Webcam models

Cont master jasmin!

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Cont master jasmin!

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 5:08 pm

Buna!
Am un cont de master pe jasmin,in acest moment lucreaza 2 modele ,acum, suma minima este de 100$ acesti bani sunt virati cand fiecare model atinge plafonul minim de 100$ sau cand in master cont suma minima este atinsa? intreb deoarece fiecare model in parte are o anumita suma facuta,ex:
model 1-49$
model 2-41$
in master cont imi apare total plati 90$ de aceea intreb ca sunt un pic in ceata,cand suma minima de 100$ va fi atinsa in master cont se va face plata? sau trebuie sa astept ca fiecare model in parte sa faca minim 100$?
Multumesc frumos pentru raspunsuri concrete din partea celor ce lucreaza cu master cont si au modele,restul ce doriti doar sa faceti supozitii va rog sa va abtineti!
denisa3
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Cont master jasmin!

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 19, 2011 5:19 pm

Primesti banii cand faci minim 100$ in contul master, cumulat de la toate modelele.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 5:20 pm

ionut_ro scrie:Primesti banii cand faci minim 100$ in contul master, cumulat de la toate modelele.

Esti un dulce! :heart: mii de pupicuri,ms. mult de tot! :prayer: :prayer: :prayer: :heart:
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde mia » Mie Iun 01, 2011 4:03 am

conteaza pe ce perioade ai facut suma de min 100 $...de ex eu am pe vre-o 4 perioade aproximativ 2 luni, facuta suma de 100 de $ si nu stiu daca ii pot lua...
mia
Incepator
Incepator

Mesajde gabi28 » Joi Iun 02, 2011 6:53 pm

mia conteaza sa ai minimul de plata de 100$, nu conteaza in cate perioade.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde mia » Vin Iun 03, 2011 11:19 am

pai am 120 de $ si nu mi-au intrat deloc in cont,trebuie sa le dau eu trimitere in acel cont sau cum,ca nu prea ma pricep...
mia
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Vin Iun 03, 2011 2:50 pm

In 4 perioade doar 120$ ... asta nu se cheama chat ce faci tu .Anyway... In contul tau de master sau de model ai toate explicatiile necesare chiar in limba romana. Sunt sigur ca nu ai citit cu atentie acele reguli si din cauza asta ai nedumeriri. BTW presupun ca ai cunostinta de faptul ca abia atunci cand ajungi la suma de 100 $ astepti sa se inchida perioada dupa care astepti o luna de zile banii respectivi sa iti intre in cont.

Acordati mai multa atentie regulamentului de pe site si informativa corect SAU exista cineva acolo sus numit LiveJasmin Support !!! El este cel mai in masura sa va dea toate informatiile de care aveti nevoie , el poate verifica daca v-ati introdus datele bancare corect . Nu este pus degeaba ... mai ales ca este platit din banii vostri. Apelati la el cu incredere .

P.s . A nu se confunda cu un slogan electoral :)))
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde gabi28 » Vin Iun 03, 2011 4:25 pm

mia daca tu ai trecut peste minimul de plata de 100$ perioada trecuta (16-31 mai), banii vor fi virati in contul tau pe 25 iunie.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde mia » Sâm Iun 04, 2011 10:25 pm

stiu briliant ca nu se cheama videochat,dar am avut o perioada mai aglomerata si am facut si eu ce am putut...oricum iti multumesc pt raspuns
mia
Incepator
Incepator

Înapoi la Site-uri video chat