pisica scrie:Trimitele mail si cred ca o sa elucidezi secretul
Pai asta a si zis ca a facut si asteapta raspuns .... P.S: cand iti vad numele ma faci sa rad si stii de ce ?! ... imi aduc aminte de reclama asta http://www.youtube.com/watch?v=ZBAVm4k24WY 
-

Under10
- Profesionist

-
de katykyty » Mar Noi 30, 2010 10:44 pm
in sfarsit s-au deranjat aia de la imlive sa-mi raspunda ,dupa o caruta de mail-uri............in fine,mi-au spus ca eu am facut reclama la alt site respectiv livejasmin,com ,eu le-am explicat ca am lucrat cu un studio acun un an jumate, eu am lucrat numai 2 sapt pe imlive si pe jasmin nu aveam cont perioada aia & dupa alea doua sapt nu am mai lucrat ca nu am primit banii si contul de pe imlive l-am sters dupa o luna si nu stiu daca mai lucrase cnv in perioada aia  eu mi-au raspuns ca nu imi mai pot deschide alt cont ca ala era pe numele meu si ca de pe contul ala s-a facut reclama la alt site  ms mult de rasp
-
katykyty
- Incepator

-
-
de Andyit » Mar Noi 30, 2010 11:21 pm
Inca o dovada ca STUDIOURILE, 75% nu toate se folosesc de conturile modelelor dupa ce acestea pleaca in folosul lor pentru a avea mai multi bani si in detrimentul modelelor care nu numai ca nu se pot inscrie pe anumite site-uri dar mai si pierd bani prin inchiderea conturilor ca model independent din cauza studiourilor,ar trebui sa existe o lege ceva impotriva acestor jeguri dar din pacate nu este,din fericire exista o solutie!
Plangere scrisa la garda financiara si la protectia consumatorului,modelul nu are nici o problema daca face plangerea in schimb studioul.....da de belea la greu!!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de pisica » Mie Dec 01, 2010 12:01 am
Daca te-a mancat undeva sa faci reclama vezi? under10 nu mai fi asa glumetz,ok? 
-

pisica
- AWStudent

-
-
de parisienne » Mie Dec 01, 2010 2:27 am
katykyty scrie:mi-am facut cont pe imlive si mi-a fost aprobat am lucrat pe el 2 zile am facut vreo 60 $ si acum cand incerc sa ma ma loghez imi spune Sorry, but your application to become an ImLive Video Chat Host has been declined. For further information, please contact Customer Service. Oare ce s-a intamplat? mentionez ca am avut si pe Sexier.com si la fel mi-au facut 
Eu am o intrebare: mergea treaba pe acel site? eu nu am cont pe el, m-ar interesa sa imi fac sa mai castig ceva in plus ... asta daca este trafic si bineinteles daca sunt serios in privinta banilor. MS :)
-
parisienne
- Incepator

-
-
de Andyit » Mie Dec 01, 2010 3:50 am
Pt. mine la cuplu e ok Imlive!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de parisienne » Mie Dec 01, 2010 2:06 pm
Andyit scrie:Pt. mine la cuplu e ok Imlive!
eu sunt la categoria fete :) Ms pt reply
-
parisienne
- Incepator

-
-
de cretZu » Mie Dec 01, 2010 6:15 pm
1. Este printre cele mai vechi site-uri din industrie. 2. Reteaua din care face parte locul 4 ca trafic. ( http://www.adultwebcamstars.com/cele_ma ... eochat.php) 3. Sunt foarte seriosi cu platile. - In continuare deduci ce vrei, fie iti faci cont, fie nu.
-
cretZu
- User Avansat

-
de katykyty » Mie Dec 08, 2010 8:59 pm
parisienne scrie:katykyty scrie:mi-am facut cont pe imlive si mi-a fost aprobat am lucrat pe el 2 zile am facut vreo 60 $ si acum cand incerc sa ma ma loghez imi spune Sorry, but your application to become an ImLive Video Chat Host has been declined. For further information, please contact Customer Service. Oare ce s-a intamplat? mentionez ca am avut si pe Sexier.com si la fel mi-au facut 
Eu am o intrebare: mergea treaba pe acel site? eu nu am cont pe el, m-ar interesa sa imi fac sa mai castig ceva in plus ... asta daca este trafic si bineinteles daca sunt serios in privinta banilor. MS :)
mie imi mergea destul de bine trafic este destul acu depinde si de model  bafta
-
katykyty
- Incepator

-
-
de katykyty » Mie Dec 08, 2010 9:01 pm
[quote="pisica"]Daca te-a mancat undeva sa faci reclama vezi?
nu eu am facut reclama,reclama a facut studioul la care am lucrat
-
katykyty
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale