Webcam models

Cont master LiveJasmin.... HELP!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Cont master LiveJasmin.... HELP!

Mesajde xostudio » Mar Mai 11, 2010 10:50 pm

Faza cu % care scad in decursul anului am inteleso dar exista si pentru asta o iesire :P . ok eu o sa incerc sa fac asa cum am zis si va tin la curent ;)
xostudio
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Mie Mai 12, 2010 12:32 am

Haha , criminal ... sa mai rasfoiesc la forum , hahaha fac criza de ras cu tine .

Mai . Faci confuzii mari de tot !

1. Master si Webmaster nu sunt una si aceiasi .
2. Pe contul de master NU SE POATE FACE VIDEO CHAT ! Doar pe contul modelelor inscrise in / prin acel cont de master , iar veniturile acestora sunt cumulate ca un GRAND TOTAL in contul de master .
3. Iesirea de care spui , cu referire probabil ca iei modelele si le reinregistrezi dupa un an ... s-a'ntalnit hotu' cu prostu' . Incearca tu sa bagi inapoi in sistem un model care deja exista (sau a existat la un moment dat) in sistem si vezi daca primesti vre-un cent ...

Una peste alta , noi , intreaga comunitate AWS ne bucuram ca ai gasit ceva care sa te motiveze in viata , dar cu amaraciune si regret in suflet te anuntam ca pe magarii nu se fac bani pe video chat . Incearca sa mai analizezi problema , incearca sa mai citesti pe ici pe colo (apropos , vezi ca adminii din Jasmin sunt cam paraleli in general , si dea dreptul perpendiculari cand vine vorba de programul de afiliere / referals) , si vei gasi calea catre succes .

Ai dat peste ceva din care se fac bani , asta iti pot spune cu certitudine , dar nu acolo unde cauti tu , si nu asa cum vrei sa abordezi situatia .
Mai rasfoieste prin forum :P
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde xostudio » Mie Mai 12, 2010 5:02 pm

Alexiss scrie:2. Pe contul de master NU SE POATE FACE VIDEO CHAT ! Doar pe contul modelelor inscrise in / prin acel cont de master , iar veniturile acestora sunt cumulate ca un GRAND TOTAL in contul de master .

Eu nu mai intelg voi singuri va contraziceti pe voi :rolleyes: cineva a scris mai sus ca poate face video chat pe contul de master dar nu asta ma intereseaza. A mai zis ca eu daca voi referi un cont master voi primi 36% doar de pe ceia ce face el singur in contul lui master.... WTF?

Hai sa mai explic odata situati poate o sa o intelegeti mai bine.

Am doua conturi master (contul X - al meu, contul Y a lu bunica)
Eu primul mi-am facut contul master X si am trimis invitatie pt cuntul Y a lu bunica.
Eu pe contul meu X am inregistrat un model care face 100 $ (conditia sa scot banii)
Acum bunica mea si-a inregistrat 5 modele care in prima perioada a facut fiecare CATE 1000 $, in total pentru ea 5000 $! Eu respectiv pe contul meu X ar trebui sa primesc 1800 ca bonus referal (36 %)

Si inca ceva tu ziceai ca nu poti inregistra inca odata un model, dar cum altele au cate 3,4 conturi pe acelasi sait si mai stau si online (eu cel putin am vazut cateva cazuri cand 2 conturi diferite -aceeasi fata

Explica te rog cum pot eu sa inregistrez modelele ca sa primesc 35% de pe sait si 36%-24%--- refferals ?
si de ce cazul descris mai sus nu e bun ?
xostudio
Incepator
Incepator

Mesajde DiamondSoul » Mie Mai 12, 2010 5:51 pm

Pe contul de master NU SE POATE FACE VIDEO CHAT ! Doar pe contul modelelor inscrise in / prin acel cont de master , iar veniturile acestora sunt cumulate ca un GRAND TOTAL in contul de master . [/quote]

Eu nu mai intelg voi singuri va contraziceti pe voi :rolleyes: cineva a scris mai sus ca poate face video chat pe contul de master dar nu asta ma intereseaza.

Cum adica nu poti sa faci chat daca ai cont master ?
ASTA AM ZIS EU -Eu am cont master si sunt inregistrata pe el si ca performer single si cuplu deci se poate.
ASTA A ZIS ALEXISS- Pe contul de master NU SE POATE FACE VIDEO CHAT ! Doar pe contul modelelor inscrise in / prin acel cont de master , iar veniturile acestora sunt cumulate ca un GRAND TOTAL in contul de master .

EU M-AM REFERIT LA FAPTUL CA AM CONTUL DE MASTER PE NUMELE MEU SI M-AM INREGISTRAT SI CA PERFOREMER AI INTELES? EX: TU AI CONT MASTER FACUT DAI LA INREGISTRARE PERSONAJ NOU SI POTI SA TE INREGISTREZI CA PERFORMER SI POTI SA INTRI SA FACI CAT VIDEOCHAT VREI.
ALEXISS S-A REFERIT LA FAPTUL CA DACA TU AI CONT MASTER DAR NU TE-AI INREGISTRAT CA PERFORMER NU POTI FACE VIDEOCHAT CEEA CE ASA ESTE.
DECI NU NE CONTRAZICEM EU SI ALEXISS TU NU INTELEGI CE AM VRUT NOI SA SPUNEM.
DOAMNE :rolleyes: TU CHIAR NU INTELEGI SAU NU VREI SA INTELEGI DE CATE ORI SA ITI SPUN CA TU EI AIA 1800 DOAR DACA Y BUNICA TA ( CARE ARE CONTUL MASTER )FACE 5000 SI NU NEPOTELE CARE LE-A INREGISTRAT EA CA PERFORMERI .
DACA NEPOTELELE LUI BUNICA FACE 5000$ PARTEA TA ESTE DE 18% ADICA 900$ CA AIA DE LA JASMIN NU SUNT CHIAR ASA DE IDIOTI CUM II CREZI TU .
VORBA LUI ALEXISS ADMINII SUNT PERSOANE "OCUPATE" SI NU DA PREA MULTE EXPILCATII MAI ALES IN PRIVINTA LA REFERRALI.

INCA CEVA AICI TU AI ZIS ASA:
Si inca ceva tu ziceai ca nu poti inregistra inca odata un model, dar cum altele au cate 3,4 conturi pe acelasi sait si mai stau si online (eu cel putin am vazut cateva cazuri cand 2 conturi diferite -aceeasi fata

ITI FACI SI 20 DE CONTURI DACA VREI INSA ATUNCI CAND TE INREGISTREZI PRIMA DATA APARI CU "NEW" LA EI PE SITE SI AI 45 DE MINUTE CU 0.98 $ MINUTUL SI ASTA ESTE VALABIL PENTRU PRIMELE 2 CONTURI . APROPO TOATE MODELELE AU CATE DOUA SAU MAI MULTE CONTURI PE JASMIN EU PERSONAL AM VREO 10 (VREO 3 LA CUPLU SI RESTUL LA SINGLE LA CATEGORIILE NUDE SI NON-NUDE) DAR ATUNCI CAND INTRA PERFORMARUL SA LUCREZE MERGE DOAR CU 2 CONTURI ONLINE DACA TU VEZI 1000 DE FETE ONLINE ELE DE FAPT SUNT VREO 500-600
DUPA 2 LUNI DE ZILE SAU DUPA CE NU MAI ESTI "NEW" IA MAI FA TU ALT CONT SI VEZI CUM APARI CREZI CA MAI APARI CU NEW SI 0.98 $ ?
EU LUCREZ LA CUPLU SI LA SINGLE CAND MI-AM FACUT CONT LA SINGLE NU AM FOST PROMOVATA CU "NEW" SI 0.98$ SI ACUM GHICESTE DE CE?
PENTRU CA ERAM DEJA DE CATEVA LUNI INREGISTRATA LA CUPLU SI CHIAR DACA NU LUCRASEM SI NU AVUSESEM CONT LA SINGLE ERAM VECHE IN SISTEM PENTRU CA LUCRSEM LA EI PE SITE SI NU MA RECUNOSTEA CA PERFORMER NOU.
TU CREZI GATA TACA PACA INREGISTREZ 5 MODELE DE N ORI SI DE FIECARE DATA ELE SUNT NOI PE SITE SI TU PRIMESTI COMISIONUL DE LA EI? NU AI DECAT SA INCHIZI CONTURILE FETELOR SI SA LE DESCHIZI PANA LE INCHIDE ADMINII DE TOT SI ITI DA SI AMENDA DE TE LASA CU CONTUL GOL.
EU CRED CA TOTUSI JASMINUL NU ESTE ASA DE FRAIERICI CUM CREZI TU . APROPO AICI SUNT PERSOANE CARE AU CEVA EXPERIENTA IN DOMENIUL ASTA INCLUSIV ALEXISS DAR DACA TIE TI SE SPUNE O DATA DE DOUA ORI CUM SI DE CE SI TU O TII PE A TA ATUNCI DE CE MAI CERI SFATURI SI NU FACI CUM TE TAIE CAPUL ?
VORBA AIA " OMUL DIN GRESELI INVATA"
DiamondSoul
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Vin Mai 14, 2010 3:29 am

xostudio, ai invartit procentele alea pana ai facut terci din ele.
sunflower
Instructor
Instructor

PROCENT RECOMANDARE

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 12:08 pm

Stie cineva daca iti iei procent din recomandare pe imlive sau cams cum iti iei pe livejasmin ???
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde superbomba » Mar Apr 26, 2011 10:48 pm

Salut nu a ma mai deschis alt topic asa ca am scrie pe acesta

Am cont master pe livejasmin cand , dau sa ma loghez pe master si ma baga la performer cum bag un performer :smt010 :smt010 :smt010 de 2 zile caut si nu gasesc va rog ajutor
superbomba
Incepator
Incepator

Mesajde superbomba » Mie Apr 27, 2011 10:52 pm

superbomba scrie:Salut nu a ma mai deschis alt topic asa ca am scrie pe acesta

Am cont master pe livejasmin cand , dau sa ma loghez pe master si ma baga la performer cum bag un performer :smt010 :smt010 :smt010 de 2 zile caut si nu gasesc va rog ajutor

Gata rezolvat am vb cu adminu dupa site si am rezolvat

tnx oricum
superbomba
Incepator
Incepator

Mesajde pisicutactz » Dum Oct 30, 2011 11:00 am

xostudio scrie:Salut, sunt nou in acesta afacere si am creat un cont nou master pe livejasmin. Si am o intrebare.

* Ce banii imi mai vin mie inafara de cei 30 % - 35 % de la fiecare model? Ca nu inteleg carei faza cu referrals? Cum ar trebui sa inregistrez fetele pt a primi acei 36 %? :rolleyes:

Am si eu o intrebare (sunt noua si nu am experienta deloc). Daca eu imi fac cont pe livejasmine si am 4 fete, le pot inscrie si sa primesc de la fiecare 30%? Adica ele sa munceasca de acasa. Si eu pt simplul fapt ca le'am gasit si le'am inscris sa primesc un procent din ce fac ele?
pisicutactz
Incepator
Incepator

Mesajde camjedi » Vin Noi 04, 2011 9:27 am

xostudio scrie:
Alexiss scrie:
3. Prin urmare calcule tale ca de la 1000$ incasati de modelele tale ajungi la 1800 (nu stiu cum ai ajuns acolo ...) nu se aplica , nu e valabil .

M-am referit la cazul in care contul master are 5 performeri care fac CATE 1000 de $, in total 5000 $ iar 36 % din 5000 = 1800 :eek:

This is right!
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

Mesajde camjedi » Mar Noi 08, 2011 1:03 am

A masteraccount, isnt that just for studios, not for models?
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionutzcelmic » Dum Noi 13, 2011 4:29 am

anyone can make a master account, and it's recommended even if you are a model and just wanna work for yourself. if this is the case, first make a master account then use it to register yourself as a performer.
ionutzcelmic
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale